395

Интелигентно

преди 2 години

Друго си е да имаш сценаристи в екипа и всичко да е по сценарий. Бойко преди време каза "Ще им дам 10 депутата" ама изглеждаше грозно. Сега по сценарий Слави им дава 8 дупедати, но съвсем по друг начин изглежда сценката. Те "напускат" и се присъединяват.

394

Но

преди 2 години

Май има от БСП, който разбират положението, ще подкрепят бюджета, но не и правителството. Има индикации на депутати от столетницата, които не мислят като продажбата Корнела.

393

Иво

преди 2 години

Е то беше съвсем ясно че така ще стане. Все пак Слави беше първият проект на Кака Херо но не мина номера и за 1 месец направиха партия от Петков и балъците се хванахме но тук нататък твърдо гласувам за пополисти

392

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се появи мутрофанова и ще изкиха нещо...щото сценария им се оказа СЛАБ...направо провал!!!

391

Анонимен

преди 2 години

Слави нали искаше депутатите да са мажоритарни тоест всеки да гласува според собствената си съвест. А сега били предатели.

390

Анонимен

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИВсе едно чалгар от село да избира себе подобни си, само дето един влезе в политиката и го изритаха набързо, за конкурса става въпрос :)))

389

Тези

преди 2 години

Съвсем ще закопаят държавата. Продажните елементи не разбраха ли, че за 2-3 месеца власт трупат страхотна карма и поколения наред ще изкупуват срама им. Колкото по-бързо те си подадат оставка, толкова по-малко хаос ще има. Оставка. Колко компромати трябва да излязат, за да си подадат оставка. Явно трябва да да го хванат на калъп. Но те са безсрамници.

388

Х

преди 2 години

Хайде на избори и да изринем всички. Време е за Възраждане. Евтиния газ, евтиния петрол, ще си върнем златото...

387

Подлеците

преди 2 години

Кирчо и Асенчо

386

и...

преди 2 години

Едни предатели се отцепват от други предатели, за да подсилят баш предателите. И колко ли ще изкарат така?

385

Самозабравил се !

преди 2 години

Във нашата Република нещо става ,сокола командва от някакви сараи със дистанционно ,а депутатите му имат право да говорят само каквото им е разрешил ,при герб е същото при Слави е същото ,То почетни председатели е едно ,а управляващи еднолично от страни и отзоваващи всеки недоволен е друго ,нито във парламента ходят, нито на въпроси отговарят ,парламентарен контрол не ги лови много над нещата са зе издигнали ! Това си е триумфират ,про форма имат някакви колективни органи които уж вземат ...

384

Анонимен

преди 2 години

Всико е по сценарий

383

Пируета

преди 2 години

Чалгаретите на Славчо отдавна са купени. Те са били с ясни задачи от първия момент на създаването на ИТН. Няма излизане от такъв капан. Както и да реагира НС, про-, анти-, купените славчови хора ще спасят поляците Кирчо и Асенчо. Което и се случва.

382

Анонимен

преди 2 години

Славчо сменяй пампепса! Отиват защото няма разлика между тебе и кирчо.еднакво лъжете и крадете

381

Анонимен

преди 2 години

Какъвто си ,такива и депутатите ти! Алчни за пари и кражби

380

Хаха

преди 2 години

Х.а дано хората заради теб сливчо и от чалгата да се откажат!!!

379

Анонимен

преди 2 години

Този и Мутрата са от едно котило . Един и същи ги е назначавал

378

До Неразбрал

преди 2 години

Наистина ама нищо не си разбрал.

377

Анонимен

преди 2 години

Славчо моля ти се недей да се изживяваш и показваш по медиите, плашиш децата :))) Те не че не знаят, че си безобиден като муха, но се плашат от излъчването ти :)))

376

Дддф

преди 2 години

До Коко,ама Душко ми ,че то ПП най- много крадът ,какво да спират.