87

въпрос

преди 2 години

4 милиарда помощ за бизнеса заради скъпият ток? Обяснете на хората ефекта от него, защото хората не чуват, но виждат, а ти Лено виждаш ли Черният влак?

86

Иво

преди 2 години

Открито про американско правителство. Отвсякъде некомпетентни млади студенти. Ти в цяла Европа е така. Къде са политиците от ранга на Меркел, Беелускони... Срам

85

Анонимен

преди 2 години

С ковид кризата засега само в Китай се справят. Правителството на Петков е от 13 декември 2021 и нямаше някакви съществени пикове при тези много по-заразни варианти на вируса, но заслугата за това е на хората, а не на управляващите, както беше и през 2020-2021 години

84

Анонимен

преди 2 години

Национално предателски партии през последните 32 години СДС, БСП, НДСВ, ДПС, ДБ, ГЕРБ, ПП, ИМА ТАКЪВ НАРОД. ПОЗОР, ПОЗОР че търпим тези *** да ни управляват. Ставайте Българи и да изхвърлим тези предатели.

83

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА ПЭПЪ УЖАС ПОТРЕС СРУТЯВАНЕ ПРОПАДАНЕ ФАЛИТ ИНФЛАЦИЯ РЕКЕТИ ЗАПЛАХИ РЕПРЕСИИ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ТЕЗИ Я ФАЛИРАХА РАЗСЛЕДВАНЕ РЕВИЗИЯ ОТГОВОРНОСТ НА ВСКИ ЗАМЕСЕНИ ЗА ФАЛИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ

82

Учуден

преди 2 години

Чуфя се Просто Курека дали е наш мин.предател или мин.председател на Македония?

81

ЛЕНЧЕТО КАЗА

преди 2 години

КОГАТО АРЕСТУВАХА БОРИСОВ ИМАШЕ ВСЕНАРОДНИ ТЪРЖЕСТВА..ДО МАЙ 2021Г 0% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИ, ОТ МАЙ 2021Г/2022Г УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИ 40%- ОЧАКВА СЕ ДА МИНЕ 100%, увеличение на тока 4 пъти- ТА ЗА КАКВО СА БИЛЕ ТИЯ ТЪРЖЕСТВА, Я ПАК ДА СМЕТНА- ОТДЕЛЯТЕ 600ЛВ ЗА ХРАНА НА СЕМЕЙСТВОТО- ОТ КАКТО УПРАВЛЯВАТ ИЗМАМАТА- 600 ПО 40%- 240ЛВ ХВЪРЛЯТЕ ПРЕЗ ТЕРАСАТА ЕЙ ТАКА ЗАЩОТО ИЗБРАХМЕ ИЗМАМНИЦИТЕ- ОСТАВКА КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИ ЛЪЖЦИ!

80

Анонимен

преди 2 години

тя със сигурност знае всичко. нали с кирчо си бъркат в разните отверстия

79

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е обучаван за национален предател, такива като него ги избират по критерии за безродие и тогава им дават стипендии от САЩ.Но, да му кажа, че КРЪВ ще се лее, но няма да дадем Македония на сърбоманите!Петков не е българин, за да решава нашата съдба!

78

Анонимен

преди 2 години

По добре избори на 4 месеца до края на мандата на зеления чорап (ако разбира се не реши да остане и след мандата), отколкото премиер като Киро лъжата

77

Ъъ..

преди 2 години

С такива Меринджеи и Чалга "патриоти", Марсианците ще ни предевят претенции да им върнем и едни територии...

76

въпрос

преди 2 години

4 милирда помощ за бизнеса заради скъпият ток .Обяснете на хората ефекта от него? Хората не чуват, но виждат, а ти Гуглено виждаш ли Черният влак?

75

Факти

преди 2 години

От 63 депутата на Продължаваме Пропадането 42 са стипендианти на Америка за България на Държавния департамент на САЩ.

74

Жорж

преди 2 години

Никой не иска избори, и затова по добрия вариант е Кирчо да го замените с някой българин, който обича България и ще защитава народа и интересите му. Този ни продава и предава всеки ден, да не говорим , че няма никаква представа как се управлява. Срамота!!!!!

73

Анонимен

преди 2 години

И кво са, пак ли ще пренаписваме учебниците по история да пише че сме татари фашисти, както е угодно на РСМ-тата?

72

Fallschirmspringer

преди 2 години

Из нета циркулира една карта на България.Към картата има текст,в който се твърди,че означеното на картата било договорено със САЩ.Пространството е с форма на неправилен триъгълник.Единия връх,който е на нос Калиакра,другият е при Силистра,а третият е най-северната точка на българското крайбрежие.Тази площ е отдадена на НАТО и българското население ще бъде изселено.Стотици села и градчета ще бъдат обезлюдени и българи на тази територия няма да могат да стъпват.Прощавай Каварна,Шабла,Крапе

71

Анонимен

преди 2 години

С ковид кризата определено не се справиха! Бяха им поставили за цел 70% ваксинирано население, ние и 30 май не стигнахме! Просто глобалните сценаристи решиха да се прехвърлят на войната в Украйна и за момент изоставиха тази сюжетна линия. Много е смешно да си преписват каквито и да е заслуги в случая.

70

Анонимен

преди 2 години

Нагласено интервю по Божков тв без неудобни въпроси и без задълбаване в никоя тема . Оставка некадърници

69

Какво унижение Киро!

преди 2 години

Вчера заради Просто Киро България една страна с 1400 годишна история беше унижена в Битоля от това меке..ре Просто Киро.В Битоля българите бяха обиждани и ругани а това подобие на министър-председател си позволи да УНИЖИ и ОБИДИ БЪЛГАРИТЕ собствения си НАРОД че сред тях също имало екстремисти като с това оправда самозабравилите се "ТАКА НАРЕЧЕНИ МАКЕДОНЦИ" които обиждаха на геноцид представителите на нация с многовековна история.Позор Просто Киро!Слави къде си ЗАЩИТНИКО НА БЪЛГАРЩИНАТА? ОСТАВКА!

68

Интересно кога

преди 2 години

народът ще узрее за мисълта,че е заблуждаван и грабен от харвардските аферисти и ще скочи на протест срещу тях?А-а,няма да стане,те протестите ги правеха аферистите,а след като докопаха кокала спряха,а народът е щастлив и доволен от инфлацията и скочилите цени-ще яде по-малко и няма да дебелее,ще се подобри здравословно.Няма ида мисли за топящите се спестявания(който ги е имал),вече ги няма.