300

Анонимен

преди 2 години

До 307 Промяна?!Рязко подписани 10ки договори малко преди промяната, дефицити навсякъде, одобрени плащания НАД договорени разходи по вече подписани договори, ВЗЕТ ЗАЕМ които беше върнат от промяната, КТБ, енергиен пазар, "борбата" с корупция, Пеевски и т.н и т.н. и много други, *** е малко мястото :)Не че тези сега са да бест, но са по-по-най от миниТошко

299

до анонимен

преди 2 години

Кирчу не е лъжец, той е "нещо по-страшно, той е - "Ефективен Мениджър", който стриктно работи по схемата спусната от външни/чужди структурни и финансови организаци! В момента Бг е под 110% външно управление, това е страшното! Националните интереси на държавата ни са напълно пренебрегнати! А, Зеленото чо.рапче срамежливо мълчи, мълчи...

298

Анонимен

преди 2 години

ББ и Копейкин са национални предатели

297

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 2 години

НЯКОЙ ВИ ИЗЛЪГА, ЧЕ ПРИ ГЕРБ Е ЛОШО И ЩЕ ВИ НАПРАВИ ПО-БОГАТИ И ЩАСТЛИВИ? Е, НАПРАВИ ВИ, НАЛИ? РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ! ЛОШОТО ТЕПЪРВА ИДВА.

296

Анонимен

преди 2 години

Някой като говори за кражби щото чул някой така да казва нека да се позамисли. Имаше преди време един министър от правителството на Иван Костов - Александър Божков по известен като мистър 10% (носеха се слухове че взема 10% от всяко приватизирано предприатие) човека почина от рак в България защото нямаше пари да плати за лечение в чужбина. прякора Мистър 10% беше сложен от медиите на един олигарх аватар на когото в момента е Кирчо. А с тази пълна аматьорщина насила ще докарате Герб на власт

295

Анонимен

преди 2 години

Абе как очаквате за 4 месеца, с война, инфлация, пандемия и съботьорите на герб в администрацията да цъфнем и вържем?

294

Анонимен

преди 2 години

левовете станаха стотинки

293

Анонимен

преди 2 години

Кирил бил лажец, напишете 10 лъжи, ама доказана , а не хипотези и измислици. Щот на Борисов всички сме му видели шкашчето и му слушахме записите. Или дайте който ще е добър премие , по вкуса на повечето хора.

292

до анонимен

преди 2 години

"""""все си мислих ,че от тебе по-зле няма,ама имало.сега в момента.""""" -------- Спорът между Песимиста и Оптимиста. Песимиста казал: От това по-лошо няма как да стане". Оптимиста му отвърнал:"Аа.., може, може.."

291

ПЛОХА ТОВАРИШЧИ

преди 2 години

ГЛЕДАМ, ГЛЕДАМ ГЕРБ ПАК ПЪРВИ, И ТО СЛЕД ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО? ДРУГИТЕ СЕ СПИХВАТ? ПЪЛЕН ТАШ.К!

290

Тежка Прокоба

преди 2 години

Тегава прокоба е тази да си милиардер, но да трябва да се криеш и да караш Шкода за прикритие. Поне за внуците ще има. Като порастнат ще забогатеят "случайно" я от джакпот, я ще "им върви" в бизнеса. хахаха

289

Промяна?!

преди 2 години

Отново ще задам въроса: Посочете ФАКТИ, които Опровергават изнесената информация от ББ!!!! Посочете поне ни фактори, които подобриха и повишиха жизнения стандарт на българна след като "Коалицията на промяната" встъпи в длъжност! Просто, факти... Ако имате, ги посочете ако ги нямате - се замислте!

288

Анонимен

преди 2 години

все си мислих ,че от тебе по-зле няма,ама имало.сега в момента.

287

Анонимен

преди 2 години

за една година Киро ни оправи благоденствие нулева корупция магазините пълни с олио бензиностанцийте пълни с бензин а ние вадиме стотинки и броиме ли броиме ама чудо

286

ЛЪСНА ИСТИНАТА!

преди 2 години

Боко ако не беше си повервал толкова да арестува незаконно и да пребива протестиращи, а си беше подал оставката, твърде вероятно е да се бе върнал на власт, некъде към тоя момент, но сам се прецака. Народа му наби ТРОЕН ЧЕРВЕН КАРТОН.

285

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика: дръжте крадеца, много добра тактика на герберската пропаганда, ама нали материала ни е супер, и образованието ни е екстра, пак благодарение на ГЕРБ, та може и да мине.

284

Анонимен

преди 2 години

Бойко ги ограбил с метрото и магистралите? Е тези поне не правят нищо. Те само ви крадат, а вие сте доволни. Нали не е лошия Бойко.

283

възмутена

преди 2 години

ПП шият райрани костюми за Баце да дефилиракъм килията затова пищи скоро ще гледаме товашоу

282

Абе хора, спрете съ!

преди 2 години

Откраднал човека, откраднал - голяма работа. Станал милиардер от кражби, голяма работа, оставете го човека сега да си харчи парите. Вие ако бяхте, хубаво ли щеше да ви е? Да сте откраднали 50 милиарда евро-пари и постоянно някой да ви гони и да ви вика че сте крадец и трябва да влезете в бай Ставри. Аман вече, гледайте си вас!

281

Анонимен

преди 2 години

До Борисов - THE BEST ! 304 И при вас ще има промяна, баце даже я предчувства :)