22

Грешката

преди 2 години

На Радев и Херо Мустафа ще я платим Всички Ние. Казва се Киро Куролацията.Няма връзка с Главния мозък. Само с долната глава.

21

Анонимен

преди 2 години

ДБ + ПП, това е анти-корупционния полюс. Но, ще стане това, което тоя объркан народ гласува. Няма значение с какви бюлетини, хартиени или пластмасови, народът винаги си го получава. Това е закона на всяка социална среда. Нищо не идва отвън. В крайна сметка, ние си го причиняваме.

20

Анонимен

преди 2 години

Гнома излиза в пенсия. Гечев повече няма да види НС. БСП са срутище благодарение на Нинова. Дядо Еконтий ще иска да си плати за нов министерски стол, ама нанай. Всички са се увъртяли като глистии. Точат държавни пари. През 3 месеца бюджет-мюджет. Кой прави през 3 месеца бюджет? Сега се сърдят на чалгаря, че вдигнал гълъбите. Ще ги вдигне, като Киро и Асен не спазват коалиционните споразумения. Няма да го увърта като Нинова.Тя уж през ден казваше напускам коалицията,ама се хвана за комисионните.

19

Анонимен

преди 2 години

боже що за неграмотност,"аЗ" се пише с буква З.

18

Обективно

преди 2 години

Който се залепи за Киро - Титаника поради манекенската му харизма, потъва заедно с него! А избирателите им - измамени. Точно както Лъже с Усмивка едновременно Линда и Лена - точно така Ви лъже и Всички Българи! Добре че Слави се усети Почти Навреме!!! Но още не е късно да ни пре..еббат окончателно!

17

Пп

преди 2 години

Не се справиха с нищо - нормално е да не им се гласува повече довериеХората дадоха шанс на промяната и останаха горчиво изльгани в това число и ас

16

До Китайчев

преди 2 години

Китайчев,всичко знаеш ,явно вече са ти поникнали косми !? Аз не съм достатъчно млад за да знам всичко като теб ,пубере !

15

Анонимен

преди 2 години

ПП ще изчезнат,освен ако софтуерът на машините за гласуване не е пипнат.

14

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Последната дума ще има Американското посолство. Кюлче...ефенди,вече не се...вписва там,миришат му краката,даже не...знае английски,а за Харвард да не говорим.

13

Анонимен

преди 2 години

ДБ отиват в пенсия при началника им Костов,и с право!!

12

Губещи Александре

преди 2 години

СА Итн и Гепи. От дпусето същото те си имат хора които да гласуват за тях дори и турци. ТАКА НАПРАВИ СЛАФ. ТОЙ ВЪВЕДЕ ТОЗИ ЗАКОН. ПОМОГНА ИМ. И ВСИЧКО ПАК НА НОВО. НАЙ ГУБЕЩ Е НАРОДА.

11

Анонимен

преди 2 години

В същност, Кирил Петков е първият който наистина се опитва да се бори с корупцията, но отпорът е толкова силен, че тези млади мъже трябва да са много упорити и психически, че и физически здрави, за да удържат на силата на мафията навсякъде около нас, навсяяяякъде. Това е исполинска задача. Браво, че се захванаха да ринат *** на нашата политическа класа, а това е нечовешки трудно начинание.

10

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта оправи държавата, велик лидер, събра достойни, умни хора. Неговите избиратели са най умните.

9

Анонимен

преди 2 години

4 Слави е хитрец. Той ясно видя, че Кирил ни води към крах с македонския въпрос и естествено отказа да носи отговорност да дивотийте на Киро. А че Киро лъже за Северна Македония го потвърди само преди минути и дясната Елена Поптодорова, която ясно каза че ЕС не може да е гарант за СМакедония. Та Слави опитва да спаси партията си и честно казано почти успява.

8

Анонимен

преди 2 години

ПП ако Радев не им включи машинна подкрепа няма да минат 4% и ще са първата партия която от първи директно отпадат от парламента.

7

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, сега ще изпълзят същите дето вече на три избора обясняваха че важното е да не е ГЕРБ и пак ще обясняват същото.

6

Китайчев

преди 2 години

Тиквата се прави на интересен, обаче той ошушка всичко в държавата - само по 80/20 и 60/40 са платени милиарди левове на "наши" фирми без да вършат никаква работа. Сега дали ще ги връщат,а? Кой получава пари без да работи? Ковид-мовид глупости, ами като нямаш работа пускаш кепенците, държавата е длъжна да осигури помощи за по един хляб и едно мляко на ден на останалите без работа, оттам нататък а се оправят.

5

1234

преди 2 години

ДБ никога вече няма да помиришат власт! Никога!

4

Асан

преди 2 години

А кой пичели. Славуца или Лена :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Слави е предател, неориентирана личност, вече стана пълно кукуригу