45

Анонимен

преди 2 години

Ако има търсене на нещо произведено в БГ трябва да се продава.Няма значение къде.Някои в БГ искат да ми докажат, че живота на воюващите в Украйна е по-ценен от живота на хората в други воюващи страни,за които БГ изнася оръжие. Аз съм българин и България трябва да е добре. Ако не продадем ние, друг ще го направи. Да продаваме както на Украйна, така и на Русия, както продаваме на всяка една друга страна. Да махат ДДС то на храните и да го връщат с оръжие. Щом войната ще ни пречи, нека я прецакаме.

44

Анонимен

преди 2 години

Браво

43

До 31

преди 2 години

Защото иска не патрони ,а нашето ПВО С 300 .Да бута ракети и самолети.

42

До33

преди 2 години

Що,тивече епилира ли ?Обида е за хитлер,че го сравняват с путин.путин е по голям сатрап

41

Анонимен

преди 2 години

Киро и Кокорчо са търговци. Не са пристигнали в България за селфи пред манастира. Продават, та пушек се вдига. Може и заради това църквата да не взе правителствения самолет за Благодатния огън.

40

Е То беше ясно

преди 2 години

Нормално. Като имаш завод за оръжия, продаваш ги. Така работи всеки бизнес. Ако стане война, България ще има поне калашници и РПГ-та. Ако не друго.

39

Анонимен

преди 2 години

Трябва да даден оръжия на Русия а не на Украйна! и сега ако имахме армия трябваше да отидем и да се бием за Русия

38

Анонимен

преди 2 години

Не остава нищо друго освен да се отрича до дупка,и да си седат на дедовият без никакви посещения в Украйна

37

Анонимен

преди 2 години

До моя град има два военни завода единия за боеприпаси, другият за експлозиви и двата от месеци бачкат денонощно на смени всичко се товари и отива в Полша. Продава се яко лошо че кинтите дето къртят в момента няма да отидат да оправят някоя дупка по пътищата, а ще изчезнат в някой джоб.

36

Анонимен

преди 2 години

НЕ БГ, а Кирчо просто то,слави чалгата, Корнелия Нинова, Христо Иванов,и ББ продават оръжие на Азов, десен сектор и други такива терористи. БГ няма нищо общо,БГ никой не я е питал. Украйна вече трябваше да е спечелила войната,цалото нато а въоражана,пратило е военни и още не са превезли Москва. Това е лоша инвести;ция в тази Укарйна.

35

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Истината

34

Анонимен

преди 2 години

Когато руската армия влезе в България, за да извърши депедеризация същите цивилизовани страни ще ни продават пушки и патрони.

33

Анонимен

преди 2 години

На България не дават оръжия а на Украйна постоянно пращат.

32

Поздравления

преди 2 години

...за България тогава!!! А си мислехме, че сме полуидддиоти и нещо различно от демократичния свят!!!

31

Журнарист

преди 2 години

Херинг, който е купил компанията през 2011 г., когато тя е била фирма от трима души, доставяща хеликоптери руско производство на афганистанските сили, сега е в Полша и се среща с украински официални лица, за да разбере какво още може да направи компанията му, за да ги снабдява с боеприпаси от Източния блок. - дмойка по български

30

SS

преди 2 години

БГ продава оръжие ,а населението тъне в бедност ,стари хора са бити,убивани,изнасилвани, поради забрана на населението да притежава такова ! Бедни ми народе..защо търпиш ?

29

23

преди 2 години

Да нарачеш Путин Хитлер 2 показваш наистина ,че не разбираш нищо от история и политика и ставаш зарезеил пред хората.По добре *** да си епилираш краката оскуби вежди свърши нещо полезно за себе си отколкото да говориш глупости

28

Анонимен

преди 2 години

Е тъй де, ше пурдаваме, па нема даром да ги даваме, я!

27

Анонимен

преди 2 години

Това си е истината,до преди два месеца повечето ни военни заводи бяха в поза партер,при някой от тях даже имаше и тотални съкращение на персонал-Аркус,от началото на конфликта всички работят на шест,не знам само защо трябва да се чувстваме виновни за това че не"помагаме"още по малко пък наглеци като тоя Кулеба да държат такъв назидателен тон в парламента!

26

Анонимен

преди 2 години

Като си плащат ,ще им продаваме бе какъв ви е проблемът.дайте и ножове да не произвеждаме ,че някой може да иде в Украйна да да пореже някой русначе като си маже филията.