55

радев шпионин руски

преди 2 години

Радев не се излагай! Всички видяха че си авер на Путин!

54

Анонимен

преди 2 години

тоя е прав само че путин убива хората, не друг

53

Българин

преди 2 години

А бе тоя руския пилот не може ли да си се качи обратно на изтребителя и на МИГА да се върне при роднините му в Рашистан???????

52

Исторически парк

преди 2 години

Браво Радев мачкай шоросите!

51

Анонимен

преди 2 години

До Защо така?.........Няма нужда от прошки, грешките винаги може да се оправят стига да има желание за работа и да се мисли за народа.

50

Анонимен

преди 2 години

а през това време сте в Испания да уговаряте тяхно оръжие да се изпозлва над нашето небе, това не е рисково така ли

49

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти ни натресе тези демагози!

48

Анонимен

преди 2 години

33 Какво НАТО бе момче ти знаеш ли каква мощност има тези руснаци ?Една бомба Фиб 3000 новомодернизирана авиобомба пуснаха направи кратер 20 метра надолу руснаците не могат да разберат каква техника и хора оам там.Кви НАТО кви глупости говориш .Ако бяха смели НАТО при толкова техника на толкова държави да бяха влезли 100 пъти в Русия .Нто оди при маршляците в Ново село с американското знаме да видиш че *** за зеле не стават

47

?!?

преди 2 години

Като говори за демагози да каже кой позиции на правителството ни вкарват във война, с кого и защо ни вкарват във войната. Като президент да поиска помощ от съюзниците като мисли че влизаме във война. Защото става още един демагог с тези недоизказани позиции разговори с недомлъвки и внушения, кйто станаха негова марка на говорене. Това не е президентско поведение.

46

Защо така?

преди 2 години

Никога не съм харесвал Радев! Но имам чувството, че започва да се осъзнава какво направи на българите с поствянето на ПП (пълните простаци) на власт! Дано се осъзнае и преклони глава да признае ГЕРБ и Бойко за доброто управление! Тогава България ще излезе от батака! Няма да е лесно, но с това правителство, все повече затъваме и ще стане страшно! Ако мислят за България и българите, ще си подадът ръка! Да, има грешка, но може да има и прошка в техните отношения, в името на България!

45

Анонимен

преди 2 години

Европа гори, хората едвам си плащат разходите за месеца а този наглец си прави тест драйвове на самолети в Испания за наша сметка, нещастника има и мнение по всички въпроси освен това, нищо дето по конституция е фигурант.

44

Goshotupoto

преди 2 години

Пълни глупости, спри каквото взимаш и се осъзнай!!!!!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 А Бочови може ли да лети с изтребител и да прави рисковани маневри за живота си? Или той както винаги е бил дори и според неговият треньор по карате, просто един чиновник носещ една чанта с документи нагоре и надолу.

42

Факт

преди 2 години

Няма значение с какво ще плащаш за газта ,важното е народа да не страда от високи цени....

41

Анонимен

преди 2 години

Харесвам президента Радев.Но не одобрявам посещението му на ,,Сантяго Бернабеу".Предпочитам ,,Барселона".Но какво да се прави,никой не е безгрешен!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30.......Ти, другарю, се излагаш. Не знам кои сте вие.....ние......те, но едно над 80% от българите не искат да помагат с оръжие и са пронив войната. Точно Радев има право да каже това за излагането на риск, а Кокорчо не е сигурно дали знае значението на думата казарма.

39

#m

преди 2 години

Този ***, когато и да го изгоним, все ще е късно!

38

Анонимен

преди 2 години

Радев да вдигне телефона, да се обади на Путин и да каже да не прави така.

37

аз

преди 2 години

един преди тебе ни насърчаваше да се снижаваме докато бурята премине

36

Gogo

преди 2 години

С Вас сме г-н Президент! Респект!