167

Адмирации

преди 2 години

Цялото Скандинавие, трябва да се превземе, включително Норвегия и Исландия, първите заради близостта до Англия, исландия, заради американските инканадски самолети .

166

Хаха

преди 2 години

До Владо, Защо не започна война когато Литва, Латвия и Естония се присъединиха към НАТО през 2004 ?Това е просто извинение за наивници, нищо повече. Не им вярвайте на глупостите

165

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 153, хехе ще правят да Тези които са ги довлекли от Русия да правят референдуми няма какво друго да кажат. Фалшимено е всичко, Украйна ще си вземе обратно територията колкото и да се напъват от Кремъл. На тези империалисти все не им стига територията

164

До Solar Power

преди 2 години

Пяна ти излезна от устата, на хранилка на НПО ли си та браниш ФАЩ, толкова ревностно?

163

Владо

преди 2 години

А войната не започна ли, заради една "фантомна представа, какво трябва да се прави в създалата се ситуация" на ***? Защото НАТО застрашавало границите на Русия и можело да нападнат, ама не било сигурно? Каква е разликата с Финландия и Швеция?

162

В превод:

преди 2 години

Открито заплашва столиците с ядрена атака...

161

Анонимен

преди 2 години

РуснЯците не се примиряват с нищо - отново ще произвеждат Москвич ! хахахаХАХАХАХАХ

160

Vans

преди 2 години

"Но какво да се прави, такова е нивото на тези, които приемат днес решения в съответните страни" - много точно казано... за решенията, които се взимат в Русия

159

Анонимен

преди 2 години

До БългаринАко направиш видео, в което да обещаеш, че ще си направиш туту, на челото, Слава Украине!, утре ще вляза в един руски магазин и ще ти направя видео какво има!

158

Анонимен

преди 2 години

А не бе остана ли съсед, който да не сте нападали? Що се чудите, че всички около вас влизат в НАТО?

157

Анонимен

преди 2 години

Абе верно ли смятате, че НАТО е сила? Я си представете вас да ви пратят да защитавате и да си давате живота за Шведите? доста се съмнявам, че ще сте ентусиазирани. Освен това като наричате рашките алкохолици давате ли си сметка, че шведи, финландци и инглишки са много повече? То разходете се след 9 часа из Лондон и не само всички са пияни до смърт, включая жените, но и са яко наблъскани с дрога. Погледнете реалността най-сетне.

156

Адмирации

преди 2 години

Защо успеха срещу фашистките скандинавци, ще бъде успешно? Първо имат огромни територии, които са необитаеми! Второ, общото им населемие е 15 млн, колкото Москва. Трето, руснаците имат за братя украинците и не ги избиват, нещо което не е така с историята свързана с войните с Швеция и Финландия, назад в историята! Четвърто стратегически е важно скандинавието, поради близоста му по море до Великобритания.

155

Мдааа

преди 2 години

Насила ли ще ги блокират или ще влизат пак с танкове ?След инвазията в Украйна според мен сами си натресоха тези проблеми, колкото и да скачат в момента нямат право на глас. Литва, Латвия и Естония са в НАТО от 2004 заедно с България, някой да ги е заплашвал или атакувал ? Руснаците се поенят само защото им лъсна лъжливия зад....

154

NoirFire

преди 2 години

Спокойно не България ще ги пази.

153

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Лъжеш Всичко руско беше конфискувано от НАТО.

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158Не се мъчи, пиши по сибирски США, какво се мъчиш с българския и САЩ :))))

151

Георги Сава Раковски

преди 2 години

Никой няма да пита фашисткия режим в Русия дали да се присъедини към НАТО, така че управляващите в Москва трябва да свикват с това, и да се запитат защо никоя съвременна демократична държава не иска сигурността й да зависи от прищевките на обхванатите от мания за величие кремълски сатрапи!

150

И кво

преди 2 години

ще направят рашките? Ще се пенят, ще подскачат и накрая ще си затворят наглите устички.

149

Анонимен

преди 2 години

Осетия, юли ще прави референдум за присъединяване към Русия. А другите изброени, са със любезното съдействие на Америка. Майдан, Грузия, Чечения всичко това е дело на Америка, за зла участ са близо до Русия.

148

Анонимен

преди 2 години

Двете ще бъдат ликвидирани както Украйна. НАТО или се съкращава до САШ само или ще бъде унищожено.