28

и мислиш

преди 2 години

и мислиш ли че някой ще ти повярва?гладния на сития не вярва!качи снимка фиша заплатата и договора, и сложи изолирбанд да не ти се вижда името и адреса да видим дали лъжеш или не. и на фона сложи снимка на сайта днес.бг тази статия с коментарите да знам че не лъжеш

27

Анонимен

преди 2 години

Време е да им се отнеме правото на глас на българите в чужбина.

26

До 28

преди 2 години

Ц, повече ми плащат. Казах едно време като студент колко взимах. Отдавна съм изградил кариера.

25

????

преди 2 години

До До 16значи ти плащат 7 хиляди лева месечна заплата, за да редиш зарзават и стока по щандовете в лидъла и това в София?явно че живееш в друг свят накъде.

24

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в Алди на 6К.

23

Анонимен

преди 2 години

Измряха роднините тва в причината!Както това е и причината за ниската безработица.Не си мислете ,че тук се е променило нещо.

22

Анонимен

преди 2 години

Защо не напишете кои са тези чужденци които работят в България и изпращат пари извън България.Не ,че не знаем,но ще засегнете''великия''български работодател.

21

Анонимен

преди 2 години

До 18 Как се праща кеш от САЩ?

20

До 16

преди 2 години

На 19 1ви курс работих в Лидл за 2.2 начално. След година станаха 3к. След 2 години- началник с 3.5к. Ало направя и някой извънреден час, стигат до 5к безпроблемно. В Холандия PLI е осморен на тук. Демек се равняват на 40к лв. в Холандия. Мерси.

19

ЧАКАМ

преди 2 години

ЧАКАМ ОБЯВАТА ЗА РАБОТА ЗА 3 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА СКЛАДОВ РАБОТНИК В СОФИЯ, ЗА ДА СИ ОСТАВЯ КВАЛИФИЦИРАНАТА РАБОТА В ЧУЖБИНА И ДА СЕ ВЪРНА В МИЛАТА НИ РОДИНА ПРИ КИРЧО И КОКОРЧО!!!!АЙДЕ БЕ КЪЛВАЧ, КЪДЕ Е ЛИНКА С ОБЯВАТА???

18

пак наебани

преди 2 години

са българите. цяла Европа си откриха сметки в банката на Газпром да сменят рубли и да плащат газта, само българите ще купуват скъпа американска газ, кирайците върнали два танкера на американците и дай сега да ги пробутаме на българите на цени 3000 долара, а Унгария и Германия ще сменят евро в рубли и ще купуват газга за 200 долара.

17

Анонимен

преди 2 години

На мен баща ми е от 19 години в Ню Йорк. Пробва да ме примами да ходя при него, ама му казах, че повече не се връщам там щот хората там са ми скучни. Тате, знае златното правило: праща кеш - звънкам му веднъж на месец, ако не - не съществува. Преди две седмици тате ме пита как съм. Стои на seen. Ще му отговоря като прати 200-300$. Обичам те, тате, ама на първо място обичам да спя, да си почивам и да пцувам на български език. Чао тате, отивам да попцувам укрите, руснаците и краварите!

16

емигрант

преди 2 години

как са по.м.ияр. ите по улиците, още ли ви хапят ??? ха ха

15

ехееее

преди 2 години

До do 5айде прати ми обява за работа, където давам 3 ХИЛЯДИ ЕВРО за СКЛАДОВ РАБОТНИК в СОФИЯ!!!айде ***!!

14

do 5

преди 2 години

Баце, не знам дали си наясно, ама в София по складовете вече взимат тия пари с малко извънреден труд. Да не говорим из западните компании. За 450 евро работи пенсионерка чистачка.

13

Асан

преди 2 години

Колко пачки пращат долари и марки :)))

12

оператора

преди 2 години

До до 5оператора със смешните пари: на мен ми стигат тия пари, ям месо всеки ден и пия бира и 2 пъти съм на фенерите в месеца, има и българки там от Пловдив и Ст. загхора, а ти гледай себе си не в чуждата копанка! :)

11

Texas52901

преди 2 години

байганьовците хем бедни, хем злобни, хак да ви е тъ..паци!

10

До 5

преди 2 години

3к Евро взимах в София, работейки няколко часа на ден, програмист с 3 години опит. Сега взимам повече от двойно за 2 часа работа на ден.

9

тт

преди 2 години

Като влияело на икономиката, тогава увеличете заплатите да се завъртят тия пари тука