68

До Спокойно 89

преди 2 години

Така ли правите демократите.......заплашвате хора, които имат друго мнение???Трябва да арестувате 80 % от българите...........за русофилия!!

67

K6

преди 2 години

Сутрин и вечер виждам единствено този зеленчук заради който много юноши загиват напразно

66

Я да видим

преди 2 години

и руснаци, и украинци яко трепят цивилни...не знам за какво Възкресение говори този, но трябва да бъде съден наравно с московското джудже!

65

Зеленски

преди 2 години

Наблюдавам българи подкрепящи путин, ще бъдат избити всички до крак...както мусад издирва и избива нацисти до 10 коляно ние правим същото за тези които са на страната на путлеризма...

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма да се спре докато цяла Украйна не стане в развалини!!Помнете ми думата..........дано греша!!.....това му е заповядано - да се изтрепят възможно повече славяни и да се съсипе възможно най-много инфраструктурата на Украйна. На всички им е ясно, че руснаците ще възстановяват. Затова така смело се крият по градовете и взривяват мостове.

63

ОФ

преди 2 години

Разбира се, че животът ще победи смъртта, Зе-клоун, но в ден като днешния, все по-осезаемо застава въпросът "Щом Бог е създал човеците по свой образ и подобие, защо мнозина от нас са бъкани от несъвършенства, недостатъци и грехове, а някои тебеподобни, са откровени г-н-и-д-и?"

62

Елена

преди 2 години

Почти 2 месеца - един комик прави эа смях кремълския рептил!!! Руската армия не може да превэеме един град - жалки смешници - явно и ядреният им арсенал е толкова ЧИТАВ!!! Но апропо всичко това е точно планирано - както финансовата криэа преэ 2008 год - пандемията а сега и ТСВ!!! Честито въкресение на православните христяни!!!

61

До Анонимен 90

преди 2 години

Зеления наркоман има не 2, а 20 милиона долара по официални данни..............може би дори е милиардер............добре си заработва парите!! С кръвта на невинните момчета на фронта!!!

60

Я...виж

преди 2 години

Ти американското президенче на украйа за господа ли заговори или пак пропаганда ръси намесвайки и Господ .Тоя вярно се има и за Господ вече казва ,разпорежда на държавите коя какво и как да прави надмина и господарите си от Америка

59

Анонимен

преди 2 години

Днес в Киев пристигат Антони Блинкен и министъра на отбраната Остин, Велика Америка доставя тежко оръжие за Героите! СЛАВА УкраIнi!!! Смърт за мордор!

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма да се спре докато цяла Украйна не стане в развалини!!Помнете ми думата..........дано греша!!

57

Анонимен

преди 2 години

Този има два милиона долара но не дава нищо на така наречите бежанци а се вземат пари от държавния бюджет на България.

56

Спокойно

преди 2 години

Подготвяме списък с българи подкрепящи путин ще бъдат подведени под съдебна отговорност за държавна измяна, имаме имена, айпита всичко необходимо, след около ден два започваме преследване и залавяне на путлеристите в България като вражеска шпипнска сганнн

55

Анонимен

преди 2 години

До Я- "Тоя нали е евреин, за какъв Великден говори."....Не говори за Великден а за "източен обред" ! Не четеш ли статията. Как тъй ще каже Велик ден?

54

идея

преди 2 години

След големите печалби на американските Пфайзер, Модерна, Джонсън, сега следват на оръжейната промишленост. Така се връщат дългове бързо. Кой го отнася, Европаа? американски икономически буфер. Европа е колониялна територия на САЩ, а не независима.

53

Анонимен

преди 2 години

Поредния Наполеон, който си счупи зъбите в руския щик.

52

Хах

преди 2 години

Ей така и не му научихте името на тоя кокаинов комедиант бре! ВОЛОДИМИР се казва , а не Владимир!!!

51

Украйна

преди 2 години

губи войната въпреки цялата западна помощ и натовските инструктори в Киев.................Русия прави сухопътен коридор до Крим............Одеса, Херсон, Запорожието ще са руски пак.......................не знаете какво е да изкарате мечката от бърлогата!!!

50

Анонимен

преди 2 години

на Великден пак тоя на първо място- е спрете се де!

49

Анонимен

преди 2 години

Тоя да го изписват в разход. Жал ми е за украинските военни. Дано повечето се предадат без бой, за клоуна няма смисъл да се загробват.