1081

СВОБОДЕН

преди 2 години

Ние се обявихме за врагове на Русия , защо тя трябва да се държи с нас като с приятел. Ние сме недружествена страна, с която не може да се прави бизнес. ЕС съюз въведе санкции , сега се жалват че не се спазват договорите? Ами махнете санкциите бе. Щяло да има газ казаха от ПП, обаче на по висока цена....хахха. Томи аз карам опел , мога да карам бентли (ама на по висока цена е ). Страхотна логика на националните предатели.

1080

Анонимен

преди 2 години

До SS Каква "тежка зима", очаква ни съвсем нормална зима. На русофилите им настръхват косите когато си помислят, че ще лъсне факта, че можем и без руската "помощ". След това сте ЧАО. Междувременно, търг за руски петрол в Европа се провали, защото не се намери купувач и на много по-ниски от пазарните цени. Дойде и мечтаното за Раша преориентиране към Азия. Русначетата,ПИЙТЕ ПЕТРОЛ, ЯЖТЕ РАКЕТИ! Рейгън ви го каза!

1079

Сова Бухал

преди 2 години

Цената на газа в близките няколко часа няма да се вдига

1078

Борис Бойков

преди 2 години

Ще пробием дупка в газопровода Балкански поток и ще крадем сръбските доставки !

1077

?!?

преди 2 години

Едностранно България вдига преноса на газ през Балкански поток с 1000% . Защото тръбата си е наша и явно цените о доставките се определят от тоз който ги има. Ако искат сърбите да ни плащат в газ или долари.

1076

Анонимен

преди 2 години

РОДОПИТЕ ПОДКРЕПЯТ СВОБОДНА УКРАЙНА!

1075

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ВЕЧЕ ЕВРА ЗА РЕЖИМА В КРЕМЪЛ, НЯМА С КАКВО ДА КОРУМПИРА ЗАПАДНЯЦИ...ПРИЯТНО ЛЯТО!

1074

БОБИ

преди 2 години

ЧЕСТИТО. Приятна зима.

1073

SS

преди 2 години

НАЛИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХ ,ЧАКА НИ ТЕЖКА ЗИМА !

1072

най-после

преди 2 години

Това се очакваше и колкото по-рано толкова по-добре за нас.

1071

Ф.С.В.

преди 2 години

Проблемът не е че врътнаха кранчето на България--ПРОБЛЕМЪТ Е че сме първите на които врътнаха газа! Другият удар тепърва предстои-АЕЦ работи с руско ядрено гориво-замисляли ли сте се? Имаше един експерт по медиите който обясняваше как ще вземем евтин петрол с кораби от Саудитска арабия-Да съгласен съм,евтин ще е -АМА КЪДЕ ЩЕ ГО НОСИ? В ЛУКОЙЛ ЛИ?ХАХ-АКО ЗАВОДА БЕШЕ ДЪРЖАВЕН (НЕФТОХИМ) МОЖЕ-АМА ЗАВОДА Е РУСКИ! АМИ АКО И ТАМ ВРЪТНАТ КРАНЧЕТО? ЛОШАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА И НАТИСКА НА САЩ ЩЕ СЪСИПЯТ БГ!

1070

Анонимен

преди 2 години

Това е по повод ентусиазма на Кирил Петков за даренията.

1069

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се помисли за алтернативни източници. Докога рашистите ще ни изнудват с миризливия си газ.

1068

се тая

преди 2 години

Аман от коментари какво ще стане - нищо различно, важното е сеа да си съберем вересиите и да вкараме Борисов в затвора , за тва че 20 години яко се обвърза с тоя рашки газ, ей така да си знаят занапред другите. Също добре е да се глобят рашките с имотчета по морето - данък не са платили, едно друго

1067

Анонимен

преди 2 години

Англия и Германия си плащат с рубли. Ние не. Мерише на дългата ръка на чичо Сам. Продажници!

1066

Анонимен

преди 2 години

Стискам палци Русия да изравни Украйна със земята!

1065

Ами

преди 2 години

ако това правителство е за народа а не за Байдан трябва да намери или по-точно да купи за рубли газ !Иначе умирратвсички пенсионари и новородени деца и се спира производството на най малко 100 000 жители остват без работа !и това само начало на кризиса ЗА ЕС ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТРАНИ ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА !Просто нашите ръководители и тези ЕС без никаква ерудиция а значи и култура !Милиони и милирни ще са без работа и притова ше храним виновните за тази криза украинци ВСИЧКИ НА БУНТ ЗА ГАЗ ПРОСТАЦИ

1064

Търси се фуражка

преди 2 години

Къде е рундьо? Няма ли изохка нещо за братските народи?

1063

Не е спрял

преди 2 години

От Балкански поток вземаме законно 0,3 м3 газ на година

1062

Що

преди 2 години

Спират ни газта едновременно с Полша. Корни докато проумее...