133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 "Москва е град, който в пъти по-добре от половината европейски столици." Москва има жизнен стандарт колкото на австрийско село. Хахаха.

132

Анонимен

преди 2 години

До Бай Гроздан "От думите му разбирам,че мир няма да има докато руснаците не им върнат Крим,Донецк и Луганск.Нереалистично е." Ще видим. :) Глада е много добър съветник.

131

Звездомир Коминков

преди 2 години

Каквото и да ви говорят, вече имаме своеобразна световна война, между Русия и НАТО, Украйна е само бойно поле, Зеленски е нищо повече от надъхан репортер на западните медии. Украинците ще изядат шамарите и от двете страни, когато САЩ и Русия се разберат, Киев ще остане прелъстен и изоставен.

130

99i8

преди 2 години

Когато изчезнете от картата смешни и жалки сте.

129

Анонимен

преди 2 години

Дедо Байдън (157), половината истина хортуваш. Цветущо описаното от теб отговаря на първия опит на руснаците, но след удара на ВСУ, ВКС ликвидираха "новите" американски гаубици, руските инженерни части бързо построиха нов понтонен мост, ВС на РФ успешно форсираха р. Северски Донец и овладяха цялата територия на Луганска област.

128

Дедо Байдън

преди 2 години

Какви чудеса вършат украинците само с гаубици и РПГ-та... Не ми се мисли какво ще се случи с московитите, когато благодарение на Ленд-Лиза доставя самолети и хеликоптери! Е, и моите момчета, че и английските другари ще помагаме на място!

127

Анонимен

преди 2 години

До До 151 /164 ",,Тумора" притежава 40% от химическата,хранителната,фармацевтичната и енергийната индустрии в света" Хахахаха. Рашистки вицове за необразовани. Русия не притежава 40% от "енергийната индустрия" в Европа, камо ли в света. Русия внася всяка година жизненоважни лекарства за трилион и половина долата. Русия има недостиг на хранителни продукти, дори някои от първа необходимост, Русия е джудже в химическата индустрия.

126

:(

преди 2 години

Русия е с БВП по-малко от Италия. :):)Смешна държава със смешен военен бюджет.В момента Европа увеличи военните си Бюджети сумарно в Пъти над Русия. Русия има техника насъбрана с годините, но вече няма кой да я управлява. Някакви дегестанци и чеченци. Танкистите и пилотите им трябват много месеци за обучение а при 1000 загубени танка ясно е че 2000-3000 танкиста са умрели. За това и един Завод не могат да превземат. За това си тръгнаха от Киев. Изпята песен

125

Бай Гроздан

преди 2 години

От думите му разбирам,че мир няма да има докато руснаците не им върнат Крим,Донецк и Луганск.Нереалистично е.Санкциите на "свободния свят" се обърнаха в полза на "нецивилизованият",ако използвам речника на евролидерите.НАТО не е в състояние да победи Русия без то да престане да съществува.Икономически Русия си е самодостатъчна,към което сега се стреми и Китай уплашен от зависимостта му от руски ресурси.Това ме кара да нямам неговият оптимизъм.

124

Анонимен

преди 2 години

Къв реалист си бе, ***. Защо му е на някой да ходи някъде? Тази опорка, къде как било издиша. Москва е град, който в пъти по-добре от половината европейски столици. Русия е подложена на санкции и какви ли не ограничения от 1850г. Който има мозък и го използва по предназначение да сметне, коя друга държава е била почти 200 години мачкана икономически и да е оцеляла? Реципрочно отношение към която и да е "велика западна" държава ще е катастрофално. Това е истинската геополитика и стратегия.

123

Анонимен

преди 2 години

Дайте репортаж по другите държави как и къде ги настаняват.

122

До 151

преди 2 години

,,Тумора" притежава 40% от химическата,хранителната,фармацевтичната и енергийната индустрии в света.Как ще го изрежеш като е пуснал метастази по цял свят?

121

Абе

преди 2 години

Абе, защо така русНАЦИте нещо боксуват с "референдума"? Сега чета, че администрацията, която си назначиха сами, щяла да "кандидатства" за присъединяване към Русия. Референдум нямало да има. Хахахаха. *** плановете лъснаха: няма денацификацияяяя, има грабеж на териториии и ресурси. Обаче не са познали, ще ги пердашат докато не се разкарат.

120

Анонимен

преди 2 години

Направо съм в потрес, за 30 години чипът на българина беше подменен и отново блее като овца, но тоя път за другия лагер. Кога българинът ще има самостоятелна позиция и ще вижда нещата такива каквито са?!?!? Украинци и руснаци са си нарушили интересите и се бият, те ще се оправят, но нас няма да има, кой да ни оправи.

119

РЕАЛИСТ

преди 2 години

Щом толкова ви харесва, отивайте да живеете и работите в Русия! Какво търсите в запада? Стойте си в България, а като вариант може да решите да отидете в Беларус или Русия а ако искате да ни окупира Русия и да продължите да сте роби (както сме от 700 години)! Браво на Зеленски! Той е героят на днешното време

118

Анонимен

преди 2 години

До всички, които крякат неуморно - "слава украйне". Нали осъзнавате, че в момента крякате нацистки поздрав от едно време? Или просто сте част от масата, която кряка по зададен сигнал без дори да знае какво кряка?

117

Анонимен

преди 2 години

"За да има мир Зеленски във Сибир" _________________________________________ Колко пъти да ви казвам, че Сибир е чист и прекрасен и бендеро-нацистите нямат място на сибирска земя. Бендеро-нацистите - в пъкъла.

116

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

2- ПОНТОННИ МОСТА ПРЕЗ РЕКАТА НА РАШИСТИТЕ ДАДОХА ФИРА....ХА,ХА,ХААААА... СО СЕ ЦЕЛАТА ТЕХНИКА НА ТЯХ---РУСНАЦИТЕ СТАНАЛИ НА ШАРАНЧЕТА....

115

УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО

преди 2 години

Защитаваме държава създадена от Ленин и възстановена от Горбачов . История колкото на Македония.

114

СМЕХ...

преди 2 години

"херсонската руска администрация "---УМРЯ!///....НАРОДА СКЪСА ПРЕД ОЧИТЕ НА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ---РУБЛИТЕ ИМ РАЗДАДЕНИ ОТ НЕЯ!