42

Анонимен

преди 2 години

Срамно е, перверзно е да се твърдят подобни нелепости. Не може да се живее в непрекъснат познавателен разнобой - черното - бяло, истината - лъжа, престъпника - герой, несправедливото - справедливо. Желаното - за действително. Колко време ще издържи такъв порочен, виртуален свят, изграден върху движещи се пясъци? И на кого е нужно това?

41

Анонимен

преди 2 години

Тия в Брюксел нямат собствена позиция, каквото каже САЩ, те повтарят като папагали.

40

Анонимен

преди 2 години

Русия им е виновна ,че нямат пари да поддържат васала си ***, ще замине добива на златото ей

39

Анонимен

преди 2 години

Купиха два газовоза които китай отказа заеади неизгодна цена и нашите се набутаха да ги вземат щото иначе наставаше газов колапс в Бг. Паралелно ще купуваме руски през Гърция с 30%, надценка и това ако не е шайка мафиоти от Харвард дошлу за бързи пари в мътно време.

38

русофил

преди 2 години

След като ни спряха газа ставам върл русофоб. Да живее ЕС.

37

Анонимен

преди 2 години

Путин има по-големи приходи от миналатагодина, тия санции обаче ни удариха яко в Европа, че и в САЩ.

36

Анонимен

преди 2 години

Крадците викат: Дръжте крадеца.

35

Анонимен

преди 2 години

"Урсула защо не спря на Бундеса газа, ами ние тука опитни мишки. Днес ТАСС писаха, че министърчето, чака одобрение от Брюксел" ____________________________________ Загвоздката била в това, че видите ли платилите с рубли за руски газ 30-35 европейски компании не били държавни, а "Булгаргаз" било държавно дружество.

34

Анонимен

преди 2 години

Поради това, че нашите се навежда на *** и пульо без да мислят ни е виновна Русия.

33

Спирането на газа

преди 2 години

е в резултат на политическо слабоумие.

32

Анонимен

преди 2 години

алои я вижте кой се отказа от доставки от Русия, наш Кире щото в чейндж бюрата в Раша курса не му харесвал на рублата, точно него щели да го метнат с белоруски рубли... Как Германия купува как Гърция купува само Кире и Кокорчо атлантиците йок нещем. Сега руснаците били ненадежни, чудно как 30 години бяха надежните.

31

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, сега газа, който ще купуваме от Гърция е руски или не е? Да, кажат. Иначе, газта пак ще е руска, но през Гърция, с тяхна надценка като прекупвач и фирми посредници.

30

Анонимен

преди 2 години

ЕС налага санкции на Полша по 100 000 евро на ден може би беше. Трябва да проверя. Сега се сещам взема го мернах като инфо. Та мисълта ми е като е един съюз защо дебнат и нашата станции? Те изнудват ли Полша? Сетих се за Полша в този сайт го четох: ЕС удържа 100 млн. евро от евросредствата за Полша. Това е изнудване. Другото е бизнес.Баба Урсула рекетьорката.

29

ЛЕВСКИ ВЕЧЕН

преди 2 години

До ВъZраждане на СССР - ДГД на теб, ДГД на СССР и най-вече ДГД на съсела Копейкин който ще му забия един юмрук на следващия протест и ще го снимам и вие нищо няма да направите.

28

Анонимен

преди 2 години

??? Какво изнудване? Германия и Италия вече плащат с рубли, ние къде спим??? Или сме по католици и от папата?

27

Анонимен

преди 2 години

Държавите в ЕС да станата американски щати поне да се знае кой кой е.

26

Значи

преди 2 години

ЕС заприличва все повече на ЕССР, даже и по - зле.

25

Анонимен

преди 2 години

" ЕС и САЩ"? Чакайте малко! Тоест ЕС и САЩ ще да означава,че е едно и също?-:((( Че какво ме интересува мен мнението на САЩ като Европеец? По скоро Ме интересува мнението на уж " Нашите Брюкселски търтеи" !Които Продадоха интересите на Европа в съвкупност от на Америка " интересите"! Тези в Брюксел трябва вече Да им е ясно,че Европееца чрез тази война,започна да си задава твърде много въпроси!И че Европееца иска да слуша мнението на ЕС без " мнението" на САЩ! Този лозунг " ЕС НАТО" Остаря вече!

24

До27

преди 2 години

Не знам, дали Русия е бананова република, ама Тойота спира работа, поради липса на компоненти. Хахха

23

Ползват ни за

преди 2 години

Канарчета.