160

Анонимен

преди 2 години

195 ние обичаме България. И изобщо не ми пука колко плаща Русия или Америка за каквото и да било. Когато е в интерес на България ще бъда русофилска ку*рва, ако не е мога да бъда жесток враг на Русия. Няма вечни приятели, има вечни интереси. Интересът ми е България да не се докара до национална катастрофа. Това би означавало глад, смърт сред старите ни родители, бягство на децата ни на запад да робуват като общ персонал на ояли се неграмотници. Добър живот на България = на добър живот и за мен!

159

Димов

преди 2 години

Следваща важна стъпка. Да се вдигнат с 100% транзитните такси едностранно, защото със спиране на газа за Булгаргаз, Булгартрансгаз няма откъде да купува технологичен газ и газ за балансиране. Това ще доведе до невъзможност да транспортира газ до Сърбия и Унгария. За да купи газ от Гърция е по-скъпо, затова трябва да се вдигнат таксите поне с 100%.

158

От Вселената

преди 2 години

Умен мъж + Умна жена = РОМАНТИКА .... Умен мъж + Глупава жена = АВАНТЮРА..... Глупав мъж + Умна жена = БРАК... Глупав мъж + Глупава жена = БРЕМЕНОСТ

157

Процента

преди 2 години

Тия с 20-те процента да ги разправят другаде, има си борсова цена на газа в Европа и тя сега е около 110 ЕВРО за мегават. Със транзитни такси и печалбичка - ще дойде в България на около 150 ЕВРО. И това е същата тая руска газ, дето не искаме да я плащаме по схемата на доставчика. Сегашната цена на Булгаргаз е малко под 150 ЛЕВА! От 150 лева до 150 евро 20% ли е разликата???

156

ретроспекция

преди 2 години

В БГ не изредиха идот до идота да ни съсъпват енергетиката. Първо една претъпничка спря реакторите на АЕЦ, без да сагой икалии, но за да получи евродепутатско място. После един тиквунест му се привидя гьол, 7млрд много и не построи Белене. Но пък помогна вместо това на Турция за техния газопреносен поток. Сега пък псевдохарвардски урнгел напрво спря газа. Следващият? Сигурно ще спре и тока в държавата.

155

Анонимен

преди 2 години

"Днес Кремъл отново се провали в опита си да посее разделение между държавите-членки. Ерата на руските изкопаеми горива в Европа е към своя край"-----------Тази все повече започва да звучи като лидер на някаква религиозна секта. Условията за плащане са поставени от месец насам. Ако не ти харесват- гориш.

154

С 1 ПРЪСТ В 2 БЪРКАШ

преди 2 години

С 1 ПРЪСТ 2 ДУПКИ ЗАПЪЛВАШ (СР. И РУ.). ЩО Е ТОВА? АБЕ БЪЛКАНСКИ ПОТОК БРЕ.ЩОМ РУСНАЦИТЕ НАРУШАВАТ ДОГОВОРА, ТО ТОЗИ ДОГОВОР НЕ ВАЖИ. СЛЕДОВАТЕЛНО ЗА 1 ДЕН САМО ДА СПРЕМ БАЛКАНСКИ ПОТОК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

153

Анонимен

преди 2 години

Какъв собствен газ? Кой ще даде на малка България, да е независима? Американци, разработват находищата. Това ли е независима газ. Осъзнайте се, ако не сме роби на едните, ще сме на другите. В момента, ни разпъват и нас на кръст.

152

да ама не

преди 2 години

ако правителството има топки ще иска транзитните такси за минаване на руски газ през нашите тръби на турския поток към сърбия , австрия и Унгария да се плащат в газ. Ето ти решението !

151

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОт кво те спасяват ЕС точно не разбрах? Ти в час ли си какви загуби има България?Фирмите с РФ = 0. Туризма = 0 Металите = 0. Самолетите (транзити и т.н.) = 0. Морските такси = 0... да не продължавам...ЕС го спасявали...

150

;-))

преди 2 години

190 не знам какво ще стане ако срежем тръбата с газа дето минава транзит. Защо не направиш една проба и не срежеш тръбата на парното в блока, докато подават топла вода на съседите. Пробвай. И после ни кажи как е било изживяването, както и какво ти се е случило след намесата на Топлофикация и полицията. Ако си останал жив след намесата на съседите де. Но пробвай. Ще бъдеш добър мини пример.

149

какво се чудим

преди 2 години

Всичко е много просто -да обичаме България повече от Русия.Русия плаща на пост 10 стотинки равни на 4 рубли ,колко газ си купуват русофилите не зная но го правят за пари , а уж са русофили и то не за рубли а за долари . 5 цента на пост!.

148

Калоян

преди 2 години

#180Пишеш пълни глупости.Осъзнай се.

147

хъх

преди 2 години

Е хубаво взимаме от съседите,но като врътнат крана и на тях какво правим.Ако имахме мислещ премиер с топки щеше освен до Украйна да отскочи след това и до Русия при Путин ,както направи австрийският министър председател и си реши проблема. Българите избраха най-некадърното и неадекватно управление на държавата в най-неподходящото време..

146

ТУРЦИЯ, ТУРЦИЯ

преди 2 години

ЗАБРАВЯТЕ ТУРЦИЯ И НЕЙНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПРЕНОС. ТЕ ОТДАВНА НИ ПРЕДЛАГАТ ПОМОЩ, НО .... НИЕ СЕ ДЪРПАМЕ ПО ПОНЯТНИ ПРИЧИНИ. ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ. ПЪЛНА ТАЙНА, А В СЪСЕДНИ СТРАНИ И ОТ ЕС ОТДАВНА ГО ГОВОРЯТ. ВСЕ ПАК КАТО НЯМА РИБА И РАКА Е РИБА.

145

Анонимен

преди 2 години

Нас ни употребяват от ЕС и САЩ, като жертвен агнец.

144

Анонимен

преди 2 години

Ако срежем тръбата от турския паток, Путин дали ще скърца с зъби от яд, ще спрем газа за Сърбия и Унгария и нищо не може да ни направи :)))

143

От Вселената

преди 2 години

И все пак земята се върти.... и всички за жалост си мислят, че са Чо+Веци..... човекът и добре да живее-умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като види-да си спомни...

142

Анонимен

преди 2 години

175 давай, разследвай. Истината, когато казваш истината не ти пука кой те разследва. Защото знаеш, че следствието само ще послужи за доказване на истината. Говорете истината хора. Говорете я силно! Истината, само истината и единствено истината.

141

Анонимен

преди 2 години

Схемата е ясна другаре, ще ни дават руска газ с 20%по-скъпо, същото като в Украйна, практикувано от Хънтър Байдън и Буризма. Викате ура за Киро.