170

Защо ли

преди 2 години

Всички фенове на Путин и Русия в тази статия живеят в НАТОвски държави!

169

Анонимен

преди 2 години

Пъъъълно е с Путинофили тука,пъъълно!Не сме народ а мъъъъърша!Нищо не става в тая държава!

168

Анонимен

преди 2 години

ПИСАХА, ЧЕ СПОРЕД ЕДНО ЗАПАДАНО РАЗУЗНАВАНЕ, ЗЕЛЕНСКИ Е БОЛЕН , А ПРЕДИ МАЛКО ГЛЕДАХ И ДВЕ ВИДЕА В КОИТО СЕ ОБЯВЯВА ЧРЕЗ ВИЗУАЛИЗАЦИЯ , ЧЕ ЗЕЛЕНСКИ И ФАШИСТИТЕ СИ ОТИВАТ, А СЪЩО И ЧЕ НЯМАТ ПОДКРЕПА НИТО ОТ ДЯСНО, НИТО ОТ ЛЯВО, ЗЕЛЕНСКИ Е СВЪРШЕН!КРАЙ! РАЗУМА И ДОБРОТО НАДДЕЛЯХА!

167

Анонимен

преди 2 години

В смисъл като вас? Ааа не мерси! Запада им проми мозъците и сами се докарахте до тук!

166

Ок

преди 2 години

Настоявайки за Крим сега явно не искат войната да свърши. Ок, войната ще свърши, но с цената на колко жертви? Не искат да се предават и това е разбираемо, но да поставяш неизпълними искания означава война докато Русия се откаже, но дори тогава Крим няма да стане украински.

165

Анонимен

преди 2 години

Обяснете какво е Телеграм, руски фашистки ***. Но не забравяйте да споменете, че собственика на Телеграм Дуров е срещу Путин и напусна Русия преди години.

164

Анонимен

преди 2 години

Само на мен ли ми прилича на Мистър Бийн?

163

И.Б.

преди 2 години

Ув. г-н Володимир Гройсман, българските политици показаха гляма смелост, подкрепяйки страната Ви с хуманитарна, финансова и военнотехническа помощ, въпреки че българското население е бедно на фона на цяла Европа. Би трябвало да благодарите сърдечно, а не да изисквате така, като че ли това е Ваше исконно право. Осъзнайте се моля!

162

Видяхте ли в САЩ

преди 2 години

вече на Касовите бележки от Ресторанти, Магазини, ХиперМакрети, автоматично ти Таксуват, без да те питат, Дарение за Децата на Украйна! не, че тука е разбично, все пак Плащаме по 4 000 000 лева на ДеноНощие на Украински Бежанци, което са пари Откраднати от Българският Народ, поне в САЩ ти издават Касова Бележка!!

161

Анонимен

преди 2 години

БОГ ЗДРАВЕ ДА ДАДЕ НА ПУТИН , ЗА ДА ДОЖИВЕЕ ТРИБУНАЛА В НЮРНБЕРГ

160

Анонимен

преди 2 години

Г-н Зеленски, ние сме смел, но не толкова *** народ

159

Анонимен

преди 2 години

.Русофилите не ходят сами, а само на групи срещу възрастни хора! Като роми! Сам нито един не се е афишира като русофил , иначе щях да му изкъртя главата!

158

r3v0lv3r

преди 2 години

Смелите българи пред Русия ги няма от 1944 година. 70 години ни промиваха мозъците за силата на руската армия, а сега видяхме, че с една изостанала Украйна не могат да се справят.

157

Последни Новини

преди 2 години

чухте ли, каква е била Паролата на Хънтър Байдън на Лаптопа му?! няма как да се напише ни с цензура и не без цензура, но проверете си сами!

156

Анонимен

преди 2 години

Докато гоите се избиват във войни талмудистите печелят пари и власт,за да ги експлоатират.

155

Анонимен

преди 2 години

Навремето Чърчил е казал, Англия няма приятели, има интереси. Искам евтин газ и бензин и все ми се струва, че доставката на втечнен газ през океана, ако изобщо дойде няма да е евтино.

154

ВЪН СИ ЗЕЛЕНСКИ!

преди 2 години

ДОВИЖДАНЕ ФАШИСТИ И ЗЕЛЕНСКИ, ДОВИЖДАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЯМАТЕ ПОДКРЕПА НИТО ОТ ЛЯВО, НИТО ОТ ДЯСНО, А ТОКУ-ЩО ГЛЕДАХ ДВЕ ВИДЕА, В КОИТО СЕ РАЗБИРА, ЧЕ ЗЕЛЕНСКИ И ФАШИСТИТЕ СА ВЪН, ВЪН, ВЪЪЪЪЪЪЪЪН, АУТ, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ АТИФАШИСТИ И ДОБРИ ХОРА! СМЪРТ НА ФАШИЗМА, СВОБОДА ЗА НАРОДА!

153

Анонимен

преди 2 години

Как е избран Путин че 22 години ни един по добър не се и опита да го смени? Е Медведа го смени за 4 години, след което си върна поста и промени Конституцията да е пожизнен! Дано го сполети съдбата на 20 хил. руски момчета за последните 2 месеца.

152

Истината

преди 2 години

Долу ФАЩ и ФАТО!

151

Анонимен

преди 2 години

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме. Русия е гола вода с бевепето, имат БВП колкото Исландия, лесно ще ги бием руснаците, ядрените ракети на Русия са само мит и никога няма да сработят. Гониме посланичката и НАТО да разположат ядрени ракети в България и да ги почваме руснаците с масирани ядрени удари.