51

Пък

преди 2 години

А пък Путин не би се срещнал с наркоман.

50

Анонимен

преди 2 години

До Атанас Велмазов Какво стана с "чест и почитания"? Аааа, това било само НОМЕР. Иначе най-обикновен руски служител.

49

Мдааа

преди 2 години

Заради PR

48

Анонимен

преди 2 години

Добре де не разбирам... Украински расисти започнаха гавра с малцинства - българи, унгарци и руснаци... Унгарците казаха, че укрите няма да стъпят в Е.С., руснаците отговориха на провокацията с инвазия, а на нас ни ги довлякоха по хотелите, а ние вместо да се засрамим от правителството започнахме да наричаме унгарци и руснаци бранещи интересите на малцинствата си комунисти и фашисти... В същото време българите осъждащи издевателствата над българи са наричани русофили вместо българофили?

47

Анонимен

преди 2 години

Според Енциклопедия Британика братята Кирил и Методий са гърци мисионери, родени в Thessaloniki, които са разпространили своята азбука сред славяните. И в Wikipedia това пише.

46

БАНко

преди 2 години

ЗЕЛЕНОТО МОМЧЕ КАЗА , ЧЕ ВОЙНАТА СЕ РЕШАВА НА БОЙНОТО ПОЛЕ , КОГАТО ВОЕННОЛЮБЦИ ОТ ЕВРОПА И АМЕРИКА ГО ПОСЕЩАВАХА И ОРЪЖИЕТО ПОТЕЧЕ КЪМ ПОКРАЙНА !!! ПОСЛЕ , ВИЖДАЙКИ ЗАГУБИТЕ ПОИСКА ПРЕГОВОРИ !!! ПРЕСТАНА ДА СПОМЕНАВА ИЗРИСУВАНИТЕ ФАШИСТИ ОТ АЗОВСТАЛ КАТО ,, УКРАИНСКИ ГЕРОИ " С БЕЛИТЕ БАЙРАЦИ , КОИТО СВЕТА ВИДЯ И ПОПИТА - НА ТЕЗИ ЛИ ПРАЩАМЕ МИЛИАРДИ И ОРЪЖИЕ ??? КЪСНО, МНОГО КЪСНО Е МИШЛЬО !!! ДОРИ БАЙРАКТАРИТЕ КАПЯТ КАТО КРУШИ 10- 15 НА ДЕН , ВСИЧКИ КОИТО СА ВЪВ ВЪЗДУХА !!!

45

Анонимен

преди 2 години

Вие четете тази статия с любезното съдействие на Кирил и Методий!

44

Анонимен

преди 2 години

Путин ще кара 68 рожден ден в гробница! И както се полага за един цар, до него ще наредят неговите придворни Лавров, Шойгу, Песков, Медведев

43

Анонимен

преди 2 години

Какво означава "ниж"?

42

Анонимен

преди 2 години

Да вярно защото среща със секи по ниж от Путин би те пратила при твоийте деди.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Сигурно с внесени гвоздеи сковават единствената МКС" Точно с внесени части "Сковаха" каквото имат на МКС, затова Рогозин изрева, че Русия не може да участва ако санкциите срещу Роскосмос не паднат. А руския отсек на МКС се ползва за склад, и е в ОКАЯНО състояние. Щото са "велики" руснаците.

40

Амед

преди 2 години

Кирил и Методи са Македонци.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Аз за едни 200,000 приятели от българското малцинство в Украйна питам." Ти приятели едва ли имаш, а за руските фейкове - личи си колко ти пука за 24ти май. Тук си днес както всеки преден ден, с една и съща цел. Не ти дреме за празника на писмеността - ако ти дремеше нямаше да си русофилче - руснаците систематично фалшифицират историята ни, включително за произхода и същността на азбуката ни. Това е престъпление срещу българската държавност и култура.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Сигурно с внесени гвоздеи сковават единствената МКС,първите реални хиперзвукови,господа...вие сте завършени монголиди!

37

Анонимен

преди 2 години

Късно е за преговори! Русия ще постигне целта си!-:)) Азовците ще бъдат осъдени в Русия

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Нека украинската армия да продължи да побеждава, па накрая самите руснаци ще го молят за среща." Те вече търсят начин заобиколно. Сега щели да "разглеждат" предложението на Италия. :))) А скоро ще рИват с пълен глас, как украинците не искат да преговарят. Помнете му думата.

35

Анонимен

преди 2 години

"И кой ти е забранил да говориш на български, или да празнуваш 24ти май?" - Аз за едни 200,000 приятели от българското малцинство в Украйна питам. ... :} Все пак в Украйна се издебателства над малцинства - българи, гагаузи, унгарци и руснаци от близо десетилетие и им се забранява да пишат на собствените си езици в собствените им училища... И тук като видях позитивните укро коментари се зачудих дали не съм попаднал в Украйна където се подкрепя режима подтисник на малцинства...:}

34

Анонимен

преди 2 години

Да се срещат а ние зретелите искам да гледаме онлайн тяхната среща.

33

Анонимен

преди 2 години

Айде махайте го от главна новина тоз гризач

32

Анонимен

преди 2 години

Нека украинската армия да продължи да побеждава, па накрая самите руснаци ще го молят за среща.