147

Анонимен

преди 2 години

Е той е по-широк този модел.Същите твърдяха,че земята е плоска,че скандинавците отвличат деца и ги ядат,че се ръси вирус от самолетите и т.н. все глупотевини измислени от руската тролска пропаганда.Сега твърдят,че нацисти имало в Украина и избивали руснаци.Това са все умишлени лъжи и има заблудени,които даже вярват.

146

Анонимен

преди 2 години

На 30 март им свършили парите на руснаците и се изнесли от Буча,няма какво да ядат,глад ги мори.Избивали са наред всички хора там,клане е имало.И после не били те,а кой?!Много лъжат това руснаците.Комунист само знае да лъже и да краде,и да избива невинни!

145

Анонимен

преди 2 години

Хаххаха отричат руснаците и кой ги изби тези хора?Извънземните ли?!Да избиваш цивилни е престъпление.Путин трябва да бъде осъден на смърт!

144

Анонимен

преди 2 години

Град Бердянск утре ще бъде освободен. След него следва освобождението на Мариупол. Срещу баражиращите снаряди Русия е безпомощна, а Украйна разполага вече с 25 хиляди такива снаряда което означава 25 хиляди 100 процентово унищожени цели.

143

Анонимен

преди 2 години

натискане по всички фронтове, дори и "приятелите" им от кндр ще ги предадат защото са

142

Анонимен

преди 2 години

До Натовеца Русофилски сoпол гледай си сам видеото.

141

Анонимен

преди 2 години

Преди малко гледах кадри от "разстреляните" мирни граждани от Буча, Hollywood само може да се учи как се снимат военни сцени. Тази война е война на пропагандата и се дава само една гледна точка. И как след цялата пропаганда изглежда героична Украйна ами срината до основи а руснаците влязоха с 1/7 от армията си срещу 250 000 украинска армия, опълчение, .зродите от Азов, Айдар, десен сектор. В Германия, Гърция и Холандия хора подкрепят Русия само нашите *** са Украйна.

140

шжф

преди 2 години

Руската армия воюва ювелирно, за да защити гражданското население на украина! Ако искаха ВС на РФ можеше да сравнят със земята Киев, Харков, Одеса, Мариопол.., но не го вършат! А, укронацистите не жалеят дори собственото си населени, в 4.0.4 цари Пълна Вакханалия устроена от Бандеровците и фашистките отряди на Териториалната отбрана. В 4.0.4 са се събрали най-големите у.роди от цял свят защото там е Пълна Анархия! Ще настъпи ден когато "Западните Режисьорите" ще бъдат разкрити!

139

До 187

преди 2 години

Ах да! 16 га и 17 та губерния!!! И Ти - Главен Надзирател! Честито+!

138

Възмездието идва

преди 2 години

За руснаците убийци и мародери милост няма да има. Днес всичко се документира лесно и се доказва лесно. Вече са известни имената на всички руски командири в Буча допуснали геноцида. Лицата на военнопрестъпниците са фиксирани от статични камери и телефони. Програми за лицево разпознаване веднага им откриват адресите в Русия и най-големи подробности от живота им фиксиран от самите престъпници в социалните мрежи. Всички ще бъдат наказани. Дори и мародерите изпращали плячката си по пощата са известн

137

Пфф

преди 2 години

Те и ракетните удари в Одеса са виртуални, а пък разрушенията - реални!!! Хихлер 2 и цялата му шайка пак не си са пили хапчетата!

136

Анонимен

преди 2 години

Мордор активира всичките си про партии из старите окупирани държави. Мислете добре , какво правите и къде се включвате да не ви подхлъзнат . Имаме си партньори и то доста стабилни военно. Не ни интересуват некви пишман чужди дипломати да ни учат по история, от която очевидно нямат грам идея :)

135

Ох, Анонимен наивник

преди 2 години

Има едни хора, лежат на земята- на един клип. Ако се вгледаш малко по-добре обаче, ще видиш доста интересни неща. Не бива толкова лековерно да вярваш на всичко, което ти казват, или показват. Имай малко избирателно мислене!

134

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова дорогая, как от всички *** на света, назначи най-некадърните? Искрено ти съчувствам, душа мая, калинка-малинка мая, путьоновка мая несуразная!

133

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега че извънземните са извършили всичките военни престъпления. Поне аз така схванах нещата. Убити има, застреляни в тила с вързани ръце има, трупове на мъже и жени с огнестрелни рани има, но както винаги се случва с руснаците виновни няма.

132

toti

преди 2 години

Май накрая ще се окаже,че Украйна сама си води с събе си тая *** война

131

Анонимен

преди 2 години

Повечето, явно не сте гледали филми, на западни журналисти, които, казват истината за Украйна. Не сте реалисти, войната е от 2014.Не съм фен на Путин, далече съм от тази идея, но урките каква свинщина са вършили, не мога някакси да ги оправдая.

130

ИХ ТАМ НЕТО

преди 2 години

Не може да бъде, в Бучи, как така , нали Лавров каза че НЕ СА НАПАДАЛИ УКРАЙНА .

129

Е, па...

преди 2 години

Ама колко наивни, дребни душици ще повярват, че е истина... Направо не е истина! Клипът много си заслужава да се види. С мъртвите от Буча. Има много пропуски в режисурата. Че и в подбора на статистите също. Мърдат.

128

Анонимен

преди 2 години

Вива Америка, империята, на корпорации, лъжи, и източване на ресурси от цял свят, включително и българско злато. Но вие им бъдете фенове.