70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "европееца не е свикнал на лишения като руснака." За пореден път се убеждавам, че в България властват някакви митове за "европееца".

69

според мен

преди 2 години

европейците и северно американците не трябва да ги включваме в графата гладуващи, защото те са вече покойници! Те разбира се все още не го знаят, но скоро ще го научат и ще се пренесат в АДА или РАЯ! Кой за къде е заслужил!

68

Анонимен

преди 2 години

До БобиХояб, бял 44-47 рубли. Черен 54-58. Колкото до качеството, стоките са добри. Беларус внася много, а те си оставиха (много) от стандартите на СССР.

67

сина

преди 2 години

А вие пък блокирахте търговията с Русия /осван тази, от която сте зависими и ви изнася де/, блокирахте й златните разерви, цяла европа се настроихте срещу Русия, без дори да изследвате проблема зеленски, проблема азов и другите нацисти и предатели на сащ, биолаборатории и още какво ли не, както се вика юруш сите *** в една посока, като стадо! Така, че нека ви е гладно сега, заслужавате си го!!!

66

Анонимен

преди 2 години

До От 63/74 Чел съм какво е диктатор и диктатура преди има няма 30 години. Сега ти отиди прочети, защото изглежда имаш някакви неоснователни забележки по това какво е диктатор и диктатура.

65

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Искаш да кажеш жалки заместители на Луксозните западни стокивключително храни(примерно сирене и кашкавал Елементал)" Факта, че за теб сирене Ементал е "луксозна стока" показва, че не разбираш нищо нито от лукс, нито от стоки. Факта, че говориш ОТНОВО за хляб, показва, че скоро ще величаете купонната система в Русия, срещу купони ще има ХЛЯБ. Мдааа :)))

64

От 63

преди 2 години

До Анонимен 67Първо прочети много внимателно какво е диктатор, диктатура и т.н. След това си го нарисувай. И тогава се изказвай.

63

Анонимен

преди 2 години

До Боби Как нацисткия режим в Кремъл функционира не е нищо ново. Създават глад и след това го "решават" в замяна на влияние. Познато? Да, защото те това правят където и да стъпят. България, Украйна, Източна Европа и т.н. Даже после ще искат и да са им "благодарни". Все едно четем истрията на България, само че в по-голям мащаб.

62

Анонимен

преди 2 години

Муахахаа, ама вие още ли си вярвате, че путин можел да направи нещо си на някого. Приключи се тя приказката за могучая. Една Украйна не можаха да превземат и си иззгубиха "безаналоговата" армия. Останаха им консвервирани т-72 да имат да плашат с бройка

61

говори се, че

преди 2 години

По случай 4 юли Путин ще прати черния дедо Мраз в щатите да раздава подаръци! Ще занесе черен радиоактивен сняг който ще покрие цялата територия на щатите и за дълго време ще ги потопи в ядрената зима!

60

хаха

преди 2 години

Тия наистина са много нагли. Съсипаха Украйна, а сега и житото и искат да вземат, че те да имат какво да ядат, а украинците кучета ги яли.

59

Анонимен

преди 2 години

До Да ама Даже ти не си вярваш, и си личи. Така пишат обитатели на села, които си мислят, че деня се състои в безкрайно нищоправене. За тях интернета е модерната версия на Хоремага, където някога същия тип хора са прекарвали ежедневието си с евтин алкохол и вкиснала туршия.

58

мдаа

преди 2 години

Като сме започнали да коментираме блокирането на пристанища, хайде Бебок да каже нещо и за Йемен. колко години вече е тази блокада, колко деца умряха от глад и липса на лекарства там? Ако не знае, ето малко инфо, но от края на 2020г. - Близо четвърт милион са жертвите на войната в Йемен, според данни на ООН. Най-малко 233 000 души са загинали от началото на конфликта, който въпреки опитите за примирие все още продължава. Това са както жертви на сраженията, така и косвени - на болестите и глада.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Путин е държавник." Путин е диктатор, който ще свърши зле. И целия свят трябва да се погрижи това да се случи колкото се може по-скоро, ако иска да живее по-добре.

56

Да ама

преди 2 години

До do 60 запознат Европа няма да съществува, затова 1 милиард гладни не ги бройте! Те са вече в отвъдното! На мястото на Европа ще се настани ядрената радиоактивна зима за дълъг период от време!

55

do 60 запознат

преди 2 години

"ги чака европейците" ... А ти за азиатец ли се имаш? Или вече си ментално във фашистка русия, макар и тялом да си в Европа? И не, не европейците ще го отнесат, а точно африканци и от близкия изток. Цената на житото е еднаква на всякде. Докато европееца има 5000 евро средна заплата, африканеца има 300 евро. Нали се сещаш първо къде ще отидат храните.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57Имаш мислене на слуга... Путин е държавник. Лош, добър, гледа си държавата, интереса. Ти си слуга. За да ти светне кой е лош, чакаш от CNN да ти пуснат видео (картинки), Бербок да ти каже, а Америка да те похвали... Това е разликата

53

Амиииии!

преди 2 години

Бебетата в САЩ започнаха да гладуват! Очаквайте скоро и останалата част от населението да последва техната съдба!

52

Анонимен

преди 2 години

До Боби В руските магазини има основно нискокачествени стоки и все повече жалки заместители на истински стоки. За лукс извън Москва и Санкт Петербург не са и чували. И ще става все по-зле.

51

Анонимен

преди 2 години

До запознат Много глад чака света, ако не се справи със световния терорист в Кремъл. Колкото по-бързо, толкова по-добре за всички.