425

Анонимен

преди 2 години

Зеленски Еврото,да вдига белият баирак и да се приключва а? Какво оръжие иска още от " запада"? И да не се прави н мъченик и " герой"! Всяко продължение на войната,ще е по негова вина! Вместо " герой" да не се окаже подсъдим след войната,когато и да приключи?!-:)))

424

profetey

преди 2 години

1) Какво прави българския кораб там и защо не е евакуиран. Не съм много наясно с подробностите, но каквото и да приказват ако нашите политици си бяха свършили работата, то и украинци и руснаци щяха да пуснат кораба да напусне зоната на военен конфликт. 2) Има нещо което липсва в материала към тази статия. Това е видео. Видео че на кораба има хора които не са членове на екипажа и видео че се стреля от там. Без снимков материал и/или видео не съм склонен да повярвам на тази новина.

423

Анонимен

преди 2 години

Ехеее, ако бяха руснаци терористите вече да бяхме одобрили даряването на оръжия за Украйна.

422

Анонимен

преди 2 години

Защо точно Путин е на чело на Русия? Задавали ли сте си този въпрос? Очевидно няма някакви специални качества. Да приемем, че ми е развинтена фантазията, но в крайна сметка кой печели от "грешката" на Путин?! Да ви кажа защо Сорос работи предимно с жени: защото това е стара еврейска тактика, даже има поне 2 героини я еврейския епос, които с коварство, разбирайте като жени в чужд дворцов елит, са постигали победа за евреите. Не случайно жената до Сорос е с азиатски черти.

421

Анонимен

преди 2 години

Нашите продажни медии ,защо мълчите!

420

Анонимен

преди 2 години

Готови за битка! Оператори на дронове камикадзе се завърнаха от САЩ - Генерал Романенко - Украйна 241 439 006 гледания .....https://youtube/watch?v=88l6YAtlblw

419

Анонимен

преди 2 години

Бас държа, че ни изнудват за оръжие. Типични терористи. Но какво да очакваш от нацисти, ръководени от хора с доживотни присъди за убийства. Бог да пази нашите момчета. И Господ да уб*е Зеленски за това, че пусна тия престъпници от затворите.

418

Анонимен

преди 2 години

Кадировците завършиха своето: вътре шефът на СБУ Наливайченко - война, Русия - Украйна 241 260 931 гледания 9 април 2022 г.....https://youtube/watch?v=-Pkqvax2pgY

417

Анонимен

преди 2 години

Къв го е дирил корабът там? Кого чакаше после? Дано да оцелеят морячетата.

416

Анонимен

преди 2 години

Спомняте ли си сериала Клонинг? Може и да сте по- млади, но появяващите се от нищото политици обичайно са с чужда самоличност, толкова чужда, че може и да са от друг етнос.Не ви ли прави впечатление колко много си приличат двама от Министерския съвет?! На кой етнос ви напомнят двамата?

415

Анонимен

преди 2 години

Поредната ФЕЙК новина!

414

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

До Анонимен Путлеро-нациZтите ли са ти братя бе?

413

Анонимен

преди 2 години

До Ники Какво да си вършат работата бе от? Ако ги бяха пенили руснаци щяха да са ни проглушили ушите вече, явно са укри.

412

Анонимен

преди 2 години

Трета световна война на всеки срещу всеки и кой пребие другия

411

Ъпсурдов

преди 2 години

Нашия Киро в стремежа да се представи пред медиите за много дейен мачо-менидъроф тъ йеър заяви пред медиите ,че пратил спец отряд там и ги направи мишена хората.Мой живота не е само ПР ,гласове и стендъп пред ТЕД и медиите .Живота човече живота.

410

Анонимен

преди 2 години

Обаче забележете наричат нацистите националисти за да приравнят после всички националисти на нивото на нацистите. Когато чуеш националист да се сещаш за азовските нацисти.

409

Ники

преди 2 години

Това е може би факт., а може би не Харесва ли ни или не. Някой лъже. А кой? Нека да изчакаме , троловетЕ нека си вършат работата. Ние сме българи. Да живее БЪЛГАРИЯ

408

Анонимен

преди 2 години

Дреме ви! Важното е, че сме солидарни, осигуряваме подслон на бежанците в условия в пъти по-добри от над 90% от болниците и училищата ни и най-важното, че Столичен общински съвет вече гласува да има площад наречен Геройте на Украйна

407

5 копейки на комент

преди 2 години

Руските *** атакуват с фалшиви новини, след като загуби военно битката за Киев и Харков, Мордор се разпространява дезинформация по всякакви канали - форуми, социални мрежи, сайтове!

406

Анонимен

преди 2 години

България е в необявена война и с Македония.