83

Анонимен

преди 2 години

Ние сами си я спрехме щото се направихме на смели сега цяла Европа си копува газ само ние и другите прошляци Полша седиме и мигаме.

82

!!

преди 2 години

Имаме си премиер, който пише статии за чуждоземни издания в свободното си време! Как да не му се радва човек? А относно Русия и газа - напълно прав е, разбира се. Добре е, че правителството беше подготвено.

81

Анонимен

преди 2 години

Това недуразумение, Киро Мустафа, не може и въпрос да зададе правилно - "Защо след като не платиме за газ, Газпром ни спря газа?". Тиквун I не беше минавал покрай оградата на Харвард, ама беше корифей в сравнение с това! ПростКириле, и любимите ти укрофашисти казвата, че лъжеш - "България не може да е транспортен хъб за украински стоки. Това обяви министърът на инфраструктурата на Украйна Александър Кубраков..."

80

anon

преди 2 години

примера ни тука е прав по всички точки. руснаците направиха една голяма грешка и тя беше, че си повярваха, че стават за нещо повече от чeп за зеле и принудиха света да вземе стана във конфликта. е, взехме и русия остана сама... просто защото няма какво да предложи на един съвеременен 21 век, защото твърдо е заорала някъде в началото на миналия като общество, икономика, политика и прогрес.

79

:)

преди 2 години

Кирчо се обърка много горкия. Сега Германия като си плати в рубли и продължи да *** руски газ, ще изпадне в много глупендерско положение наш Кире. Трябва да има баланс във всичко. Руснаците трябва да бъдат наказани, но не като се самонакажем ние.

78

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков:Ало Ленче,гримирана ли си?Не!!Ела пред парламента че едни искат да ме бият!!

77

Qanon

преди 2 години

Кириле, аз съзнателно избирам България с Русия, но никой не ме е питал! Не знам от кой *** го изкара това твърдение! С мен са много българи! Референдуми за ЕС и НАТО!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Кирил е безнадеждно глупав. Язък за харвард. Това момченце, рожба на безродно време, не разбра, че българинът не ползва пропозитивната логика. Той следва железната логика на причинно-следственото мислене за откриване и доказване на обективната истина, която задължително проверява чрез опита си в практиката - минала и сегашна! Българинът все още помни. По тази причина цялата фабрика за глупости на голишарчетата е провал! Кирил спря газа, не Путин!Съд и затвор за поредните крадци и предатели!

75

до 91

преди 2 години

Ние сме Хората, Народа на България, който 33 години издържа ***, но Канадските *** се оказаха, РакоОбразуващи!

74

Анонимен

преди 2 години

До 88 кои сте вие?

73

Любезния лос

преди 2 години

До 87: да скъсаш договора за директна доставка, за да направиш друг, по който някой друг ще купи същия газ и ще ти го препродаде... Е много е умно.

72

Защо ли?

преди 2 години

Щото, кире, цял свят знае, че си на Херка мустака дамската превръзка (с крилца - накъдето ти каже, натам летиш).

71

Каквото и да мислим

преди 2 години

тая Зима, ще е или Те или Ние! при тия цени на храните, а те и още ще растат и като ни сложат 50%, а най-вероятно много повече и за сметките Топлофикациите, като увеличат още веднъж вода и ток... какво мислите става?!

70

Анонимен

преди 2 години

Русоробите са в потрес, България си може и без руска газ.Язък за труда им където десетилетия заплашва ха, че държавата ще фалира без руска газ! Ха, ха, ха смешници!

69

Захаров

преди 2 години

Кириле, защо не разказа оная смешка за бензиностанцията с ракетите?

68

Анонимен

преди 2 години

има ли некупени медии и журналисти които да протестират

67

Ким Чен Ун

преди 2 години

Кир Чу ми скри шапката, вече и Министерство на Истината създаде, оня с немитата коса, ще борел ДезИнформацията в Интернет!

66

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

65

Майора

преди 2 години

Просто Киро , на теб ти пречи всичко и ти във всичко виждсш дългата ръка на Русия! Но когато един човек не може да управлява , той търси причината в другите , но не и в себе си! Време е да е осъзнаеш че не правиш нищо хубаво за стрснатс и с това положение докъдето в докара , е по добре да се връщаш оттам откъдето дойде!

64

Бай Лазар

преди 2 години

Това недоразумение ходило ли е в казарма, защото там щяха да му оправят мисленето :)Много се е американизирал и е редно малко да отиде на село да покопае градинките.