103

Анонимен

преди 2 години

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...

102

колиба-барака

преди 2 години

Кулеба разбира се е марионетка, която повтаря опорните точки на фалшифицаторите на историята от запада. За съжаление самите историци от запада столетия са писали че това е един народ, както и че Македония е населена с българско население. Сега, когато нямат историци а пропагандни ИСТЕРИЦИ и да лъжат с политически цели, стават само за смях и позор пред паметта на собствените си историци.

101

Антинатовец

преди 2 години

Нека се казват нещата и истинските имена.Никаква война в момента в Украйна няма а военна операция. Това го потвърждава не само Русия но и контролираната из цяло от САЩ ООН казва същото. Когато 8 години фашагите от Банера бомбиха Донецк и Луганск как после искат те да са част от Украйна като това е геноцид? Разбира се ще искат тези хора живели цели 8 години в мазета и бомбоубежища да бъдат част от Русия както го сториха от Крим и за което сега са признателни на Путин и Русия .

100

Анонимен

преди 2 години

Има ли нормален човек в 21ви век, който да подкрепя война в Европа още повече след тази две годишна пандемия...? Путин се оказа най-пpocтия руски политик и "държавник" за последните 100 години в Русия...

99

Анонимен

преди 2 години

мокрите мечти си ги запазете

98

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Само БИГ БЕНГ за путин и русия е хепи енд!

97

Анонимен

преди 2 години

Сригнах до "Дейли мейл" и спрях да чета...

96

1

преди 2 години

Путин го чака съдбата на Наполеон и Хитлер. Въпросът е дали Русия ще оцелее след него.

95

хъъ

преди 2 години

До ???Аз пък чакам американците след три седмици да департизират ДПсъ и тогава българския народ ще изрази спонтанно българско-американската си дружба а ти и Ердоган ще ревете у жамията... Също така по-реално е да има независим Кюрдистан от Сирия до Истанбул... найс, а?

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 "Сега сбиха брат с брата" Кулеба го каза на шефа ти какво мисли за тая руска лъжа, че руския и украинския народ били "братски".

93

Анонимен

преди 2 години

Вие пишете за всенародната любов към господата Петков, Лорер и Василев и колко се вдигна рейтинга на ПП...сигурно мина 100%.

92

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега сащисаната сфера на влияние е да създават конфликти по целия свят по метода разделяй и владей. Обаче и целия свят не яде доматите с колците и отвръща на тия попълзновения. Сега тия надъханите укропи повечето са два метра под земята, освен оцелелите, дезертьорите в Несебър и тия, които от ракети и бомби и снаряди са се стопили и се водят безследно изчезнали. Зеленски дойде на изборите като миротворец, гепии властта и стана войнотворец.

91

???

преди 2 години

Чакам Ердоган да Денацифицира Кърджали и Хасково и цяла България. Все пак сме изселвали турци, сменяли сме им имената 85г, мачкали сме ги. Сега и Луков марш правим и говорим срещу тях. Абе Турска земя е България все пак 500г е била Турска а последните 130г не е турска ама тук 20% са турци и малцинства а в Югоизточния индустриален регион може да го лапнат за 3 дни.Дори ще имат повече основание от Русия

90

Мирчев

преди 2 години

Кой ще търпи един масов убиец и агресор,възгордял се и меслещ се за господ над света диктатор ?! Едва ли - все пак между руснаците има и мислещи хора !!!

89

Анонимен

преди 2 години

В Първата световна австро-унгарската империя се сбива със Сърбия и пропагандата им тръби, че до дни ще я разгроми. Обаче почват сърбите да пуцат и пълчищата се обръщат в бяг... та така за западната пропаганда. Славянските народи не са индианци... Сега сбиха брат с брата ама и запада не печели нищо от това. Остана и без неоколониалната си украинска житница. Народа е казал - ум царува, ум робува, ум патки пасе.

88

Анонимен

преди 2 години

Точно пък елитите там си живеят царски. Айде моля ви се.

87

Анонимен

преди 2 години

85% фалшив вот. Знаем колко го подкрепят, нали съм половин руснак и имам роднини.Те изборите в Русия са като изборите в България - фалшиви бюлетини, рейсове, кебапчета.. После броят наши хора от кгб-то

86

Олд

преди 2 години

Всички знаят че кремълското джудже е Менте руснак с подпухнала азиатска мутра.

85

???

преди 2 години

Този е Луд диктатор точно като Лудия през 39, който обвини полските Националисти за угнетяване на немците в Гданск и взривяване на радиостанция и после ги нападна и така...така и този.

84

И така....

преди 2 години

Как стигнахте до този извод ?