208

Ясно наци джендъри

преди 2 години

Режима в Киев е обявен за нациски и пощада няма да има .

207

Анонимен

преди 2 години

А ти подкрепяш убийството на украински деца в Донбас ли?

206

Пешо

преди 2 години

Укрите са народи без земя.Искат да откраднат от другите земя.

205

Анонимен

преди 2 години

Азов = Адов , елате тук като бежанци и ще бягате на фронта , бам бам

204

анализатор

преди 2 години

До: номер 238 Силно ти препоръчвам да чуеш песента на руския шоумен Семьон Слепаков "А в моей стране все есть"! Има я в youtube. Впрочем, последните новини за Слепаков са, че е избягал от Русия още в началото на войната с Украйна - в неизвестна посока.

203

Сата НАТО

преди 2 години

Украйна върна Путландия в първи клас. Оттук нататък пътят на Путин е към екарисажа, на Просията - към бунището на историята.

202

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

201

анонимен келеш

преди 2 години

Тук в България отдавна приключихме с Руснаците:):):)Нема ги:):):)

200

Азовци са разбити

преди 2 години

Тялото на командира на 36-та бригада морска пехота на Въоръжените сили на Украйна полковник Баранюк беше открито в Мариупол.При проверка на мястото на сблъсъка в Мариупол е открито тялото на командира на 36-та бригада морска пехота на Въоръжените сили на Украйна (ВВС) полковник Владимир Баранюк.

199

Анонимен

преди 2 години

Целта на САЩ и евреите, които са елитът на САЩ, е да се придобие контрол над енергийните източници по дъгата от находището Левиатан до Балтийско море към ЕС.Това го знаят и в Беларус.

198

Анонимен

преди 2 години

Много безсмислени статии. На всички им е ясно какви са Азов. На всички им е ясно, че няма един българин, който ще замине за Украйна и че дори много от украинците не си мърдат пръста за тия. На всички им е ясно, че квото и да стане с Украйна ние си имаме наши си проблеми. На всички им е ясно, че Украйна дори не ни споменават в историята си, а сега тръгнали да си мислят, че сме длъжни да им четем и спонсорираме душевните излияния. Бих казал на всички в конфликта да ста'ат и да се ***'ат.

197

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нещо грешно или невярно да е казал човекът, рашките дошли в Украйна да я освобождават от фашистите, но в Украйна никой не ги посреща с цветя и рози и затова освободителите решили да накажат украинците като рушат градовете им, убиват, плячкосват, изнасилват и мародерстват, като тези свои действия те определят като част от "специална операция"...как се наричат хора които нахлуват на територията на суверенна държава за да налагат със сила и военни престъпления имперските си путински интереси

196

Мисля, че...

преди 2 години

...Путин излезе доста умен, мина веднъж със жива сила през село, за да види Наркомана какви ги е изшмъркал, сега си отцепи важните точки и си бомби само по сателитни снимки. Май май не можаха да го вкарат в изтощтителна кръвопролитна партизанска война ;), както го бяха сготвили! Нищо де, мен ми е по-интересно какво ще става в БГ след 1ви януари 2023а? Путин си е оплел кошницата и се грижи за своите - добър, лош, все едно. Въпросът е кой ще се погрижи за БГ?!

195

Анонимен

преди 2 години

Войските на ДНР ликвидираха петдесет украински войници и офицери, включително командира на 36-та отделна бригада на морската пехота полковник Владимир Баранюк.

194

АК-47

преди 2 години

До Най послеПравилно. Дадоха им днес срок да се предадат, като им гарантираха, че няма да се стреля през това време. Е, като не искат, знае се какво ги чака наци'тата от Азов и наемниците и чуждите военни. Ще ми интервюират от Нова най-големия главо'рез на Азов, ало-ооо вие наред ли сте?

193

Анонимен

преди 2 години

Защо Зеленски просто не се съгласи на неутралитет спрямо НАТО? Може би не е знаел какво предстои?!Напротив, казали са му и американците и руснаците, но той е преценил, че ще има изгода от военните действия на украинска територия, защото нещо са му обещали. Украинците са били подготвяни за този сблъсък и целта е икономически срив на Русия и в двата случая: война или продаване на газопреносната мрежа на Шеврон без война, изходът за Русия е икономически срив.

192

Руски фейк

преди 2 години

До Анонимен... Благодарение на западните медии направили клипове... Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат. Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение.

191

Пешо

преди 2 години

А вие укрите народ без земя искате да откраднете от Русия.

190

Анонимен

преди 2 години

До 225 Дано и теб да те включат в такъв театър,заедно с твоят кумир Путин.Възможно най-бързо да ви включат и да я изиграете!

189

анонимен келеш

преди 2 години

НАТО пази България,а руските тролеи безпомощно вият по сайтовете:):):)Наздраве:):)