181

Анонимен

преди 2 години

Дани да има война в България и като отидеш в друга държава да те наричат навлек и да взимаш по 15 лв. на ден за да се храниш.Аз днес само на обяд в един обикновен ресторант в провинцията дадох 25 лв.

180

.

преди 2 години

Все още за съжаление - на този етап от развитие - солидарността си е солидарност, но "първата линия" на морето си е с пари.

179

неразбрал

преди 2 години

Къде е онази жалка актьорска ш.матка Алекс Алексиев ,дето ходеше с някакъв микробус да ни мъкне урки чак от Укрия ,за да ги храним по курортите?А после обикаляше телевизиите и ронеше крокодилски сълзи. Кога ще започне да връща обратно тази св.олоч?От такива загрижени женчовци ми се повръща.

178

Анонимен

преди 2 години

До До169, за месец април още нищо не е изплатено, това е!

177

Анонимен

преди 2 години

До 169досега са разплатени само 15 млн лева, това са фактите))))))Напротив това не са фактите, защото до сега на хотелиерите е платено над 52 милиона лева.

176

Анонимен

преди 2 години

Да ви няма, никой не ви е канил!

175

Анонимен

преди 2 години

абе нема какво Калина да си пише оставката и да последва съдбата на оная Калина на Баце с фалшивата диплома, неможе толкова пари да се отпуснат от ЕС и за тях палатки и фургони за 1700 човека

174

Анонимен

преди 2 години

За 3-4 дни ще са само в буферните зони. Имат си и други варианти, ако нямаше, щеше да си мълчат.

173

Анонимен

преди 2 години

40-те лева не отиват и не ги дават на Украинците,а на собствениците на хотели.

172

До169

преди 2 години

Стига с тия 15 милиона,само за месец април са изплатени над 60 милиона лева!Отделно и по новите правила 15 лева на ден,тия навлеци ни струва 1.5 милиона дневно а краят на кризата не се вижда!

171

Слепи ли сте

преди 2 години

Казвам се Мирослав Германов и полицията в град Бобов дол ме изтезава пред очите на роми и селяни по поръчка на Главният Прокурор Иван Гешев и шефовете на МВР и ДАНС!Изтезават Българи, а вие четете за Украинци! Тотален позор е България!

170

Анонимен

преди 2 години

Да си ходат в Украине.Там При Зеленски, да ги хвърли в бой с руснаците

169

Анонимен

преди 2 години

То нашите пенсионери никога не са ходили дори за три дни на 4-5звезден хотел и държавата да им плаща Тоя бил изумен в чужда държава която го храни и послонява не може да има претенции като не му харесва да си ходи

168

Ха ха

преди 2 години

Киро канадеца вместо да си дарява заплатата за оръжие да дари една да се направи джакузи и сауна в лагера за украинците , пинокио сьщо , атанасов от - дб , гербаджиите харвардците от подмяната и всички ще са доволни

167

Чук и Гек

преди 2 години

И Вие не сте по стока! Само мрънкане и да критикуваме! Ами, най бедните и нуждаещи се те не могат да се уредят да дойдат тук и си стоят там по селата! Тук са дошли хора с възможности, нагаждачи и лъскачи, каквито изобилствате и вие!

166

Анонимен

преди 2 години

Тук има много обезлюдени села и изоставени ниви.. ес ще им изкупува продукцията и ще им дава и субсидии..

165

Анонимен

преди 2 години

До 168 На никой не му пука за твойте фантазий и измисления ти свят

164

Анонимен

преди 2 години

"Умните и Красивите"които развяваха байряци къде се покриха,нека сега всички те вкупом да приемат по една дузина Хохли по домовете си и проблемът е решен!

163

Анонимен

преди 2 години

Калнка и Киро като ги налъгаха хората сега да ги поканят у тях си и да ги почерпят чай и козунак от 100 лв. без ДДС.

162

2

преди 2 години

Урките са най-мързеливото ,най-продажното и най-подлото племе от целия бивш СССР.Хрушчов им подари държава и когато ФАЩ ги подлъга ,бързо забиха нож в гърба на руснаците.Всички урки знаят само една дума "ДАЙ"!Всички наши укрофили да ги водят по домовете си ,вместо да пишат във форума.Всеки укрофил и краварофил да разбере какви пар.азити са тези фашисти.