42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Европа, свърши работата на Путин с олигарсите." Олигарсите са само касички на Путин, тъй че не позна. Точно както Божков е касичка на ДС в България.

41

Анонимен

преди 2 години

Няма значение еднополюсен-двуполюсен-петполюсен свят. Ако света се гради на база разбирателство е чуден въпреки броя полюси. Но когато на една жалка каста се даде правото да унищожава паметници и да забранява езици тя трябва да бъде смляна и изплюта. Щом Киевския режим си позволи да забрани български език в българските училища в Украйна, за мен, те не могат и нямат право да бъдат част нито от еднополюсен, нито от многополюсен свят. Долу Киевския режим в името на едно по-добро бъдеще!

40

Петров

преди 2 години

Основната тема на днес.бг и днес е колко велика е Америка и как трябва да се повтаря папагалски всичко което пишат американците

39

Анонимен

преди 2 години

Дори платените хейтъри са им фенове, това постигна Путин, много добре си разви населението като човешки качества и в крайна сметка хората винаги ще застанат на страната на добродетелите, за сметка на алчната преметливост,която ни я пробутват за висша ценност, на практика лъжа

38

Анонимен

преди 2 години

Европа, свърши работата на Путин с олигарсите. Вместо да му избодът очите, му изписаха веждите.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "ако Полша, Унгария, Румъния помогне от към запад!" Странно, обаче Полша, Унгария и Румъния помагат от Запад, ..... на Украйна. Що така?

36

Анонимен

преди 2 години

Днес бг ги бива горе долу! ФАКТИ са абсолютни путинисти ленинисти!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "При русофобите, понятия като чест и Родина не съществува. За тях е важно, материално. Не познавате явно изобщо, руската психика."Е, може ли така да критикуваш Путин? На човека семейството му в Швейцария, авоарите му на Запад, и яко си пада по лукса: Замък на Геленджик (жалко че Навални така му развали кефа с него), яхта Шехерезада (жалко, че италинаците му я прибраха), часовници за по половин милион евро (жалко, че никой друг освен западния им производител не може да ги сервизира

34

Анонимен

преди 2 години

Когато в Малая Перещепина до Полтава укрите свалиха монумента на кан Кубрат на който българите всяка година организират Всебългарския събор Укрите не питаха за българското мнение. Сега, когато им набиват мозък в главите почнаха да плачат наляво-надясно из Европа. Нема значение кой - важно е укрите да бъдат смачкани! Важно за цяла Европа е Киевския режим да бъде цивилизован и ще се радвам, ако Полша, Унгария, Румъния помогне от към запад! Както виждате не съм русофил, а изграден укрофоб!

33

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм привърженик на Путин, но давате ли си сметка, че без Русия света ще стане еднополюсен и вие ще имате само една истина, която може би най-вероятно ще е лъжа и ще ви я пробутват масивно. Нещо като теорията на Дарвин. Само една теория и никаква алтернатива. Ще бъдем зомбирани и вманиачени в едно. Света не трябва да е еднополюсен, защото хората не са роботи.

32

33

преди 2 години

Днешният председател на форума в Давос потвърди основната теза на Путин, че светът е многополюсен и не може да бъде делен между две държави или подчинен на една ,каквато са САЩ!

31

Анонимен

преди 2 години

Русите ще минат на житна диета.!

30

Анонимен

преди 2 години

При русофобите, понятия като чест и Родина не съществува. За тях е важно, материално. Не познавате явно изобщо, руската психика.

29

анонимен

преди 2 години

Не знам защо се занимаваме само с Путин и Зеленски. Всяка втора статия е за тях. Ние български проблеми нямаме ли. Все едно живея в Украйна или Русия. Писна ми.

28

Анонимен

преди 2 години

Русофобите не виждат, по-далече от нослетата си. Не се грижете за Русия, тя сама ще се погрижи за себе си. Старата госпожа Европа, да му мисли.

27

всуе

преди 2 години

Много са смешни и нелепи русофилите. Те искат да ни убедят, че държава с икономика на Нидерландия, под санкции, без достъп до нови технологии, разчитаща единствено на помощта на лукавите китайци--- ще оцелее?! Колкото оцеля GSM направлението на Хуавей.... Всъщност Русия ще оцелее, защото държавите не загиват , но...нивото на живота на хората ще спадне до Иран , технологии до Куба и свързаност със света като КНДР.....Съжалявам руснаците, но от друга страна---те викаха като луди - Крим наш.

26

До24

преди 2 години

Абсолютно си прав.

25

Анонимен

преди 2 години

До Цетка Кларин "Русофилството означава да харесваш руската култура, език, наука и изкуство, и,диотино! Да четеш Тургенев, Чехов, Достоевски, Пушкин, Лермонтов, Лев Толстой, Чернишевски и др" Ти ако беше чел тези автори, щеше да знаеш какви неща са писали за "руската култура" и нямаше да искаш да имаш НИЩО ОБЩО с нея. Голяма част от въпросните са били всъщност репресирани от същата тази "култура". Онзи ден някакъв русофил ми обясняваше, че за него Путин, а не Нуреев бил символ на руската култура

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "Значи, не заслужавате,ама ще ви помогна" Русофилите много обичат да "помагат" на останалите, но старателно си крият собственото дередже.Ако другите знаеха тези "мъдри съветници" какво представялват и как живеят, нямаше да им обръщат никакво внимание.

23

Анонимен

преди 2 години

До daweda Така. :)