14

Анонимен

преди 1 година

След Украйна koлxoза ще инициира отечествена война срещу остров Тамбукту за прочистване от цъpни нaцита!

13

рибока

преди 1 година

Няма начин САЩ да знае за планове,за които знае само от кого са съставени.

12

Анонимен

преди 1 година

Кой вярва,че алчните американци,които конфискуваха и източиха петрола на един ирански танкер,ще налеят милиарди долари някъде,където не знаят какво става?

11

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха,те САЩ и Великобритания им водят войната,финансират,въоръжават и ги обучават.Укрите са само консуматив,те са в качеството си на количество и трябва да се бият до като свършат.Такава е заповедта от менторите им.

10

до 9

преди 1 година

До Анонимен- Удържали са....на баба ти фурката!!! Виж картата на днешна Покрайна! Или ти се искаше да бе по-бързичко а? Не че не можеше да е и за дни. Съмняваш ли се?

9

Анонимен

преди 1 година

Абе американците разбраха ли най накрая кой е командир на руснаците в Украйна? За един приятел питам.

8

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще се бият до последния Украинец! Те си имат заблудени коне с капаци, тотални Путинофоби, като тоя по-долу и защо да им казваш истината??!? Русия нападна с 120х армия Украйна 600 хиляди въоръжени по натовски стандарти,но според Путинофобите русия имат повече войски...

7

Ясно е!

преди 1 година

САЩ може да нямат разузнавателни данни за Украйна, но Русия има със сигурност! И то детайлни защото Украйна е фрашкана с руски агенти на всички нива. Това обяснява и защо запада толкова лесно бе подведен от нашмъркания. да налива милиарди като вода в пустиня без никаква полза за Украйна. А това което Ню Йорк Таймс пише е отбой и връзване на гащите заради лъжите си, ако истината за убитите от украйнската войска излязат един ден на яве. Числото ще е шокиращо и спиращо дъха.

6

Анонимен

преди 1 година

Цветът на армията на Украйна отдавна е унищожен или в по добрият вариант е"евакуиран"към Сибир,времето на празните приказки и "победите"на клоуна приключи идва времето на изтрезняването!

5

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен невероятен героизъм! Украйна удържа атаките с 20 пъти по малко оръдия и 40 пъти по малко снаряди!!!!!! СЛАВА РУСИЯ!!!!! СЛАВА!!! СЛАВА!!! СЛАВА!!! Шегичка, бе! Koлxoзниците са абсолютни некадърници!

4

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се готвят да ударят колониите на САЩ в Европа като нас . Ще искат долари за петрола си а не евро. Ако Европа трябва да плаща в долари еврото и лева потъват . Явно руснаците са решили да сложат край на колониалния американски период в Европа . На този свят е важно само кой печата пате които ползват хората а не ,,членството,, и ,,ценностите,, Ако направят тва руснаците с България е свършено.

3

Руските тролове

преди 1 година

Пак са полазили поне два видях! Вижте американските проекти след ВТ св война и вижте руските ЕС, Япония, Южна Корея или в Руските искат хората да живеят! Ами с всичките и недъзи избирам либералната демокрация подкрепяна от Америка. *** не може да се примири и за това иска да унищожи ЕС

2

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП

преди 1 година

ПУТЪН Е ВЕЛЬОК ЕКСКРЕМЕНТЬОК ПУТЪН Е ВЕЛЬОК ЕКСКРЕМЕНТЬОК ПУТЪН Е ВЕЛЬОК ЕКСКРЕМЕНТЬОК!

1

Шерлок Холмс

преди 1 година

Плановете на Украйна са на бюрото във Вашингтон..как да не знае!?Плановете са да я превърнат в американска база като Зеленски унищожи половината украинци!Това са!