77

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ Я РАЗБРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА!! ТЪЙ, ЧЕ НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ВЕЧЕ Е СЪМНИТЕЛНО :D АЗ СЪМ ДОВОЛЕН, ЧЕ СИ ПОКАЗАХА ПУБЛИЧНО КАКВИ САТАНИСТИ СА СИ И ПУТАНИСТИ!

76

Анонимен

преди 2 години

Розовите понита, от сос тъъпи, но упорити. Ама ние сме по-големи инати. Не сме колония на Украйна.

75

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Възраждане и те бяха единствени те които ми пратиха спам на мейла преди изборите, обаче перспективата БСП да падне под 4% след като ще има още 2 нови леви партии не е за изпускане, БСП/БКП, президента и Русия са най-големия враг на България.

74

Анонимен

преди 2 години

Всякакви глупости тук хващат дикиш, ние сме народа с най ниско образователно и културно ниво в Европа , пълен с неграмотни и прости хора.

73

АнонимеН

преди 2 години

НА КОМУНДЕЛИСТАНЦИТЕ ИМ СЕ РАЗГОНВА ФАМИЛИЯТА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ! САМО Е ЖАЛКО, ЧЕ БРОЯ НА УБИТИТЕ КОМУНДЕЛИСТАНЦИ НА ДЕН Е ОЩЕ МНОГО МАЛЪК!

72

До Велислава

преди 2 години

Ти си си ти. Аз пък ги искам. Как ще се разберем с теб?

71

пияница мистик

преди 2 години

До ВЪЗРАЖДАНЕ === Върнаха знамето след 5 минути. Язък за парите на Пyтлаpах Акбар, дето ги праща на Копейкин за такива детски и евтини демонстрацийки :)))) Щото да наемеш вишка струва бая пари. Хилядарка минимум и за какво? За да го няма украинското знаме за 5 минути и джуджето убиец да види, че парите му се използват по предназначение за безсмислени демонстрации

70

Анонимен

преди 2 години

Коцето не е проруски.Просто бизнес.

69

Велислава

преди 2 години

До всички платени фашисти на Възраждане във форума:Не искам съветски паметници в България. Вашата българо-съветска дружба си е наврете Искам срещу СУ да има паметник на Ботев! Висок поне 20 метра! Точка!

68

Анонимен

преди 2 години

Украинките са бактериологичното оръжие на Байдън!

67

Анонимен

преди 2 години

Вие се грижете за българските знамена, другите не ме интересуват.

66

пияница мистик

преди 2 години

До ЕС+САЩ=цензура === Ахахахахахахахах :)))))))) Човече, ти си просто за съжаление. Не знам дали сам осъзнаваш, колко си неадекватен :))) Но от чисто човешко любопитство да те питам. Ами кажи къде в Европа има "демократичен европейски концлагер". И името ако може и какви хора са затворени там. И името ако може :)))) За Сибир всички знаем, сега да видим и Европа какви концлагери има в днешно време. А, и друго. Усещаш ли се поне за момент какви безумия пишеш? За един приятел психиатър питам :)))

65

До83

преди 2 години

Не си единствен, и аз се прекарах с Киро. Въпреки, че имах някакви опасения, че ще са като юпитата на царя. Сега вече, съм убеден Възраждане.

64

Слава на кокайна

преди 2 години

Сводка от Украинският фронт:Украинските войски победоносно отстъпват по целият фронт.А Руските позорно настъпват към Харков.....

63

Анонимен

преди 2 години

Паметника на Украинската армия в София кога ще се махне.

62

Край

преди 2 години

Третата българска държава в която ние живеем е СЪЗДАДЕНА от Русия. Без Русия ние нямаше да имам държава. Никоя друга велика сила нямаше, няма и няма да има интерес ние българите да имаме държава.

61

АнонимеН

преди 2 години

НА ПУТИНСКИТЕ ДЕПУТАТИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ИМ СВАЛЕТЕ ИМУНИТЕТА И ГИ СЪДЕТЕ ЗА ХУЛИГАНСТВО , ТЕ СА СИ ПРЕСТЪПНИЦИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ И САМИТЕ ТЕ СЪЩО!

60

защо

преди 2 години

"Поставянето на украинския флаг беше гласувано от Столичния общински съвет ". Като говорим за гласуване -- "правителственото мнозинство в Народното събрание с шумни овации ратифицира присъединяването на България към Тристранния пакт", та още му берем плодовете на гласуването ...

59

Анонимен

преди 2 години

Сега си давам сметка Болен, защо обичаше да ходи в Натфиз, искал е да учи, а те го биха. Копейките и те по неговите стъпки.

58

Онзи

преди 2 години

Развято ли е чуждо знаме над държавно учреждение значи че то е окупирано от чуждата държава