111

Анонимен

преди 2 години

Възползвам се от Западни модел на търговия: търся луксозна къща. Ще я платя на продавача. Ще му преведа парите по банкова сметка, която съм запорирал, ни въпреки това сделката ще е изпълнена по условията на договора. :)

110

Анонимен

преди 2 години

И само хитрият Кики остана без руски газ и сега ще го замени с руски газ, но плюс надценката на Ердоган.

109

xoxo

преди 2 години

Най-накрая да пуснете една статия без да е украсена.Лавров си казва позицията на Русия така,както е.

108

Анонимен

преди 2 години

Прости, по-прости и най-прости ***. Да ви го обясня просто:Ако Русия продава по стария механизъм, на практика не получава никакви пари срещу доставките (заради блокираните сметки). Ако не получава парите няма защо да доставя каквото и да е. Извод: всички държави които ФАКТИЧЕСКИ получават доставки са намерили начин плащнето им да СТИГНЕ до Русия. Дали заобикалят :тайно наложените санкции или си плащат чинно в рубли са подробности.

107

Бай Петко

преди 2 години

Скоро целия евросъз ще станат рубладжии хи хи ха

106

Кин Дза Дда

преди 2 години

Не Само Лавров! Всички русофили са лъжци и манипулатори!!!!Справка-Коцето от Възбуждане!!!А Курнелията да каже защо родата и са на Запад а не при лилипута ?

105

Анонимен

преди 2 години

Седнахте ли на путиновия,джендъраци.

104

Анонимен

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!

103

ЛАВРОВ

преди 2 години

Е доелн лъежц!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Руснаците търгуват по единствения начин в света не като фирми. А като политически номенклатури на власта. Извън търговското право. Решават няколко човека се властта и Възлагат по веригата на долу от безлични кариеристи, тиловаци , силоваци олигарси та чак и в България. И тука се измислят също схеми за да се впишат в търговските регистри

101

Анонимен

преди 2 години

Схемите на Кремъл са като на нашите мутри бяха създадени с цел от ДС( по диктофка на Кгб) да живем в диви времена с рекет насилие наркотици контрабанда и т.н така се забави идеята ни за демокрация след падането на БКП

100

Анонимен

преди 2 години

От РФ казаха,че не искат съседи в НАТО,за да няма заплаха за тях.По принцип са прави.Никой не иска да спи с атомна бомба ,която е насочена към дома му и идва за 10 минути.Разбирам ги.

99

Анонимен

преди 2 години

Защо русия иска да определя как да живеят хората в други, суверенни държави? Украйна и Молдова да не влизат в НАТО, Финландия и Швеция да се съобразяват с русия... Кой сте вие, бе? Защо си мислите, че можете да определят как да живеят хората на Земята? Защо искате всички да се съобразяват с агресията и претенциите на русия? русия доказа, че не спазва договорите, че е агресор и терорист. А, путин каза, че ако не вижда Свят без велика русия. Аз мисля, че Света ще е по-хубав без путинова русия.

98

Анонимен

преди 2 години

Подли рекетьори

97

Анонимен

преди 2 години

За руската газ лобират путинофилите те са готови да понесат всички унижения от Русия против българските интереси защото имат полза лично за тяхна сметка и тука путин си е отгледал малка олигархия проруски партии и проксита

96

Анонимен

преди 2 години

Не може да ни плаши. Позна ти са ни Московските схеми. Спомням си годините в тоталитаризма как висехме на опашки за бензин , и то с купони 1978- 1983. Спираха ни и Ел. енергията. Нямаше въглища.

95

Хмм

преди 2 години

41 - ви, умнико, нефт имат руснаците, а не бензин. Изобщо наясно ли си за колко неща се използва той, освен за горива? Помисли си докато мажеш МАРГАРИН от ПЛАСТМАСОВА кутийка, за да си направиш сандвич с ТОРЕНИ пшеница и зеленчуци, преди да дадеш ЛЕКАРСТВАТА на баба си. Отделно цената на горивата определя стандарта ти на живот във всеки аспект, сладур - ценообразуването на краен продукт зависи от нея, както и от цената на суровината.

94

Румен от Слатина

преди 2 години

Лавров каза " ключови партньори и схеми". Страшно познато за българите тридесет години в колективи от Организирани Престъпни Групи. За Русия това е нормално най развитата държава в КОРУЦИЯТА на 125 место, след нея е Сомалия

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116Да, Жельо Желев е нисък като жужето, но това ни беше най-бедния президент през прехода и много човечен, наивен..... тогава още вервахме, че демокрацията ще се случи в БГ, но червените натиснаха яко, то си личи от твоя коментар :)) Нищо общо нема с полуръстовия от Кремъл :))

92

Анонимен

преди 2 години

"Раша реши да ни извади очите ( кото спря газа ) но ни изписа веждите с един куршум се простреляха в краката" - ако не беше толкова плиткоумен щеше да забележиш, че спряха газта на Булгаргаз, а не на Овергаз и че това е медиен трик от Е.С. за да настройват риби като теб срещу руснаците. От утре купуваме газ на двойни цени от "нашите западни партньори" докато ти си скубеш опърлените вежди.