48

Анонимен

преди 2 години

Расия, разсипия неможе да спечели тази война. Срам за вас платени ***!

47

Анонимен

преди 2 години

Хайрлия да е

46

Анонимен

преди 2 години

това не е операция на украйнските ВВС, това е операция на украйнските фермери, както е известно в последния месец благодарение на безплатинте доставки от русия, украйнските фермери се превърнаха в 3-тата военна сила.Украйнските фермери благодарят на Путин за регулярните доставки на Панцири, танкове, бтр-и, хиликоптери и друга техника

45

Анонимен

преди 2 години

Лека полека денацификацията започва да се изнася на руска територия, където са и повечето нацисти. Въпросът е, трябва ли украинската армия да бие път до Москва, или там все още е останал някой мъж да ликвидира джуджето нацист.

44

1

преди 2 години

До Так держать,г..а..н..чоо,пирон,обаче,като сополанко плачеше за ударения театър.

43

пияница мистик

преди 2 години

Охоооооо, минаха в контраатака. Евала на Украйна. Вече нанасят удари на Джуджистанка територия :))))) Чакай да си сипя още едно :)))))))))))))))))))

42

Так держать

преди 2 години

Всеки взривен резервоар с гориво - пирон в ковчега на пyтлеpизма!

41

1

преди 2 години

как са поразили,те са мирни,хрисими,само путин може да направи това,ние плачн за тях,ето днес ведно с минималната заплата,гласувахме и по 40лева надник,за бежанец,нишо,ч2 баба Радка или дядо Иван ,взема по 11лева на ден,но нищо със здраве да си карат джиповете,ние сме насреща.

40

Анонимен

преди 2 години

Нищо не пишете за свалените украински хеликоптери в Мариупол , натоварени с полевите командири да азов ... а най-забавното е че те бяха свалени с трофейни Стингъри от силите на ДНР Ако някой иска да пжмогне на украинците може да го направи като НЕим изпраща оръжие , защото после ДНР-ците ги препят с него хахахахахах

39

Анонимен

преди 2 години

па то половината панцири станаха собственост на украинките фермери:) нема с к'во да ги засекат

38

Анонимен

преди 2 години

Само за миналата седмица ВКС поразиха над 20 склада с гориво, а укрите докопаха 1 и вече велика операция.От военна точка е нормално да има такива операции. Базата е на 10 мин. от Харковската групировка, а два хеликоптера все ще се намерят. Късмет е, че са се върнали в базата си. Но нищо няма да се промени, освен че ще наситят зоната с елементи на ПВО срещу ниско летящи цели.Демилитаризацията и денацификацията продължават и с всеки изминал ден все повече се доближава до пълен успех.

37

Фюрера

преди 2 години

Мордор ще се разцепи на автономни територии

36

Анонимен

преди 2 години

Руската армия и оръжейни системи са под нивото на Сомалия. Гавра си правят украинците.

35

Не си внимавал

преди 2 години

До Гадняр: "как въпросните хеликоптери са прелетели толкова голямо разстояние" от 80 км на 15-20 метра със скорост 300 км/час ? това са 20 мин. Верно русанците не са очаквали. но да се оправят.

34

Гадно ли ви е, а?

преди 2 години

Свиквайте, очакват ви още десетки подобни нападения.

33

Анонимен

преди 2 години

65 км колона си стои все още по местата, но по неизвестни причини танковете са без купули

32

Колко тъп

преди 2 години

Добре де, разбирам, че Зелински е от НПО-та, *** *** ли е да се подчинява на ЦРУ, Байдън и МВФ?!!!Нали разбира, че ако Украйна оцелее под някаква форма след още няколко такива ескалации после ще го анатемосат като предател 100 поколения напред. Понеже тия провокации могат да доведат до само едно - Русия да има причина да сравни Украйна със земята и да покаже, че шега не бива.Не им пука за Запада, това е ясно. Били корумпирани, нямали армия - имат ресурси и готови модели. Оттам е ясно.

31

Анонимен

преди 2 години

да поотслабне още малко пехотата на Путин и ще разбере защо САЩ воюва само на други континенти, още по-малко със съседи.

30

Пояснение

преди 2 години

Хеликоптерите са летели ниско и затова руската ПВО не ги е засякла.

29

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Не е готино да ти взривяват разни неща, нали рубашки? Свиквайте на партизанската война от сега на татък