17

Анонимен

преди 2 години

Кога Украйна стана член на НАТО че да й даваме каквото и да било? Кога? Къде пише че сме длъжни? Посочете ни договора бре! На какво основание ще се бутаме между шамарите? Много им е лесно на другите държави да дават. На хиляди километри са от Русия, а тия които са в близост имат ново и модерно оръжие и не им пука. Ние сме близо, а и като дадем и малкото оставаме без нищо. Това разбирате ли го. Без нищо, при война на прага ни. ****ли. Потъвате!

16

123

преди 2 години

Е заради такива дупе,дав.ци и продажни твари държавата ни е станала само на територия

15

qwerty

преди 2 години

Какви са тези въоръжейни системи???

14

Анонимен

преди 2 години

Щом Украйна ви е по важна от дебелия кокал с месо който ще ви бъде отнет от народа в момента в който дойдат нови избори..помагайте!!

13

пияница мистик

преди 2 години

"От 30 страни членки НАТО само 2 страни Унгария и България не оказват военно-техническа помощ" === Ами Орбан е комунист, приятел на джуджето убиец, нашият Фигурант също. Какво има за чудене? И докато се чудим, тя войната ще вземе да свърши

12

Поредният Хапсал

преди 2 години

А може ли да окажете икономическа подкрепа на българският народ ограбен след ковид кризата първо!

11

Ямболски цървул

преди 2 години

Поредният натегач.....Каква военна помощ ще изпращаш на нацисти?!?!?Ти не си ли даваш сметка,че това ако стане,рискът да полетят стратегически и тактически ракети към България се увеличава значително??? Крим е близо ,а и от ЧФ на Русия ???? Излагате на риск България!

10

До Гиб Мелсън

преди 2 години

Според мен никоя държава от нато не би нападнала първа. Нато е отбранителна организация. Второ дават се оръжия на тези които се защитават, ако не искате войната да продължи тряба Путин да си изтегли войските. Какво правят в Украйна? Освобождат ги или ги завладяват?

9

Анонимен

преди 2 години

часът 12 в сряда

8

Гиб Мелсън

преди 2 години

Този не опрашваше ли пчеличката Мая или се бъркам? Анхеле, отивай да се записваш в чуждетранния украински легион вместо да плямпаш глуупости. Ей, много кандидати русофоби се молят да ги тричат. Накрая ще им излезе късмета.

7

мак

преди 2 години

Дали тези, които засипват Украйна с всякаква помощ щяха да си мръднат пръста, ако не Русия, а друга държава, членка на ЕС и НАТО, беше нападател? Това, че всички дават въоръжаване не значи, че това е правилно. Това е стадна реакция.

6

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ги толерирали тея продажници. Който иска да помага на Укр да отива там. Не може те да ми почиват на морето, а ние да ги пазим.

5

Христо

преди 2 години

Аве аз си мисля че Украйна не е член на Нато или бъркам.Тия ще ни вкарат в бела със слугинажа си.

4

Промяната

преди 2 години

Само при българските "избраници" може да видите как сляп щял да помага на едноок като го напътства!

3

Анонимен

преди 2 години

И тоз ли иска да ни вкара в конфликт (айде, да не казва 'война') с Русия?! Аман от такива, бре!

2

Анонимен

преди 2 години

Този го изгониха от БСП и сега кръв пикае

1

РУМЕН

преди 2 години

ОКАЖИ МОЗЪЧНА ПОМОЩ НА МАЯ!