45

Анонимен

преди 2 години

Треторазряден актьор. И на теб, е на Путин, да ви е . М. Ите. ***, съсипахте милиони човеци, и при нас вкл. Прибирай си укрите от нашите хотели

44

изчезни пианист

преди 2 години

Ти си бетер дете бе, г.л.уп.ак. Като искаш питай дали има откъде. И аз искам жилище и кола. И да спреш войната наркома.анче. Укрите сте виновни за тая война. Бъзикате се с Русия. Като се перчиш ще си плащаш сам. А не други да ти плащат.

43

Анонимен

преди 2 години

Близо 60 милиарда долара наринаха на тия просяяци а в същият момент ние трябва да ги хрантутим тук-ЗАЩООООООО?

42

355

преди 2 години

Единственота, което трябва да се иска е ПРЕГОВОРИ И МИР, Като участници в преговорите тряБва да са САЩ и Русия, поне това се вижда от динамиката на събитията!Светът да си отдъхне.

41

Опала

преди 2 години

Е, колко оръжие ви докараха? Колко пари ви дадоха? Какво ги правите? Ядете ли ги? На руснаците ли ги давате? Те ли си ги взимат и унищожават?Или сте крадци и лъжци или сте некадърни.

40

Сдай ся

преди 2 години

Украйна стана Черна дупка във вселената,поглъща всичко!Аман!Зеленчук сдай ся!

39

Бум

преди 2 години

Днес стана ясно че Руски войски и ДНР са обкражели около Северодонецк 15 000 Украински войници и фашистки бойци в котел.

38

Анонимен

преди 2 години

На зеления фасул германците му предложиха 88 танка Леопард, само че да му ги продадат, той не ги взе. Защо ли?

37

Анонимен

преди 2 години

хаха,нали побеждавате що искате оръжия бе фашисти

36

100 милиона шила

преди 2 години

В Европейския парламент пък вече се чуват призиви за 100 милиона шила които да се произведат с крадените пари от Руския резерв за да ги раздадат на Европейците да си пробиват нови дупки в коланите, че сега като поотслабнем всички ще ни изпопадат гащите и ще ни лъсне кирливото бельо. Резил голям ще е.

35

Анонимен

преди 2 години

aaaa

34

Анонимен

преди 2 години

Човек с *** душа, жена му леночка събра брилянтите на Украйна, а тоя доларите. Готвят се за безгрижен семеен живот на атол. Ти и Путин преобърнахте толкова съдби на българи. И на двамата да ви е айки те. Боли ме у,я са вашата война, боли ме за българите

33

Шмърка аспирин

преди 2 години

Тоя явно са му намалили дажбата на кока и заедно с Азовците ходи по болниците да шмъркат аспирин за без пари. На болните деца изшмъркаха лекарствата. После стрелят от болничните стаи в дивашко опиянение. Накрая като изядат ракетите, се чудим що болниците били обстрелвани.

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя трябва да го натискаме да развее бялл флаг, ако не иска а не ни занимава с войните си.

31

На чертожната дъска

преди 2 години

корумпираният нарко-клоун чертае ли чертае дебели бели черти и си цикли мозъка. А с малкото останали му неврони вече е решил да съчини и нова история. В Украйна живеят Пух, Йори, Прасчо, пият кока кола и прегърнати пеят антинацистки песни. И така е било от незапомнени времена. Друга такава розова и антинацистка страна няма на света.

30

Анонимен

преди 2 години

Не стига, че хрантутим стотици хиляди ми и оръжия да им купуваме и даваме, че войната да продължи и всичко да поскъпва рекордно.

29

Анонимен

преди 2 години

Скоро и хора ще започне да иска.. Щото неговите вече свършат. Ю

28

в Украйна

преди 2 години

явно Истински Мъже не са Останали, след като вече 3 месеца, не се погрижиха за ЮдеюСемит Грийнберг и го оставиха да Разруши Родината им!

27

койчо

преди 2 години

Според проучване: 70% от българите определят за най-противна физиономия -г-н Зеленски

26

Анонимен

преди 2 години

Очевидно на евродбендърите им пука повече за Зеленски и укронацистите му вместо за европейските граждани.