104

Русия за смях

преди 2 години

Некадърници от управлението на руската армия набутаха войниците си насред радиацията в Чернобил. Сега се чудят какво им се случи. Да се чудят, той явно и Господ не е с тях! Некадърни насилници! И това нещо, подобие на държава и управление ще има претенции да бъде лидер на нов световен ред. Забрави, либе, таз песен любовна!

103

Джордже Балашевич

преди 2 години

Ще я вземе, защото си надрусан нарцис, който слушка САЩ за парички! Когато хората те канеха на преговори, ти се държеше надменно и палячовски подигравателно. Ако беше приел тогава, Украйна щеше да е цяла и много украинци и руснаци щяха да са живи! Куха лейка си ти, Зеленски! Много грехове носиш! Моля Бог да ти покаже правдата!

102

Анонимен

преди 2 години

До дни най-боеспособната украинска групировка Донбас ще бъде обкръжена и ликвидирана (говорим за между 40 000 и 60 000 души ) и с това изтока пада тотално . От там нататък само от зеленко зависи къде ще се спрат руснаците ...

101

Анонимен

преди 2 години

СДС управляваха България точно 4 години, но долните комунисти, русофили, алкохолици, некадърници и наркомани все още им приписват цялата вина за състоянието на България. БСП и ГЕРБ, за разлика от СДС се справиха просто "блестящо" с нашата икономика, здравеопазване, външна политика. Айде засрамете се малко, опомнете се и спрете да вешичаете БСП, Путин и Сталин. Безсрамници!

100

Анонимен

преди 2 години

Каква Украинска армия и победа да сте чули за войскови подразделения на Украинската армия мотостеелкови полкове и тн НЕ чуват се само Азов и Десен сектор.Тоест Украинска армия няма има полубандитски формирования и въоръжени агитки.

99

Анонимен

преди 2 години

Руснаците панически отстъпват ... към полската граница ...

98

Анонимен

преди 2 години

А като вземе и северната част, тъкмо ще остане "оригиналната" Украйна...

97

Анонимен

преди 2 години

95 и как реши че Орбан пада, като се бетонира? Да не мислиш че унгарците ще изберат някой, който ще ги хвърли във война? Хайде направете тука избори да видите дали ще изберем баце, седесари или дъбъта! Народите колкото и да са пр**сти, не са самоубийци.

96

Боби

преди 2 години

Зеленски, тук също имаше един зелен, защо не се върнеш в шоу то? Там се провали за президент да не говорим...

95

Анонимен

преди 2 години

щом искат, значи че ще го направят!

94

Така мисля.

преди 2 години

Може да се вярва на това. След това ще ударят Беларус и ще го смажат лесно.Беларус не е Украйна. Те са само 9 млн. души. А след като смажат Казахстан и Армения си откриват простор към Финландия, Прибалтика и Полша. Урбан ще ги пусне и двустранно ще нападнат Румъния. Сърбия е тяхна. Ще сгазят Северна Македония. Така Украйна и България ще се окажат обкръжени. Но мисля че ще ударят на камък във Финландия.

93

Анонимен

преди 2 години

Сащ умира , колкото и да ги боли либерастите . Сега вместо да разпаднат Русия , ще се разподнат сами . Вече се чуват гласове за автономия на отделни щати . И тези гласове ще стават все по-силни със задълбочаването на икономиката криза . С това управление ги чака гражданска война и ще останат само АЩ - Америсонски щати , но те и съединени ;) Вечни империи НЯМА !

92

Анонимен

преди 2 години

Да, до там стига света, да няма чест и Родина, а само за пари да се говори. Зеленски, е типичен пример за това, и бившите украински президенти.

91

Тираджията Z

преди 2 години

Като опукат южна украайна ще тръгнат към Киев.Тогава ще стане страшно

90

Анонимен

преди 2 години

До 104. Радвам се че още има алтруисти вярващи в доброто на човека. За съжаление реалността е друга. Тоя с кинтите, или тоя с по голямата бухалка получава това което поиска.

89

Митко

преди 2 години

Как така искат да завземат.така наречената Урайна, не е ли тяхнанаркоман.

88

Анонимен

преди 2 години

"каква азбука наша бе Кирил и Методи са гърци" ...приели и припознали българското и написали азбука за същия този български народ!

87

Анонимен

преди 2 години

До 101 е, азбуката на гърците Кирил и Методий да не би гърци да я ползват? Кой даде политически гръб на тази азбука, а? Ох, голяма простащина се шири по този форум, пълно е с комплексирани наркомани.

86

Анонимен

преди 2 години

До Истината Специално за Орбан малко ще почакаш!ДАЖЕ НЕ МАЛКО,А БАЯ!!!

85

Анонимен

преди 2 години

от Началото на войната Русия ома не повече от 6000 убити а украйна има 100000 убити и ранени.Не виждам как украйна печели