523

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа. Все още я търпят. Руснаците буквално нарочно тестват колко ниско се е навел Радев и неговите кукли в правителството.

522

Анонимен

преди 2 години

Те за русите и Левски и Ботев са терористи. Руснака Граф Игнатиев е одобрявал и помагал за залавянето и обесването на Левски. Това сочат османските архиви, който по случайност са купени за претопяване от България, но са спасени. Ако не бяха те никога нямаше да разберем тези неща.

521

Анонимен

преди 2 години

Едните пращат русофилите в рашистан, другите- в пропадналия запад ."а дано" , си викат вторите.

520

Анонимен

преди 2 години

Митрофана ВЪН !!!

519

Анонимен

преди 2 години

Дрогари ватянки разтрийте алкашки очички и газ по клавишите. Да зазвънтят капейките.

518

Анонимен

преди 2 години

До До 649Да, Степан Бандера е бил психопат от малък. Още като дете е тренирал да убива птички и животни,и после като става мъж вече е завършен психопат. Съвсем сериозно е това,това им е героя на тези укри.

517

Ивайло

преди 2 години

До 649. А вие сте украинец нали така? Сигурен съм, че сте.

516

До 649

преди 2 години

Личи си че идея си нямаш кой е Степан Бандера, или го защитавш щото и ти си нацист. Бандера е бил и- з род какъвто не можеш да си представиш. Даже немците са се ужасявли от зверствата му. Сто на сто не знаеш какво е галицийски венец, изобретение на Бандера, убити деца навързани около ствола ва дърво с бодлива тел. По заповед на Бандера и с негово активно участие за избити напълно 167 села около Лвов заедно с жени деца и старци. Етническо прочистване на поляци. Това е твоя герой

515

66

преди 2 години

Ами те ,нашите и техните нацисти ,са от една кръвна група!Те бяха заедно през втората световна война-заедно са и сега!И финалът им ще е същия като тогава-крах за България!

514

Анонимен

преди 2 години

Алеята трябваше да се кръсти Степан Бандера,борец за украинска независимост.Антихитлесрист и антифашист ,лежал е 3 години в немски затвор.Руснаците не могат да му простят ,че и след освобождаването му от затвора продължава да се бори за независима Украйна. Убит е от КГБ в Мюнхен през1956г.Маскве му лепва клеймото ,,нацист" и ,,фашист" и продължават и сега да повтарят тази лъжа.

513

Анонимен

преди 2 години

България отдавна е собственост на Рокфелер, Ротшилд и компания. Почти нищо ценно в тази държава не е нейна собственост, а което още е трябва час по скоро или да бъде ликвидирано или да бъде придобито от световните господари. Препоръчвам на евроатлантическите гейши да гледат Revealing Ukraine на Оливър Стоун и може и да разберете защо сега са във война с Русия. Може да разберете и ние защо сме на тоя хал. И защо ни натресоха тая мома Василев и тоя гламавия Кирчо

512

Анонимен

преди 2 години

До 645 Кой народ бе, мUршо. Кирчо и Кокрчо били избрани от народа.... А ве вие не се чувате какво говорите

511

Анонимен

преди 2 години

'' Митрофанова '' ........................ Какво иска всъщност Русия от България ? Русия иска - смяна на правителството избрано от народа с назначено от Кремъл марионетно правителство, назначаване от Кремъл на кървав, крадлив елит ... а който не е доволен - както оня ден в Мариупол, разгонване на недоволните с шокови гранати и истински куршуми. Ето за това се борят Възраждане и Атака, добре е да го помните!

510

Анонимен

преди 2 години

Да не забравите и децата да си кръстите с окрайнски имена. Долни русофобски слагачи

509

Христо

преди 2 години

Дано скоро да излезем от нато и ЕС. Но да се разбираме с всички държави. А на,който не му харесва и не си знае историята да си мълчи или при еврогейците.

508

Кика

преди 2 години

Митрофанова, ние сме си в къщи, в собствената си държава както си искаме , така ще си кръщаваме улици и болеварди. По-добре се замислете защо това се прави .

507

Анонимен

преди 2 години

до 634 Като искаш терор, взимай чемодана, вокзала и заминавай в Москва.

506

Зозо

преди 2 години

Тази тетя е от партията на Жириновски, дето даде фира оня ден :)))))))))))))))))))))))))))

505

Моамадъ

преди 2 години

До Борис 632 Чистокръвен 100% българин съм и моята работа е да казвам какво мисля за да не говорят от мое име такива като Копейкин . От Русия нищо хубаво не идва и затова там нищо не отива а само бяга . Затова спри да гледаш Новости и виж какво мисли останалия свят

504

Петър

преди 2 години

До 634. Ей я се успокойте и аз това искам. А не еврогейците.