170

Трябва ПУТИН !!!

преди 2 години

Да бъде ликвидиран немедлено !!!

169

Наблюдател

преди 2 години

т.е. ще жертваш хората си за да запазиш властта си?

168

Реалист

преди 2 години

Путин е терорист с ядрено оръжие убиец .

167

ПРАВ Е ЗЕЛЕНСКИ!

преди 2 години

През 1930 г. св. Георги Победоносеца казал на преподобна Стойна, че в 2022 г. Крепостна Рус ще нападне Америка през Тихия океан, след което крепостните ще бъдат сразени, а ония от тях, които останат живи ще наведат засрамено глави, заради злото, което са причинили на човечеството. Логично е, че тук става въпрос за ядрена атака и последвалата радиация. Преди десетина години публикувах интернет-адреса на това предсказание, но милицио.нерите свалиха този клип и той изчезна завинаги.

166

Анонимен

преди 2 години

До 189: Това само ще настърви кръволоците и е много вероятно следващата им цел да е България. Окончателното решение на проблема е лилипута да си отиде при кораба Масква.

165

Анонимен

преди 2 години

добре че го е разбрал, дано и на запад го раберат там разни Столтенберзи, Фон дер..... и Шолцове Макарони. От един ядрен удар между Лвов и полската граница най ощетени са Поляците. МОСКВА, Ростов и Крим са над 800км от там а Варшава на 200. Вятъра обикновено е североизточен. Пизнайте на къде ще литне радияцията.

164

.

преди 2 години

Докато този на снимката не бъде убит мир няма да има!

163

до до монотеизъм 4

преди 2 години

Не му обръщай внимание, Езическото Сектанче е изперкало тотално. Опитва се да "зариби" някой .

162

Господ Бог

преди 2 години

Краят и апокалипсиса идват.Който още не е приел Христа да го направи и да се покае в сърцето си.За фарисеите като Калин Янакаиев няма спасение!

161

Мдааа, а истината

преди 2 години

26-годишен офицер от въоръжените сили на Украйна се опита да избяга от боевете в Молдова. За целта той се преоблече в дамско облекло, сложи си перука и поръча такси направо през кордона.На ГКПП в Одеса обаче граничарите го разпознаха и той беше задържан.Въпреки факта, че в Украйна доста сериозно искат да въведат наказателна отговорност за мъже, които са избягали незаконно от страната по време на военно положение, желаещите не изчезват никъде.

160

varg

преди 2 години

Ако бях на Путин досега да го бях използвал

159

Анонимен

преди 2 години

Лъжливото овчарче Зеленски

158

до 179

преди 2 години

Не се безпокой ти за мужиците. Магазините им са пълни, а много стоки са по-евтини от нашите, доставяни от ЕС трето качество и на скъпи и прескъпи цени. С много погрешни представи са те закърмили ваште.

157

Освен да плашат

преди 2 години

Мужиците друго не могат !Ама този път ще си намерят майстора !Ще минат на картошки и квас !

156

Ъц

преди 2 години

На този Клоун не му пука за украинците, а още по-малко за братоубиствената война, която подпали, просто защото той самият не е... украинец!

155

До За монотеизма 4

преди 2 години

Пич, не знам какви глупости четеш, но в Православието няма.такова нещо като да си против властта. Съветвам те да седнеш и да прочетеш православна литература, Библията и Св. Отци и тогава да дрънкаш небивалици.

154

Анонимен

преди 2 години

Няма време Путин и е напълно възможно да прибегне до червеното копче.Това обаче ще е началото на края на света.

153

Тра-ла-ла

преди 2 години

където да отвориш - само отровният зеленски на първа линия...айде спрете се малко с тая укр пропагандазеленски това, зеленски онова...Аман от него

152

Зеленски чертата

преди 2 години

Като се правеше на интересен в Мюнхен и заплашваше с ядрени оръжия не рева, а сега обърна другия лист. Актьор и политик са две вьаимоизключващи се действия. Съсипа народа и държавата си..

151

Както потъна "М

преди 2 години

Така и ще затъне Русия в Украйна !Втори Афганистан !