29

Анонимен

преди 2 години

Въх, крадеца вика дръжте крадците. ИТН в общия случай не са се облажвали през власт, най малкото щото са отскоро в парламента. Но в ПП не е точно така. Олигарсите зад тях са определени и добре са се облажвали последните 30+ години. А Рашков си е направо за отнемане на имущество.

28

моля ви се

преди 2 години

А аз си мислех, че от Борисов по-лошо не може да има... Каква наивност!

27

Анонимен

преди 2 години

Фирма "Ермитаж Есте" ЕООДУправител и едноличен собственик на капитала - Станислав Тодоров Трифонов (свързан с 8 фирми).Внесен капитал: 3 519 081 лева.Има го в публичния регистър. А колко още милиони левове има за които не знаем? А в чекмеджета, нощни шкафчета и т.н.?

26

Анонимен

преди 2 години

Леле мале! Каква злоба само, че се вижда края на хранилката. Викаха, че власта не е самоцел. Ами като не е самоцел, а е решение на народа - ето на няма вече мнозинство. Оставка и нови избори края на Септември. Или ще се държите до последния момента на хранилката. Каква злоба само от хората на ПП - хвърлят милиард, теглят кредити, ако някой пита къде са парите и какво се направи с тях започват с нападки. Тоя бил мафиот, оня бил корумпиран. Естествено без доказателства само и само още 5 мин власт!

25

СМЕХ...

преди 2 години

Слави , просто искаше да завърти далавера с парите на народа --ПО СЪЩИЯ НАЧИН , КАКТО ГО ПРАВИХА ВСИЧКИ ДО ДНЕС--т.н. "БОРЦИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА" ...ха,ха,хаааа....НО НЕЩО МУ МИНА ЧЕРНА КОТКА ПЪТ...!

24

АнонимеН

преди 2 години

ТАКА В МОМЕНТА СЕ ИЗПОКАРВАТ ИТН И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА , ЧЕ Е СУПЕРСКО :D СТАНИСЛАВ Е ОТ ТИЯ ДЕТО ОБИЧАТ ДА СЕ НАЛАГАТ :D КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ПЛЮЯТ ЕДНИ ДРУГИ ТОЛКОВА ПО-СКОРО СТАНИСЛАВ ЩЕ ГЛАСУВА ПАДАНЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ЕДИН ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ! :D АМА СЕ ОБИЖДАТ ЕДНИ ДРУГИ СТРАХОТИЯ :D

23

До да

преди 2 години

...гешев ви чака всичките... Както чака бибитко ,прасето и сокола ли?

22

Киро Дебило

преди 2 години

Стагай Куфарите, че Гешев те Чака!

21

Анонимен

преди 2 години

Вот на недоверие и да приключва циркът. Лъжеца вън с цялата си ***.

20

?

преди 2 години

Да не би музикантите да са взимали пари на черно без касови бележки....

19

Анонимен

преди 2 години

Божеее, доживях да викат на ПП кремълски Боже пребери си вересиите.

18

Анонимен

преди 2 години

Слави е мулти милионна мутра, грабила народни пари. Този е фрашкан с джипове и имоти. Празна кратуна..

17

АнонимеН

преди 2 години

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ НЯМАЩА РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ ГЛАСОВЕ И 4% НА ИЗМИНАЛИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2011 СА ВАСИЛ БОЖКОВ И РУМЕН РАДЕВ ! КИРО МЕНТАТА НИКОГА НЕ Е БИЛ НЯКОЙ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ НО НАГЛИЯ ПРЕСТЪПНИК РУМЕН РАДЕВ ГО ПОКРИ!

16

УЧИНДОЛЕЦА Е БЕСЕН..

преди 2 години

...ЧЕ НЕ МОЖА ДА ПОСТАВИ КАЛИМАНСКИ ЗА ШЕФ НА БНБ---ЗА ДА ИМА НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ДО ПАРИТЕ НА НАРОДА!

15

да

преди 2 години

гешев ви чака всичките, отърване няма - рашков, кирчо, кокорчо, милиарди окрадохте....

14

Анонимен

преди 2 години

Всички големи борци срещу корупцията станаха. И всичките милионери, и никой в затвора за корупция

13

Абе , нивници...

преди 2 години

...НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ , ЧЕ УЧИНДОЛСКИЯ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ---ПАК ИСКА ДА ДЕЛИ ВЛАСТТА С ПП И ПЕТКОВ ..50:50../както със Борисов , преди време../----ТОВА Е ЦЕЛТА , НА ЦЯЛАТА МУ ДАЛАВЕРА В НС!

12

:(

преди 2 години

ПЧалгаджийте не са политици.Те обичат да разиграват хората. На хорце, на политическо разиграване. И така за втори път ни разиграват.Пък и като музиканти - който плаща поръчва музиката....явно Москва си плати за тази музика, която с ново правителство на ГЕРБ, ИНТ, ДПС и Възраждане ще звучи като....Ставай страна огромная...

11

Анонимен

преди 2 години

Доста балъцци се вързаха на кремълската опорка "важното е да махнем Бойко, всеки друг ще е по добре".

10

Киро провокацията

преди 2 години

А пък ние сме безстрашни и затова хвърляме кал по другите. Щото сме най- големите, най- хубавите, най- усмихнатите и най- умните!? а, нали?!