414

433

преди 2 години

А как ще се почувстваме, когато по камерите на целия цивилизован свят дадат как гоним жени е деца и стари хора от хотелите.

413

Анонимен

преди 2 години

така им се пада на лакомите хотелиери. лакомията не е на добре.

412

Анонимен

преди 2 години

Има лошо...ще оставите на улицата добрите хора,които ви помогнаха и ще ги направите просяци!Това ли ви е благодарността,че ви приютиха?!Затова ли по телеграм ни псувате и обиждате,*** сме роми и противни?!

411

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че няма лошо за национализацията на хотелите, а и накъщите за гости

410

Анонимен

преди 2 години

В друга тема украинците на български предлагат да бъдат национализирани хотелите.Искат да оставят без прехрана и на улицата тези,които им подадоха ръка...Без думи съм...

409

Ей сега,

преди 2 години

като се дигнат с децата тези и заради глупостта и великите решения на наште убавци, в целия свят ще ни изкарат най-големите негодници и немилостиви хора.С всяко тяхно решение ни унижават и унищожават. Да не говорим,че разни държави, които доскоро са имали роби,избивали ц и га ни те си и са имали инквизиция, ще ни обсъждат, осъждат и дават акъл и нареждания...

408

Specter

преди 2 години

Сега ще видим как ще ги изгоните тези нагледци, "на тях там им харесвало"! Ей тва е бежанец кУрортист! Слагайте гуми пичове, че Тея са спинаджийки да няма рев после!

407

Анонимен

преди 2 години

Няма ли бежански лагери за " бежанците" от украина ?

406

Анонимен

преди 2 години

Хуманно е да се национализират хотелите, като се отнеме тяхното владение, не собственост, за времето до приключване на войната. Владението ето да се предостави безвъзмездно на МС. Държавата да назначи управители и персонал от дирекции социално подпомагане.

405

Анонимен

преди 2 години

Учуден съм че във Варна на Морска гара заведенията са пълни с украинци.Нещо не се вързва с бягащи от войната нещастни хора.

404

Анонимен

преди 2 години

Това не е наша война. Всички укри и руси да се махат от България. В Западна Украйна не се водят военни действия. Не искам никакви инциденти в България. Не искам азиатска мафия, проституция, кока и хазарт. Махайте се и си ги мерете в Азия.

403

Сатанаил

преди 2 години

Ами, защо тези турлаци хотелиерите мълчат като шушуминги !Ами да излязат да стачкуват на 18 май в транспортната национална стачка Както се споменава тук между коментиращите, по всяка вероятност ще има експоприация на техната собственост, в полза на"Азов" и "Десен Сектор" ! Не забравяйте, че тези които са окупирали хотелите по нашето Черноморие са жените на местния им башибузук !Сега като дойдат техните мъже и любовници с татуировките, въоръженис "Джавел" и "Стингер" . . . дупе да ни е яко

402

Героите на Уганда

преди 2 години

"Имат претенции към столовата, която не е ремонтирана. Има и други корпуси, които не са ремонтирани, там не искат да живеят." ХаХаХа, разбирам им претенциите. Друго си е на Слънчака (ПОНЕ до есента) за без пари.

401

ДО Хотелиерите

преди 2 години

Трудно ви е , идват платежоспособни Туристи . Тук трябва Държавата да обяви категорично - къде ще се настанят бежанците . Другия Вариант е всички отказани резервации да се фактурират , бежанците да останат и фактурите да се изплатят от Парите за Пенсии и Заплати - както се прави с Помощта за Ток и Горива на Бизнеса .

400

Дора

преди 2 години

"Каквото си направиш сам, цяло село не може да ти го направи" - българска пословица.

399

Анонимен

преди 2 години

Днес ги гледам в магазин Березка във Варна, ами пазаруват като за последно, нищо че магазина е всъщност Руски :)

398

Анонимен

преди 2 години

Отсега ви казвам, хотелиерите могат да се простят с хотелите си. Те са окупирани от урките и няма мърдане. Украинците са единни, ще видите какви протести какво чудо ще бъде, само и само да не ги мърдат от хотелите. И всичко това се случи от глу.пост българска. Сега ще ни се качат на главите, но е късно. Харизвайте хотелчетата на украинците и пийте една студена вода. Ако още в началото бяха ги настанили по бежански центрове, със сигурност тук не биха останали повече от 10 хиляди бежанци.

397

Анонимен

преди 2 години

По женевската конвенция, бежанците могат да влизат в най-близката сигурна държава. Това е Румъния. За нас е изключение само ако са дошли по море от Одеса или ако са бесарабски българи (те и без война могат да идват заради гражданството). Тъй че всички летни хотелски екскурзиантски, дето се изсипват с автобуси на безплатен курорт, обратно към Румъния, Молдова и Русия. Могат и на палатка за бежанци в Полша.

396

Гласувайте за ПП

преди 2 години

нека ги оставят че херсон иска присъединяване към майка русия и украйна скоро няма да е морска държава. нека полежат още на нашето море та да оценят какво им донесе нато.

395

Анонимен

преди 2 години

Не искали и да работят..... е това обяснява ако не всичко то поне повечето от нещата. После се чудят защо у нас отдавна се е изпарила емпатията и съчувствието към украинците.