92

Анонимен

преди 2 години

'' На опашката по доходи сме в ЕС '' ..................................... в икономиката има понятие производителност на труда. С какво е производителен труда на Га*ньо Балкански ? С много модерната техника на която работи ? ... или с много модерните знания и умения които притежава ... този пост-комунистически бетонен мозък дето дрънка на червени петолъчки ? ... затова сме на опашката по доходи.

91

От 91

преди 2 години

Айде - отговори ми на този интересен въпрос? Всичките "шефчета", дето аз познавам, са все от богато семейство - мама се грижи да учи, тате се грижи да споучи - на 14 е в елитна гиманзия, на 18 е в елитен университет. Първата му работа е на 24 години, някъде сред позаните на тате. Даже и да се провали 10 пъти, все ще удари кьоравото някъде. А ти? Ако нямаш такива средства? Хващаш се на пръвата работа, че иначе глад ... Ама не ги мислите тея работи!

90

Анонимен

преди 2 години

"На минимална заплата. Всеки ден си идва с поне 100-130 лв "чисто", на ръка. Недекларирано. В Дания (почти) всичко е на светло. Затова нашите заплати са нищожни на книга, но не и реално." - Затова, като шефът му е ядосен един ден и го изгони, ще остане гладен, а когато жена му търгне да ражда и има усложнения, ще и кажат "дай 4000 лева за избор на екип" и ако не ги даде, някое студентче ще я погуби, а после никой няма д аис мръдне пръста. Как може, да е хубаво това?

89

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЗА ТОВА БЪЛГАРСКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ СА ВЪЗПЯТИ ОЩЕ ОТ ХРИСТО БОТЕВ В СТИХОТВОРЕНИЕТО ХАЙДУТИ.

88

Анонимен

преди 2 години

Военния буфер - пазар трябва да евтин! Нас ни приеха така да се наричаме "членове на ЕС" за да не ги обвиним в дискриминация, предназначението ни е зомби- консуматив като на украинците!

87

До Българ4е

преди 2 години

Дядо ти е на 3 Ardbeg'a и ти пожелава лека нощ.Голф нямам , само ходя да играя.Пас се обаждай

86

Заплата БГ

преди 2 години

Приятел работи в автомивка.Мияч. На минимална заплата. Всеки ден си идва с поне 100-130 лв "чисто", на ръка. Недекларирано. В Дания (почти) всичко е на светло. Затова нашите заплати са нищожни на книга, но не и реално. Опитайте да се договорите със строител, за да разберете, че той за под 5 000 на месец няма да си мръдне пръста!

85

АСД

преди 2 години

"За пасивен инком чувал лиси ?" За речник чувал ли си? Айде, да си поговорим за "пасивният инком". В Бъглария ми трябват 2500 лева, да живея добре. Това е на МЕСЕЦ. Това са 30 000 лева на година. Айде, пасивно ми кажи, КОЛКО пари ми трябват, да инвестирам, в нискорисково начинание, където реалистично мога да очаквам подобен дохдод? говорим 100% пасивен. Аз ще ти подскажа - говорим за 7 цифрена сума. Айде - ИЗКАРАЙ ГИ!

84

Анонимен

преди 2 години

8х7х1,95х21=2293 лв. 7 евро на час друг път.

83

Българ4е

преди 2 години

До До АСДБах тоя разбирач. Пасивен инком... моля ти се капитан голф 2 успокой се. Единственото нещо дето събираш като пасивен инком е пенсията на баба ти. Ходи работи стига си гледал Юли Тонкин, че накрая пак аз ти плащам социалните

82

Анонимен

преди 2 години

абе дървени философи!!! какво не разбрахте на думата ДОХОДИ??? какви осигуровки и разходи на работодателя се включвали в думата 'ДОХОД'? не може да различите доход и разход? и 7 евро е 100% ИЗМАМА - гарантирана държавно от НСИ!

81

Анонимен

преди 2 години

" Значи, искаш да работиш нискоквалифиицирана работа, но ако може да работиш и 20 дена в месеца, а? Баце, ако не си кадърен да работиш по-смислена работа, ще се НАПЪВАШ" - Много си си повярвал! Фанал си се на хубава кръчма, правил си пари. И как да се квалифицира човек, в БГ бе? Да станеш програмист отнема 3-4 години, яко учене както и 5000-6000 лева в такси. А пари за ядене? Откъде? Ааа, да се квалифицирам преди да мога да се квалифицирам? Много фашистко ... мнооого.

80

До АСД

преди 2 години

Тук не става въпрос за РАБОТНИЦИ.Ако си сериозен за твоето бъдеще , мисли как да НЕ работиш за никой освен себе си.За пасивен инком чувал лиси ?Важно е колко кинти правиш докато спиш , а не докото бухаш зад компа. Въпроси?

79

до 86

преди 2 години

Лева е вързан към еврото така, че няма да има кой знай каква разлика.

78

до 85

преди 2 години

Ти какви домати мислиш, че ядът извън ес? Вие си нямате и представа от света бе хора... все ЕС ви е виновен ама ЕС не ви е виновен, че си останахте балканско племе загубено. Сами сте си виновни.

77

Анонимен

преди 2 години

"Работата означава и квалифициране, квалифицирането значи по-голяма стойност, по-голямата стойност значи по-големи заплати и т.н." - Ок окей - кротни се малко Адъм Смит ...

76

Анонимен

преди 2 години

Кирчо мисли и евро да вкараме, така че съвсем ще вържем!

75

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че сме в ЕС! Да ядем пластмасови домати, да им берем ягодите в техните страни, да ни продават от месото, което им е било от военните запаси, да ни *** на Черноморието Друго си е в ЕС

74

88

преди 2 години

Това проблем ли е?

73

АСД

преди 2 години

И още нещо - Ако изкаравам 47 евро на ЧАС в БЪлгария, трябва да съм "шефче" или поне на висока позиция в Microsoft. Само ще ти кажа, че с таква позиция, в чужбина ще вадя понне 3-4 пъти повече.