43

Анонимен

преди 2 години

Бега,бе.

42

АНГЕЛ

преди 2 години

Изкарват определени думички от контекста . Путин всъщност каза следното: Запада и Украинските ръководители не ни оставиха никакъв друг вариант освен Украйна да я сполети трагедия !

41

Малко за политика

преди 2 години

До очаквано: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

40

До Анонимен 49

преди 2 години

Не само Путин е виновен за войната в Украйна..............Путин даде 8 години време на украинските фашисти да спрат да тормозят руснаците в Източна Украйна............и не Путин направи Майдана.............направиха го западните и полските служби!!!

39

Пей сърце

преди 2 години

Как да има избор - и преди войната руската икономика изпадаше полека в насипно състояние, поддържащите го олигархо-бандитски групи започваха да се зъбят и на него, и помежду си, официозната "социолЪгия" му рисуваше приказни кухи числа на народни възторзи, но руснаците съвсем озверяваха от мизерията. Какво по-добро от агресия срещу оплюваните цяло десетилетие съседи, за да наложи откровен фашизъм с цензура и репресии срещу недоволните, а всички неуспехи да обясни със санкциите на злия Запад?

38

Мински споразумения

преди 2 години

Минските споразумения бяха изцяло в полза на Украйна ако Киев искаше да задържи Донбас и Луганск и да избегне войната. Под тях се бяха подписали президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Германия. Това (и отказът от членство в НАТО) беше пътят към мира. Е, не поискаха от Киев да ги изпълняват, искаха военна победа. И затова сега губят Донбас и Луганск. И то с цената на много жертви и разрушения

37

Анонимен

преди 2 години

41 Руските оркиси служат с фабрикувани фейк видеа и лъжи, докато свободният свят има неоспорими доказателства, за престъпленията на руснаците. Те ще бъдат предадени на съда в Хага, който вече работи по събиране на данни да престъпленията.

36

Анонимен

преди 2 години

Путин като, че ли има деменция. Че кой причини тази трагедия в Украйна? Не помни ли Путин? И другата му мъдра мисъл, че мисията на Москва в Украйна била благородна ?????

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44. Путин ще отговаря пред трибунал колкото Труман отговори пред трибунал за двете атомни бомби над мирни жители в Япония.

34

очаквано

преди 2 години

След края на варварската война на Путин, Русия ще остане малка бензиностанция без клиенти.

33

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецТайна са, те ги крият тези "доказателства", щото ги немат :))) Обяснението за нападението над Украйна беше, че били нацита.......хахахахаха :))) Сега Джуджа съжалява за казаното от него, ама връщане назад нема, щото крепостните ще го питат - "нали бяхме могучий" :)))

32

ЕС и Зеленски

преди 2 години

Когато европейските политици говорят със Зеленски много им се иска да се покажат като големи защитници на украинският народ. Енергични ръкостискания, големи обещания. А всъщност правят всичко възможно войната да не приключи скоро и да има повече жертви.

31

Анонимен

преди 2 години

Нима? И кой я причини? Може би някое извънземно? За всичко, което се случи в Украйна, вина има Путин. Който ще отговаря пред международен трибунал, за военни престъпления.

30

Германец

преди 2 години

"Браов, браво, за 17 сек, 32 плюса" -- Завиждаш ли му на човека? :)

29

Германец

преди 2 години

"Руснаците вече имат купища доказателства" -- И къде са тия доказателства? Или са тайна? А като са тайна, ти защо имаш достъп до тях?

28

Анонимен

преди 2 години

Лека полека ще тръгне към Луната........хахахаха :))) Таз глупост дето е направи Джудж, сам си е направи, никой не те карал насила :)))

27

Анонимен

преди 2 години

До FCKPTN Браов, браво, за 17 сек, 32 плюса

26

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

25

До Българин

преди 2 години

Осем години Украйна защитаваше териториите си от Русия ! Украйна откакто съществува не е нападната нито една съседна страна ! Това са фактите, няма други !

24

Анонимен

преди 2 години

Путин казва истината, а тя е употребената Украйна заради геополитическите мераци на САЩ.