178

Анонимен

преди 2 години

и както е било 44та година, от парада направо на фронта

177

Както е тръгнало

преди 2 години

скоро в Москва ще се говори Украински.

176

Б@си

преди 2 години

До ВъZраждане на СССР пише се АФганистан бе, илитер/ат недоучен! Марш обратно при Митрофанова да връщаш копейките!

175

ГУГАЛО

преди 2 години

Най добре да покажат крайцера Москва

174

ф

преди 2 години

До Гиб Мелсън -- Ем да, няма нито един руски войник от Москва или Санкт Петербург, изпращат все някви бедни и мизерни хора по крайнините да блудстват и крадат

173

XXL

преди 2 години

До ВъZраждане на СССР - на 9 Май се предвижда и друго еротично увеселение за български русофили - злобно кремълско джудже в руска тройка - т.е. с тройка Армати - ако сценариста намери толкова готови да запалят за шоуто. Специално за българските русофили, ще бъде снимано в профил, да му изглежда по голям Курганеца. След това ще има и специален епизод - на 7 метрова маса в Бункер под Червения площад, където главния герой живеел постоянно напоследък.

172

Анонимен

преди 2 години

Ще показва печки, перални и тоалетни. Все чудесии откраднати от Украйна и невиждани от великия руслямистки солдат.... ахахахахахах

171

ВъZраждане на СССР

преди 2 години

Ама те и САЩ се изнизаха посрани от Авганистан, след 20 години "Специялна военна операция" там!! Изоставяйки въоражение, техника и екипировка за милярди долари в ръцете на прости пастири въоражени с Руски АК пушки!!

170

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо В Ирак и Афганистан американците когато се изтегляха по самолетите им се катереха отчаяни хора, които не искаха да си тръгват. И не си спомням големите афганистански или иракски герои да са се опитвали да ги нападат, защото щяха да ядат сопата. Впрочем, американците още са в Ирак, ако има кандидат-герои де, но не виждам такива. Неслучайно.

169

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Освен това на парада ще бъде показани най-новите модели перални, климатици, хладилници, килими, абажури, маратонки, памперси, нутела и так дале.

168

Анонимен

преди 2 години

и на парада, най-отпред, няколко превъоръжени олигархски яхти

167

22

преди 2 години

До Кънчо -- Кънчо Тъпуту ли ти викат на тебе или да? Россия се изложи в Афганистар, а Хамериканците си изпълниха там задачките. А какво стана с войната с Финландия ПСВ прочел ли си?

166

Къне

преди 2 години

До Кънчоруснаците се изложиха като кифладжии, стингерите им разказаха играта и с отказаха, но Украйна не е Афганистан, Вовата тоя път доста на криво стъпи

165

Гиб Мелсън

преди 2 години

Аз си мислех, че цялата руска армия и бойна техника е в Украйна а то се оказа, че имат и още войски и за парада. Това е наистина огромна и мощна страна. Тежко и горко на този който се бъзика с такава страна.

164

Анонимен

преди 2 години

тия велики руснаци една украйна не могат да оправят, кво остава ако целия източен фланг на нато ги нападнем, направо ще са ***! Добре ,ч е имат открадната ядрена технология да се вардят, иначе все сме ги превзели!

163

Б@си

преди 2 години

До Кънчо - какъв бе Кънчо - недоядения от преди това дето руснаците го бяха започнали ли?

162

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо 185 Ами Кънчо да ти припомня, че първи в Афганистан се изложиха Руснаците. Чети преди да говориш глупости.

161

XXL

преди 2 години

До TT - поради липса на Крайцери ще дефилира "Товариш Мокра Фанелка - матросовка" върху "Курганец 25" с напърчен "Искандер". Очаква се това да е гвоздея на еротичното 9 Май-ско шоу за български русофили. Само най заслужилите тро/лове ще имат достъп до полу-облечения профил на Митрофанова. За целта трябва първо да докажат звание "вярно кремълско куче" 3-ти ранг.

160

Кънчо

преди 2 години

Чета тука от разбирачи как руската армия се изложила в Украйна и как нямаа шанс срещу нато и тн. Ами айде припомнете си американците къв го ядаха в афганистан и ирак. И то като се има предвид, че там не са се изправили срещу професионални войници с тежко снаражение, а срещу разни организации с калашници...

159

шнур за путин

преди 2 години

ами като не могат на фронта да ги покажат, поне на парада да го направят...