14

Реджо

преди 1 година

Летящи съсели,но откъде?Порошенко?

13

Рогозин

преди 1 година

това бе самолета на Лавров. Дошъл е инкогнито на лятна ваканция в руската база Камчия

12

Добре, че НАТО

преди 1 година

ни пази небето! Ако беше нашата едновремешна армия щеше по комунистически да го свали този неидентифициран самолет. Щяхме да станем за резил на цял свят, а сега само ние си знаем какъв резил сме.

11

След 5 години

преди 1 година

Следващата петилетка ще разберем за нашия малък самолет дошъл от братска натовска държава .

10

Анонимен

преди 1 година

Чорапа не е ли излетял да го прихване. А той можеше само да лъже.

9

Анонимен

преди 1 година

Самолетът бил на 60 г.Някой бежанец от Украйна е.Бързо му осигурете хотел и му дайте 300 лева да си има.Едни идват с рейсове,други с джипове,а трети със самолети.

8

Зозо

преди 1 година

.........и посочи, че летателното средство е на 60 години......... Хахахааа, сигурно е летял над дърветата 7-8 метра :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 година

Искате да кажете, че цял ден неидентифициран самолет може да лети, кацне и да прави каквото си иска на територията ни, без 'великата' ни армия да реагира? Във всяка една нормална държава при подобен брутален FAIL министерът на отбраната хвърчи на секундата. И то по собствено желание би следвало.

6

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя куркозъбел да не е брат на цар Киро?Приличат си много и фамилиите им същите

5

Бай Ставри

преди 1 година

Има нещо много съмнително в цялата тая история. Военните на толкова много страни са го следили, не реагирал, не отговарял. Ами ти боен пилот ли си или лукова глава? Правиш един откос с оръдието ПРЕД самолета-нарушител и да видим дали няма да те последва до най-близкото военно летище. Ако продължи да не съдейства втория откос е в самолета. От къде да знаем, че не се е засилил да се нацепи в някой АЕЦ?

4

гостенка

преди 1 година

Всички други държави го ескортирали със ВВС, а ние....., позволили сме му да зареди, че и да си кацне покрит с платнище!!!! Рашков Оставка!

3

хахаха

преди 1 година

Виждате ли колко "адекватна" въздушна отбрана имаме? Вече цял ден не могат да намерят самолет, който би трябвало да е бил посрещнат с изтребители от секундата в коята е минал въздушната ни граница без да се идентифицира. Къде е оня п*ишман пилот с юмрука да коментира?

2

Баси

преди 1 година

колко сме жалки!

1

Анонимен

преди 1 година

Да не би Лавров да е ходил до Вучич?