401

До Пожелание

преди 2 години

След копейкаджиите и комунистите.

400

Пожелание

преди 2 години

Пожелавам на нациста,който тук пише на сайта и ми обяснява колко е велик Хитлер да отиде в затвора,защото е за там.Няма съмнение в това.

399

Помак

преди 2 години

Информацията от престъпниците фашисти - националисти, главорези и убийци от Азов, е най-достоверната!

398

До 470

преди 2 години

Богохулстваш, а това не е добре. Не сме ние тези, които решаваме кого Бог ще накаже, и кого ще възнагради. Нека не се бъркаме в Неговите дела!

397

Анонимен

преди 2 години

' Как Русия сбърка толкова много в Украйна? '' ................................ това, което Русия направи в Украйна беше събуждане за много български русофили. Българската интелигенция отдавна предупреждава какво представлява Русия на Путин, но простичките селяни, които нито знаят какво се случва, нитo защо се случва ... продължаваха да веят руското знаме. Е - сега точно тези се събудиха за реалността. Платените *** са без значение.

396

Анонимен

преди 2 години

до 469: от там идвам,а ти си Сатана.Господ ще те накаже!

395

вива

преди 2 години

отровното в-во е ковид 2022 - измислено е от USA

394

До 465

преди 2 години

Не, напълно спокоен съм. Съдейки по по твоята истерия, изглежда, нещо се е вселило в теб. Отиди на църква, изповядвай се, вземи причастие. Помага.

393

461 от Ямб.църв.

преди 2 години

Според твоята логика аз съм копейкаджия?!? Според моята логика,ти си - ЦЕНТАДЖИЯ!

392

Анонимен

преди 2 години

Великден е най-светлият християнски празник, защото символизира победата на живота над смъртта, на истината над лъжата, на доброто над злото. Ще си го празнувам смирено, както и досега съм правил. Все пак, нито съм юдеин, нито съм комунист.

391

Анонимен

преди 2 години

Хитлер бил велик?!Ходи се скрий някъде...смешен си.Велик убиец е.Нещо зло се е вселило в теб.

390

Анонимен

преди 2 години

МИШОЦИТЕ ОТ АЗОВ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗНАТ ОТ ДУПКИТЕ КЪДЕТО СЕ СКРИХА

389

А

преди 2 години

Зеленски съвсем официално легитимира "нацизма" в Украйна, давайки трибуна на бойците от "Азов".И т.нар. Запад съвсем официално си затвори очите.Лицемерието е безгранично. И фон дер Лайен след "Слава Украини" остава да каже и " москаляко на гиляко" и всичко ще си дойде на мястото.

388

До 459

преди 2 години

Велик е. Още треперите от името му.

387

Анонимен

преди 2 години

Изобщо копейкаджиите са смешна история. Много добре знаят, че без руска помощ никога няма да вземат властта, защото са пренебрежително малко. Повечето българи сме толерантни и ви търпим глу постите. Въпросът е, че ако първи вдигнете ръка, от вас няма да остане и помен. Нали знаете, на зло куче зъл прът. Та, по-спокойно. :)

386

Анонимен

преди 2 години

Азов не бяха ли забранени и в САЩ?

385

Анонимен

преди 2 години

459 да вземе да се напръска с малко светена вода.Сега по Великден ще *** и ще се гърчи.Ти си Сатаната с главно "С".Щом ми обясняваш колко е велик Хитлер си такъв!

384

Ямболски цървул

преди 2 години

Нацистите от безсилие няма какво друго да кажат.СЛАВА НА РУСИЯ!

383

До 450

преди 2 години

Въпросният Копейкин е руска ***, която пълни главата на симпатизантите си с полуистини. Впрочем, Сидеров беше същия. Сидеров го видяхме - пропи се и става жалка картинка. Да видим Копейкин как ще свърши. Възмездието си знае работата!

382

До 451 и 452

преди 2 години

Пишеш сатана с главна буква, което говори достатъчно за теб. Истински вярващият никога не би го направил. Но от юдеин-сатанист какво друго да се очаквам.