47

сина

преди 2 години

първо Русия никой не е нападала - тя оперира на собствена територия. За незнаещите - да прочетат малко история - чии са били тези земи, и с какви хора са населявани днес. Това малко, като с македонците - то няма такива, сите сме ***! Русия влезе в покрайнините /Украйна/, щото бай дън и други хамерикански чучола се заиграваха и инсталираха клоунчето, дето шмърка. Е, и мен да ме дразнят така, и аз ще ги оправа, иначе съм яловец, като евро.ейците

46

Истината

преди 2 години

Руският Рибентроп ще застане пред международният трибунал за военни престъпления и ще бъде съден. Жалкото е, че смъртната присъда, която заслужава е отменена!

45

Анонимен

преди 2 години

Тия много ги е яд че Украйна има достъп до навигационните сателити,и им разказват играта.А руснака си мислеше че като има сателитна навигация украинците ще стрелят на сляпо като през ВСВ.Руснака даже не смее да изка по-модерна техника че право ще иде зян.

44

До до 37

преди 2 години

Къде видяхте думата гладува.И вие пишете за гигантската разлика в заплащането в Русия и западните демокрации.Спада ли стандарта на живот,когато с 2000 евро можеш да платиш все по- малко количество стоки и услуги или не?Ако от 2000 станат 4000 евро заплата какво се случва с инфлацията в Европа?

43

буци

преди 2 години

много акъл, много знания в тези форуми под статии за руснаци. Много знаете, и Хитлер моно е знаел, но такъв бой яде, че превъртя. Евро.ейците се гаврят с Русия, дърпат я за опашката, но превърти ли Путин - дупе да ви е яко. Тая пежерастия в западната част на континента - развлечени момченца с шарени чорапи и тесни *** и тая женска еманципация води до яловост. И се опитват да решат яловостта с приток на негъри от юг. Е, няма да стане - бой ви трябва, и то як!

42

Фактите

преди 2 години

С не бе, ще ви бавят. Украйна трябва да удари Москва с крилати ракети, които вече има доставени десетки.

41

Сержант

преди 2 години

Изчаткал старчок. Значи вие можете да нападате, а вас не. *** били наистина нагли. Или да вадят истински доказателства за необходимостта от 'специалната операция' , или да си ходят в Сибир. Целият цивилизован свят видя излагацията им.

40

Анонимен

преди 2 години

Анталия, 10 март 2022ЛАВРОВ (УХИЛЕН): "НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ НАПАДАЛИ УКРАЙНА!"

39

Анонимен

преди 2 години

Много взехте да хленчите бе фашаги.много бой ви чака ,не само от украйна!

38

Анонимен

преди 2 години

Тъжния кон на руската дипломация :)

37

Чума червена

преди 2 години

До Инженерка Ядреният терорист ще натиска ли копчето или го хвана шубето :))

36

Анонимен

преди 2 години

Когато Европа попита Кремъл за интензивните ,,учения'' на украинската граница,ей тоя дъртия минджак излезе и се хилеше като околовръстна шантонерка по 9-ти Септември,и наричаше европейските политици шизофреници и параноици.И си умираше от густо.Той и сега си умира от кеф,че не му се налага да дава обяснения на майките на убитите солдати,а само се показва по телевизията сниман в някой от краймосковските бункери където е и цялият елит на Кремълските фамилии.

35

777

преди 2 години

,,Великата руска армия,, е МИТ. Не заплашвай с нещо, което не можеш да изпълниш. Дръпна ви се л....йното като че ли, и само заплахи можете да отправяте. Жалка работа. Унищожихте Русия ман...иаци откач...ени!

34

?!?

преди 2 години

Какво не разбира тоя? Германеца му каза: Няма да позволим на Русия да спечели тази война. Когато ти го каже Германия трябва да се замислиш, те германците не говорят празни приказки.

33

Анонимен

преди 2 години

37- ТИ ПОВТАРЯШ ОПОРКИТЕ НА РУСКИТЕ ТВ- ЗАПАДЪТ ГЛАДУВА- ЕВРОПА НЕ ГЛАДУВА- ДА МУ МИСЛЯТ РУСНАЦИТЕ КОИТО СА 40% НА МИН ЗАПЛАТА ОТ ОКОЛО 140 ЕВРО- РОССТАТ- ПРИМЕР- ГЕРМАНИЯ МИН ЗАПЛАТА 2000 ЕВРО, АНГЛИЯ 8/9 ПАУНДА НА ЧАС.

32

Анонимен

преди 2 години

Очилат булдог какво стана с междузвездните ви космически сили, нали путлеристанЪ постояно се хвалеше?!

31

Анонимен

преди 2 години

Само вчера 59 О Р К И полегнаха тихо в свещената Украинска земя....

30

Анонимен

преди 2 години

Разкарай се бе, долен гнусен лъжец!

29

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой брадат чеченец за Лавров да му намаже кестена та да миряса най-после?

28

Лввров

преди 2 години

Прави впечатление, че от някъде се появи война. Досега беше спецоперация.