236

Анонимен

преди 2 години

Защо украинците в България говорят само на руски?

235

Анонимен

преди 2 години

Всички укри вън от България. Това не е наша война, а те са тук, за да ни вкарат в нея. Получават достатъчно ленд лийз и да си ходят да се трепат и правят каквото си щат, но в Азия. Не тук. Не искаме тези навлеци тук.

234

Българин

преди 2 години

Я марш обратно в Украйна!

233

mn

преди 2 години

Ей така да се обединявахте и за български каузи. Тъпу*гери!

232

Анонимен

преди 2 години

Абе много са объркани русНАЦките ***?? Първо викаха че Зеленски е еврейн , в което има нещо вярно защото е полу еврейн и негови деди са били убити от Хитлер, но сега им смениха опорката и викат че бил фашист??? Последно какъв е? Или още не са дошли преводите в рубли затова викате различно?

231

Анонимен

преди 2 години

Вън рашистите от свободна Украйна!

230

Анонимен

преди 2 години

"за да се изчисти родната полиция и жандармерия от русофилството" - Не само полицията, Видя се че и в армията има предатели, които издават държавни тайни на Русия. В политиката също ги има и те си показаха лицата кои са. Русофилството трябва да се изкорени на всички нива в България, за да може да помем по демократичен път към Европа. Иначе никога няма да ни имат пълно доверие и никога няма да сме част от Шенген.

229

Анонимен

преди 2 години

МВР бяха най големия срам там. Виждаше се че са руски *** и че допускат рашисти, там където другите хора не допускат. Иска им се да бият мирни граждани, но са се хванали на тази мизерна работа за мизерната си заплата и се унижават там мълчаливо. Всички ги видяхме и запомнихме лицата им много добре. Какво уважение очакват утре, като ги срещнем на улицата?

228

Анонимен

преди 2 години

Една част са заблудени ,друга част са омерзени и трета част са предатели.Лесно е да крещиш ,трудно е да мислиш ! Кой са фашистите - правителството на Украйна. 8 ГОДИНИ 2014 -2022Ако не беше Русия след първата и втората световна война нямаше да я има Великобритания,когато Хитлер се е насочил към Англия е щял да я смаже първа !Но спрямо протестиращите псевдо предатели българи и украинци (на митинга) фащистите били други .ДАЛИ ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА ИЛИ САМО ЗЛОБАТА ИМ Е В УСТАТА !!

227

Анонимен

преди 2 години

имало само българска реч, а?? А онези "доброволци" от ФБ групите за украинци в България, които раздаваха малките знаменца, викаш, не ги видя, така ли? хахаха То че на теб не са ти платили, не означава, че на други не плащат за да вдигаш шум за тяхната кауза, просто си безплатен статист. Забавното в случая е, че сигурно се чувстваш елитен, извисен над "***", ама реално си същата жертва на пропаганда.

226

платени, безчестни

преди 2 години

Тръгнала татуирана никаквица с флешове да крещи "Тук не е Москва". ОК, но и Киев не е и няма да бъде никога, да е ясно! Много ескалира напрежението заради тия, не вървят на добре нещата!!!

225

хах

преди 2 години

До АнонименВъзраждане са някви платени мишки. Бягай от тука с тия ваксинирани антиваксари.

224

Анти Тяло

преди 2 години

Похода на слепците и глупците... Защо не сте с Българското знаме и не защитите България от натиска на ЕС и НАТО за РСмМ и за енерго енбаргото, което ще ни закопае???

223

хахаха

преди 2 години

"Мндаааа със страшна сила се задава булдозера на Възраждане май ще се наложи еврогейовете да се евакуират на някъде"Със сигурност. Примерно аз и партньорът ми сме красиво-умни еврогейове с общ месечен доход от над 10 к лв., от който даваме на държавата над 2 000 лв. на месец под формата на осигуровки, сме решили, че дойдат ли ВъZраждане, изчезваме на Запад. Не да берем ягоди, както се досещаш, а за да живеем добре сред нормални хора. Вие си просперирайте тука.

222

анонимен

преди 2 години

То защото любимите ви щати ама никакви войни не са правили, я сметнете жертвите и доста ще се изненадате. Според мен причините за войните се корянат в злата човешка природа и ги правят тези, дето могат - това са САЩ и Русия. Наблюдавал сам малки деца в градините, ако лелките ги оставят за минута, започват такова трепане за надмощие, че косата да ти настръхне. Все пак да се стремим към спиране на всякакви войни. Ако не са тези две сили, по-късно ще са някои други със сигурност.

221

До 269

преди 2 години

Не се притеснявай, знаем, че не представляваме България. България се представлява от такива като теб, дето за 20 лв. на ден пише каквото му кажат. И между другото се чуваше САМО българска реч, не знам откъде е тая калкулация 85/15. Така са ти я спуснали вероятно.

220

Анонимен

преди 2 години

"Английския език ли е критерий за образованост? Или е колониална необходимост?" Критерий е за възможност за комуникация и информираност в цивилизования свят. За колониална необходимост не става, там трябва руски.

219

Анонимен

преди 2 години

Щом ра-шист-ките еничери ревът, добре е! Има още България.

218

аз 265

преди 2 години

Извинявам се за грешките,поради влошено зрение от капки.

217

do 262

преди 2 години

Стига лъга1Повечето бяха украинци,които правят у нас каквото си поискат.В Босна и Русия.В БоснанаХерцеговина големи ществия в подкрепа на Русия.Носеха 200 метров руски флаг.Протести и във Франция и Италия.