277

до 353 от славянин

преди 2 години

Братя с руснаците бяхме до 1989-та, след това станахме ''братя'' с джендрастите, та от новите ви ''братя'' търси помощ!

276

dmx

преди 2 години

Не изнудване, а фалшини новини. Русия иска плащане в рубли, защото парите и в западни валути могат да бъдат замразени и част от тях вече са замразени. Тоест, Русия трябва да доставя газ срещу плащания в някаква черна дупка. Изнудвачи тук са нашите палета, но имам чувството, че номерът и не минава

275

Жена

преди 2 години

Много вече изпляскахте! Маса народ се радва ,.че ще имаме режим на тока и ще плащаме по 500лв за ток, лятото...Искам банкова сметка за безплатен на газ за българите !

274

Анонимен

преди 2 години

Е крайно време беше де. Те САЩ какво ли не направиха че да врътне крана Русия, чак война спретнаха. Деди вече може да се поздрави. Успешно е**ба *****та на скапаната Европа, разби приятелството й с Русия, а сега може да си купи Украйна цялата за един милион долара в кеш. Умен е деди, но пък ние какви сме, а?

273

до 336 от славянин

преди 2 години

Я обясни защо токът последната година скочи между 5 и 7 пъти, джендрастче, нали ''такава опасност нямаше'' според ''умната'' ти тиква!? Сега когато производствата заради спрения газ минат на ток ще скочат още толкова и .....................................ще спрат, защото просто няма да могат да си платят сметките за ток!

272

Анонимен

преди 2 години

Какво сега излиза - само ние и поляците не сме превели парите, както искаха руснаците? Другите тихомълком са си плащали в руската банка?... Интересна работа

271

Е. Е. 234

преди 2 години

Брат на брата спира газта.Е няма такива братя, но има Нинова, Янев, Радев,Костадинов и др. които си обичат братятата путинисти-комунисти.Благодарим ти , партийо любима.

270

Анонимен

преди 2 години

До: номер 339 Те също така казаха, че Русия няма намерение да напада Украйна, пък я нападна! Що така? Било западна истерия, Русия била "миролюбива". От ЦРУ имали грешна информация. ЦРУ било грешало. Коя от лъжите на Путин ще се окаже "най-истинска"?

269

САЩ очаквали...

преди 2 години

Е какво имахте в устата, че не казахте да напълним "Чирен"? Това са ни новите "партньори". Националният им спорт е гавра с ***.

268

Митко

преди 2 години

Ако искахме да спрем войната в Украйна отдавна щяхме да спрем да купуваме газ и петрол от русия. Нашите пари отиват за оръжие и да се убиват невинни. Руснаците са алчни агресори, нацисти които лицермерно денацифицират в момента. Даже си мисля че целта им е да премахнат нацията украинци, да унищожат целия народ. Това е точно същото дето Хитлер е искал да прави. Сега те го правят на украинците.

267

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НЕСРЕТНИЯ КЛЕПАР РУМЕН РАДЕВ И ШАЙКАТА МУ СРАЛЬОВЦИ С ПАГОНИ ПРОВАЛИ БЪЛГАРИЯ.

266

Анонимен

преди 2 години

Но пасаран, товарищи! Слава Украини! Героем слава!

265

Анонимен

преди 2 години

Те САЩ не само са очаквали Русия да врътне кранчето на газа, те активно са работили, за да се случи това. Кога ли ще се усетим и ще ни дойде акъла в главата...

264

Селяче с колело

преди 2 години

325 факт е че в момента у нас 1 литър бензин е 3 20 лева, а в Европа най-евтиния е 3.50 евро за литър. Факти пич, само факти. Но след дръпването на кранчето и у нас цените ще станат европейски, като сме европейци и бензина ще ни е на европейски цени, т.е. най-евтино 7 лв за литър. Горе долу толкова ще му стане цената като Кире не плаща по начина дето се изисква, но пък ние сме богати. В името на това да докажем колко сме верни на новия господар ако трябва ще ядем хляб за 5 лв. НАЛИ?

263

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.309 *** достави ти , заедно с Гнома, Бойкикев, Роско, Надежда Нейнска и Ал.Йорданов тежкокалибрените гаубици и оръдия на Зеленски. Защо се репчиш оттук на рашъните, а си се заврял под полата на жена си? Управляващите не искат да иницират референдум по войната Украйна-Русия, защото ще им се наложи да подадат оставка, а Киро и Кокорчо - да се изнесат от България. Откъде ги намери президенът Радев тези некадърни лапацала?!

262

Сержант

преди 2 години

И това ще мине.

261

МИШКИ СТЕ

преди 2 години

БРАВООО, СЕГА ПАК ЛИ ЩЕ СЛАВИТЕ, ПУТИН И РОССИЯ,А НЕ РУСИЯ, КОЙТО НЕ СЛУША ГО НАКАЗВАТ,РОБИИИИ

260

Анонимен

преди 2 години

Е братушките за благодарност към Боко ни спират газа, дето им построи тръбата...

259

Анонимен

преди 2 години

Търпелив народ без капчица достойнство- това сме ние. Щом ги търпим още.

258

Анти пропаганда

преди 2 години

Руснаците поне казват 1 към 1, който не плаща в рубли няма газ, и други неща казаха, дано не ги направят, но като гледам правят всичко, което казват. А нашите "приятели" от запада пискат 1но и също, те блъфират, те само плашат, те губят, те са слаби.