102

Мен

преди 2 години

Свирчо, взимай си Асан и си обирайте чуковете, че на нас вече ни писна! После ще е касно за све!

101

Ах, клета България

преди 2 години

Закостенелият местен русофил е най-забавното създание в България. Петков ви напомня за небивала смелост в лицето на трудности и изпитания, а вие искате да си наведете главите още по-ниско пред Русия, която открито ни мрази на този етап. Добре е, че повечето българи не са такива страхливци като пишещите тук, или вече щяхме да сме изчезнали като нация. Именно силните пишат историята на тази страна. Това, че думите *** премиера ви карат да се чувствате некомфортно, не значи, че не е прав.

100

Анонимен

преди 2 години

Във време на изпитания вие бяхте на паветата с юмруци. Явно трябва да сме обединени, когато вие сте в управлението

99

Анонимен

преди 2 години

Българският Казанова е като българския революционер - в началото много речи, много приповдигнато настроение за въстание, но като избухне самото въстание единственият неподготвен е той.

98

Анонимен

преди 2 години

Много яка Българскантърба за 3,5 милярда евро и с годишна печалба от 100 милиона лв.След 35 години ще започнем да печелим.Тази търба си е на Путин.Само Русия,Сърбия и Унгария са на печалба в момнета.По тази търба тече газ за сателитите на Путин,Сърбия и Унгария.Ние ще започнем да печелим след 35 години интогава ше е Българска търба.За сега не е.А дали има 35 гобини живот незнам.

97

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е къде беше тоя чаршаф 25 години от 1990та насам. Какво обединение, дойде да краде и продава налода. Или го прави осъзнато, което го прави нагъл мошеник или го прави неосъзнато, което го прави елементарно глyпав. Сигурен съм обаче, че не е нито едното, нито длугото, а и от двете по много.

96

Asd

преди 2 години

Кире, по време на оанземията също беше изпитание и време за обединение, но какво направихте вие с фигуранта и Божков? Клатехте държавата. Къде са увредените майки? Къде са блокадите на София? Никой н еплаша сега з а превратче.

95

Анонимен

преди 2 години

Ти пак всичко знаеш за Петков.Да бе си агент? Или тролиш за Путин?

94

Анонимен

преди 2 години

До ВасилевБоко е "демократ", заедно с ДС агента Доган, направиха БГ една развита държава, дори сме на последното место в ЕС, това е постижение :))) Тръбата се казва "банкянски паток", построена с наши пари естествено :)))

93

Анонимен

преди 2 години

Питайте Петков за Странджата, да видите как ще ви каже, че Странджата е ръководител на екип! :D Харвардските търговци прибират по 10 милиона комисионна от доставчиците на газ. Това за 1 година са 120 милиона. Пука им, че народа им се хили. Те ще се награбят и дим да ги няма през океана. Асен и Киро имоти в Б-я нямат. Нямат и пари в BG банки. Ще им видите задния номер на цървулите, като фалират България.

92

Анонимен

преди 2 години

Не съм вярвал, че такива послушници на Америка ще излезете. Жалко, че гласувах за вас. Срам ме е от вас.

91

Анонимен

преди 2 години

Какви пет лева,за какво обединение призоваваш Кирчо,за кауза която не е наша,за действия които ще доведат до тотално обедняване на и без това бедният Българин!

90

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е или Сърбин или Унгарец или смес от двете(Руснак)

89

Анонимен

преди 2 години

Простокирието учило канадска история срича по площадите неразбираеми за него слова! Унижението ни ще приключи с разруха на индустрията и студ! Даже не могат и с ЕС да се координират за важните неща! След тез ще бъде страшно!

88

перефразирано

преди 2 години

В мътна вода най - много се краде ! Чести Ви на 9-ти май нов ПОРЕДЕН заем от 300 милиона !

87

Василев

преди 2 години

Евала на Бати Бойко, построи руската газова транзитна тръба с български народни пари и сега Сърбия получава евтин руски газ!!!Агент Аманда Брачели!ЦРУ!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Да, ще се обедини за да ви изметем! Ти продаде, интересите на България!

85

Анонимен

преди 2 години

По младите поколения не тръпнат за Сибир, старите с умиление си спомнят опашките за хляб, банани и т.н.....хахахахаха :))) "Братушките" се възползваха максимално от нас, те, самите "братушки" ни отвърнаха с още опашки за хляб, щото са ни "благодарни" и "братя славяни", смех от всекъде :)))

84

Анонимен

преди 2 години

За хората,които пишат за Възраждане.Те не са нищо друго освен сателит на големите партии.Какво се случи с ВМРО?Влезнаха в парламента благодарение на кампания анти-ГЕРБ и станаха коалиционни партии с тях.Сателит на ГЕРБ.ИТН е същия проект на ГЕРБ.А Възраждане какво си мислите че е.Само погледнете нивото на интелект на представителите им.Децата в детската ясла говорят по-смислено и логично.

83

Някой

преди 2 години

Щатните на Костя Копейкин още малко и ще ни изкарат Киро "положителен" герой! За Харвардските измамници, "принципната" позиция за войната е да се излъжат отново българите и да ги завлекат с милиарди! Къде е всъщност превратаджията Радев , който ни ги натресе! Искат да осребрят позицията ни за СМР, искат да ни пробутат енергетиката на офшорка,а Радев се покри зад полите на Деса и Вицето,и се изхожда само постфактум! Явно и той е в далаверата!