66

Анонимен

преди 2 години

Отнемат ми свободата, не съм приритал за руска телевизия, но е въпрос на принципи. -----////----- Това не е отнемане на свобода. Това е закон, защитаващ държавата и обществото. Отнемане на свобода щеше да бъде ако ти забраняваха да гледаш руска телевизия.

65

Анонимен

преди 2 години

Когато нямаш какво да кажеш, русофил стана нарицателно. Не не съм русофил, нито американофил. Аз съм горд българин, но мразя да ми забраняват. Нали за това ходехме по митинги 1989г.Да има демокрация, всеки сам да си решава, уви не стана така.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Демокрацията и свободата на словото били свещени" Свобода на словото не означава свобода да лъжеш или свобода на разпространение на омраза.

63

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

45 по-бедни години бехме лъгани и някой си останаха със старите навици да ги лъжат до откат. На нормалните хора подобни масмедии не и трябват. По тази причина руските медии ТРЯБВА да бъдат спряни и в България.

62

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията и свободата на словото били свещени,ама кой да ти каже,че либералната цензура,най ми била право на"богоизбраните"сащианци!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Гледай каквото искаш. Начини - бол. Това няма да промени факта, че руснаците използват телевизииите си само за ДИВА ПРОПАГАНДА. На който му се гледат такива неща - интернет и е готов.

60

Анонимен

преди 2 години

Ех, ако русофилите се бяха загрижили за свободата на словото в любимат им Расия, но пусто лицемерие - не го позволява.

59

Анонимен

преди 2 години

Най-много ме хваща яд на млади хора, които не са живели по времето на тоталитаризма, се опитват да ми дават наклон. Дечица, ще си гледам и ще се информирам, от където си искам, със забрани не става. Отнемат ми свободата, не съм приритал за руска телевизия, но е въпрос на принципи.

58

Анонимен

преди 2 години

Руските телевизии са пар ексаланс нацистки телевизии, разпространяващи човеконенавистническа идеология, омраза и античовешки морал и не на последно място вопиющи лъжи и постоянни заплахи към цивилизования свят.

57

Анонимен

преди 2 години

До До56/59 "Нито си живял,нито си бил свидетел" Приказките не променят реалността. Виждам, че вече и какво да кажеш нямаш.

56

Анонимен

преди 2 години

Затъжили се рашистите за свободата на словото, която те експлоатират с пропаганда, а в любимия им рашастан такава свобода никога не е и съществувала. Когато им изнася - убиват журналисти, когато не им изнася - "къде е свободата на словото". Когато им изнася - всички канали са подчинени на джуджака, когато не им изнася - "къде е другата гледна точка". Аре ходете да варите пелмени, смърдели такива.

55

Анонимен

преди 2 години

От начало си викам... тия не са нормални. И после на виваком прегледах - первый канал също и при мене е блокиран. С цветните черти по Татово време, които ги даваха след края на програмата. Не, че съм нещо на зор да гледам руска телевизия. После пуснах сайта им на живо - всичко си работи?!? Така, че ако някой толкова много иска да гледа руска телевизия - на официалния сайт си има линк. Но... защо ви е?

54

До56

преди 2 години

Нито си живял,нито си бил свидетел,нито си вкусвал забраненият плод,пръъдльо си ти и НИЩО повеки!

53

Анонимен

преди 2 години

ТОВА ЛИ Е ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ??? ЗАБРАНЯВАТ МИ ДА ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ!!! ДА ВИ СЕ НЕВИДИ. ГЕЙ, РОПАТА.... НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАМЕ КАКВО КАЗВАТ ДРУГИТЕ??? САМО БАЙ ДЪН ЩЕ СЛУШАМЕ!!!

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Аааа о който слуша Чайковски - директно в затвора." Ти някога изслушал ли си ЕДНО цяло произведение на Чайковски. :)))))

51

Анонимен

преди 2 години

До До47/49 "всичко което е забранено е вкусно" Ц, вкусно е това, което е вкусно. Аз съм живял през т.нар. комунизъм и мога да правя разликата между забранено и смислено. Нацистките символи са забранени, и от това не стават по-интересни. Съшото става и с нацистките руски телевизии. Когато са нацистки не ми дреме дали русофилите си мислят, че са "интересни".

50

Анонимен

преди 2 години

Не съм кон с капаци, жаден съм за истински обективна журналистика, без пристрастия. Няма такива в България, а вече си мисля, че са рядкост и на планетата.

49

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам САЩ да спрат интернет в целия ЕС, всички телевизии и да се гледат само CNN,BBC и DW!!! Които пак ще са платени де.Тъй де - нали сме евроатлантици.... Аааа о който слуша Чайковски - директно в затвора.

48

Анонимен

преди 2 години

А бееееше време когато се криехме по мазетата и слушахме апологетите на "демокрацията" Гласът на Америка,Свободна Европа,Оооо времена,Оооо нрави!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се опитвате да ме сложите в калъп, не става. Ще си търся и другата гледна точка. Ето за това, си направих регистрация в Телеграм. Искам да знам и едните, и другите лъжи, за да си съставя сам мнение.