454

Анонимен

преди 2 години

да си в ЕС и НАТО и в същото време да се обясняваш в любов на Кремъл.

453

Левски

преди 2 години

Костадин Костадинов може да си пъхне руските знамена там,където слага копейките.В касичката под гърба.

452

-_-

преди 2 години

Протести затвориха движението по бул. "Цар Освободител в столицата

451

Ужас

преди 2 години

Проруските мекерета с руските знамена ли са българофилите?

450

Анонимен

преди 2 години

В едно нормално общество национални предатели и провокатори като Копейкин, отдавна щяха в затвора. Не може да си в ЕС и НАТО и в същото време да се обясняваш в любов на Кремъл.

449

Напрежението расте!

преди 2 години

Напрежението расте!

448

дупедавци

преди 2 години

Ако знаете как се моля за гражданска война и да вземе да се поуправи тази страна поне малко ... от горе едни взимат решения и веднъж не попитаха клетия Българин какво иска .. ама той си и трае де

447

ОТ СЛЪНЧАКА

преди 2 години

След днешното нападение над Български гражданин от Украинец в подлеца до СУ в София най-категорично се заклевам ,че тези дни някой Украински гражданин в Сл. Бряг ще изчезне безследно ЗАВИНАГИ !!!

446

ами СЕГА

преди 2 години

Не да си Русофил или Русофоб а просто Българофил .... Толкова страхлив народ и с голяма доза непокисъм ... Как пък не излезнохте да протестирате и да си изкажете мнението против смешното правителство .. толкова ли ви е все едно как сриват държавата

445

Българин

преди 2 години

Ще зацепиш Йоцо,че любимата ти Русия освобождава през 1945 година България от българските Добруджа,Беломорието и Македония. И това го прави не кой да е,ами Йосиф Висарионович Сталин.За това 9 май е черен ден за българите и българщината!

444

Анонимен

преди 2 години

РАЗЛИКАТА Е,ЧЕ ПРИ ДОПИТВАНЕ 40 ПРОЦЕНТА ОТ РУСКИТЕ КРЕПОСТНИ ЮРОДИ, ЖЕЛАЯТ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ АТАКУВАНА С АТОМНО ОРЪЖИЕ И СМЯТАТ НАШАТА РОДИНА ЗА ФАШИСТКИ ВРАГ .ДОРИ И МУТРОФАНОВА ГО ЗАЯВИ.

443

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Българин------говоря за връщането на южна Добруджа с Крайовската спогодба октомври 1940г. Пет месежа по-късно влязохме в Пакта. Ти говориш за освобождението на Добруджа през 1915г., но през 1919г. тя пак е румънска.

442

Анонимен

преди 2 години

До "Колко български знамена се веят"...в Киев че една друга друга банда както си се изразил драги ми троляк, спонсорирана явно от НПО си позволява да развява украински знамена, къде е разликата. В България е редно да се развява българското знаме. Елементарно вярно.

441

Българин

преди 2 години

Йоцо,може да си кьорав,но за това пък изпечен руски лъжец.Българският Генерал Колев,роден в Бесарабия и разбил с конницата си окупаторската руско-румънска армия през 1915 година в Добруджа не можеш да скриеш.Нито капитулацията на Русия пред България 1917 година в Брест не можеш да унищожиш!

440

Българин

преди 2 години

Създателите на македонската шльокавица през 1945, наречена език и те ли са англичани?Англичаните ли взеха Молдова от Румъния и в замяна им дадоха българска Добруджа?Ами подаръкът за Сърбия Ниш,Пирот и Димитровград кой го даде на Тито???Аман от руски лъжи,има все още грамотни българи!

439

Анонимен

преди 2 години

Редакцията защо толерира грубата и умишлена проява на неграмотност на наглост и на безкултурие. Свободата на словото не може да се постигне с неграмотни и нахални *** от НПОта с които да се мачкат културните и възпитани хора. Тази политика ще се обърне срещу тези които я толерират, но ваша работа.

438

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Анонимен-------южна Добруджа ни я даде Хитлер, това беше цената която поискахме за да влезем в Пакта.

437

Анонимен

преди 2 години

КОЛКО БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА СЕ ВЕЯТ В МОСКВА,ЧЕ БАНДАТА НА КОПЕЙКИН ВЛАЧИ РУСКИ В СОФИЯ?

436

Анонимен

преди 2 години

Не Русия ги подари, а Великите сили - Великобритания, Франция, Испания, Белгия, Нидерландия, Дания - те ни изкараха най-големите нацисти. Благодарение на Сталин остана Южна Добруджа иначе и без нея щяхме да останем. Като потомък на бежанци от Северна Добруджа, мога да ви кажа, ако не беше Русия, румънците щяха да ни видят сметката!!!

435

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!