14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Санкции но в някакъв момент чрез тези санкции вместо да се пречи се помага на режимът на Путин." Е, значи всичко е наред, защото Запада мисли да пердаши Русия със яки санкции докато не клекне напълно. Според руските служители в България (и другаде) това "помага на режима на Путин". Следователно, колкото повече санкции, толкова по-добре за режима на Путин. Всички са доволни. :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Аз съм 130 кила мъж, само мускули, тренирам всеки ден и съм як като бик. --- Даа ще мине време, ще одъртееш, от 130кг ще станеш 60кг с мокри дрехи, от бик ще се превърнеш в едва кретащо дърто псе ... Е тогава какво ??? Та така е в живота стигаш некакъв апогей и след това си отиваш... Така и със САЩ. :)

12

Анонимен

преди 2 години

В Китай не ги знам Рубли приемат ли или не, но изглежда приемат и петрол и газ и всякакви други суровини. Китай умишлено държи Руската икономика на повърхността. При това положение е спорно до колко санкциите на запада имат желания ефект, дори е възможно да правят точно обратното.

11

Анонимен

преди 2 години

До 9 Ти пък? Къде ги хваля? Разсъждавам обективно. Виждам че си заслепен в злобата си, но все пак мисли. Санкции но в някакъв момент чрез тези санкции вместо да се пречи се помага на режимът на Путин.

10

Анонимен

преди 2 години

До До 6 - Ти пък? Къде ги хваля? Разсъждавам обективно. Явно си заслепен в злобата си, но все пак мисли. Санкции но в някакъв момент чрез тези санкции вместо да се пречи се помага на режимът на Путин. Докато си търгуват с Китай изключването на Русия от SWIFT е една зависимост (едно средство за контрол) по малко за западния свят.

9

Анонимен

преди 2 години

До 9 ето ти отговор от руснацитеКитай допустил переход на рубли или юани при оплате российского газа и нефти

8

пияница мистик

преди 2 години

До Асан === Асане, не гледай САЩ, а гледай в контейнера да намериш нещо за ядене, че гащите ти падат от глад :))) Давам ти един пример. Аз съм 130 кила мъж, само мускули, тренирам всеки ден и съм як като бик. На теб, клошаря, примерно съм ти взел преди време 100 лева. Ами ела си ги вземи де, ако имаш смелост. Та това е и положението със САЩ. Колкото и да дължат, никога няма да ги върнат, защото никой няма и да посмее да си ги поиска :))))))))))))))

7

Анонимен

преди 2 години

До В Русия си работят.А Китай Рубли приемат ли? За един китаец питам.

6

До 6

преди 2 години

Внимавай с погъсяването че да не те нагъси някой хахаха от къде ви изравят все неграмотници да хвалите руската ***?

5

До 1

преди 2 години

ФАЩ имат БВП 25 трилиона $ на година, Русия има БВП 1,7 трилиона.

4

В Русия си работят.

преди 2 години

Във Фалит според западните финансови надзори. Реално в Русия железниците им си работят нормално. В Русия вървят към тяхна собствена финансова система. Дефакто нямат право на погъсяване към западни кредитори. Не знам на какво западно оборудване разчитат но при това положение няма да го получат. Интересно е Китай какво казва по въпроса? В Фалит ли са спрямо Китайски кредитори или не? Ако не са тогава лесно ще заменят западното оборудване с китайски еквивалент.

3

Реалист

преди 2 години

Това е само началото! А мозъците в Кремъл все още си живеят в някакъв паралелен свят, в който искат да си пробват най-новите играчки .. Искандер, Кинжал... и всякакви военни простотии! А това , че над сто хиляди млади момчета са изпратени за пушечно месо, дреме им на Кремъл! Важното е че Путин е "велик"! Извратена работа!

2

Анонимен

преди 2 години

Къде е тоя със задача да пише фек нюз под всяка такава статия?

1

Асан

преди 2 години

ФАЩ има 50 трилиона борчове яде и пий нищо не плаща :)))