47

Анонимен

преди 2 години

вашата определено, слуга на сатаната такъв

46

Анонимен

преди 2 години

Абе нещо много се задържа тоя.

45

О чуден

преди 2 години

Тоз мизирабъл 200 години ли ще трови земята бе!?

44

Бай Дрън

преди 2 години

Е то е ясно, че може же да не оцелее, като има такива като теб, Сорос. Жиндър поколение ние не прави.

43

Анонимен

преди 2 години

хаха дъртия си мисли че като умре светът свършва..

42

Анонимен

преди 2 години

Мани ти запдната цивилизация. Аз лично се чудя как този все още оцелява. Един от най-мразените хора в света. Такива като него са тумор не само за западната цивилизация, а за човешкия вид като цяло. Само трови земята с просъствието си. Дай боже скоро да чуем и най-хубавата вест и за него - че е отишъл при приятелчето си Давид Рокфелер.

41

Анонимен

преди 2 години

Тоз много прилича на Палпатин от междузвезни войни

40

Путин

преди 2 години

Западната цивилизация може и да не оцелее хехе ;) СЛАВА РОССИИ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

39

До Никола Стефанов

преди 2 години

Ти това от личен опит ли го казваш или си го чел някъде?

38

Анонимен

преди 2 години

Сорос,сатанистко и ционистко рептилско влечуго в страшни мъки да пукнеш дано в най скоро време!

37

Никола Стефанов

преди 2 години

Прав е. Западната цивилизация, каквато я познаваме днес, няма да оцелее. Русия, Китай и останалите, които са на контра със запада ще се справят без значителни проблеми.

36

До 31

преди 2 години

Значи види си, че си роден след 2000г., може и по-късно! Ама виденовата зима, дете мое, си я създадоха другарите от БКП аа пардон БСП му казваха тогава и сега! Та не искам да говориш за неща дето не ги разбираш не си ги преживял а още по малко и да знаеш за тях!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Русофоби няма: има хора осъзнаващи каква деградирала неморална държава е Империята на Злото.

34

Анонимен

преди 2 години

До TaнюЗа друго става въпрос. Америка = Световна Доларова Банка! Танко (нефт) и Иван (храна) решават да търгуват не през банката с долари (да им взима процент), а с рубли и левове. Доларовата Банката става излишна! Тоя гледа как да си спаси парите, а не да пази укри или тем подобни...

33

Ужас

преди 2 години

Благодарение на вас...

32

Право в целта

преди 2 години

Вие, юдео-масонските бацили - богоборци и човекоубийци, със сигурност няма да оцелеете и, ако не се покаете за безбройните си престъпления, ще бъдете хвърлени в ада, където ще има вечен плач и скърцане със зъби!

31

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е как се чувстват българските русофоби знаейки, че са на страната: на *** дето поробиха България и умишлено създадоха Виденовата зима, на Киевския режим дето забраниха българския език в Украйна и нарече българите организми, на Джонсън дето 5 си спечели кампанията наречайки българските имигранти напаст. "Бий ме Вуте, да те любим". За коя западна формация ще гласуваме утре запад-о-фили? За Кики чийто баща окраде България с Костов и или за Бойковата клика дето държи дрогата в БГ? :)

30

баба мара

преди 2 години

спрете воината но не с оръжие а с преговори за мир озаптете сащ и не гонасърчаваите да се бие с русия сега ще отваря 2 фронт в таиван спрете сеи вие няма да оцелеете в една истинска воина вие сте злото което ходи по светаи разнася смърт

29

...

преди 2 години

Путин в момента е като хитлер в края на втората световна! не е на ясно кое как и защо! И няма да се откаже защото това значи бесило за него! та така!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Мда, защото Русия не играе по свирката на подобни ***. Битката от години е лична.Рутин провали плана им за овладяване на планетатаХората обаче са *** и се радват на унищожителите си. Доказан факт