33

Американците

преди 2 години

пак ни прецакаха..............тия самолети Ф-16, изтребителите ще ги гледаме само на хартия.............май само оня тъ.пак Каракачанов взе милиони комисионна, гадината долна от ВМРО........Шкембе войводата!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Тъжна работа!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 плъх,няма такова руско име "Елизабет"

30

Анонимен

преди 2 години

Трудността в разбирателството с руснаците се състои в това, че ние не осъзнаваме факта за тяхната принадлежност не към Европа, а към Азия и затова те мислят по друг начин. Ние не сме способни да разберем руснаците, както не можем да разберем китайците или японците. В допълнение на другите азиатски качества руснаците не уважават човешкия живот, всички са *** синове, варвари и хронични алкохолици." Генерал Патън

29

Анонимен

преди 2 години

лъжат! това са просто едни дезертьори, които бягат от запаса! ще видим и нашите дрисслюювци как ще бягат, ако нашите некадърници ни забъркат в някоя беля..

28

До 36

преди 2 години

Самолети на хартия, пари на стотинки и жени на снимки..................хаха!!

27

Анонимен

преди 2 години

Плъхове към плъховезапочна процесът на самопочистване на нацията. тиктокери не трябва

26

Анонимен

преди 2 години

Елизабет ѝ се наложило да обменя руски рубли по крайно неизгоден курс. "Това са просто едни хартийки", казва тя за силно обезценилата се руска рубла.__________Е русофилите, чухте ли?? А във вашите болни фантазии рублата даже е изпреварила долара! Живеете в своя свят от митове и легенди за възраждане на руската "мощ", но слезте малко на Земята и пораснете най-накрая!!

25

Анонимен

преди 2 години

тия са едни лигльовци ............да идат и на Марс , ако искат, Русия може и без тях!!

24

ха ха хаааа

преди 2 години

"Сега се оказва, че ще чакаме поне още 10 години докато изтребителите бъдат доставени и влязат в оперативна готовност. Това е ужасно много време." Това обяви Румен Радев след срещата на НАТО в Брюксел след като припомни дългия път до подписването на договора със САЩ през 2019-а за придобиването на нови изтребители F-16.

23

Анонимен

преди 2 години

най-много бегат през Грузия много остават там, парадокс е че Путин и там ги освобождава преди 15-ина години, и тогава обявиха рашките че спечелили войната, па като видиш Батуми и освободения от руснаците Сухуми, ти става ясно що е то руски мир

22

Анонимен

преди 2 години

Рухна митът за непобедимата руска армия, държавата на Путин се разпада! Допреди войната в Украйна въпросът за разпада на Руската федерация изглеждаше в сферата на пожелателното мислене. Днес тази възможност става все по-реална. Военната катастрофа в Украйна и решителният международен отговор нанасят изключително тежък ресурсен удар върху федерацията с дългосрочни последици, от който тя няма да успее да мобилизира сили да се съвземе.

21

идиокрация

преди 2 години

глупости на n-та степен , ден след ден

20

Илиана

преди 2 години

Пълна лъжа!

19

Анонимен

преди 2 години

Русия освободи от данъци всички ИТ фирми и приготвя мощен пакет от грантове за ИТ бизнеса. Освен това служителите в ИТ фирми са освободени от военна служба. 80% от ИТ осигуряването в държавната администрация е руско, целта е Русия да премине на 100% руско програмно осигуряване.

18

Програмист

преди 2 години

Аз съм съгласен да ме сменят с някой украински ИТ специалист който ще рабити за по ниско заплащане. Ние Българските програмисти така ще накажем Путин който пуска бомби над украинските дечица. Очакват се да дойдат 10 милиона украинци в ЕС. а госпожа фон дер Лайен заяви, че "Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна". Ние българските програмисти сме готови в тези тежки времена да понесем тежестите и да се жертваме.

17

Анонимен

преди 2 години

То в Русия , кои останаха всичко се разбягват едни към Азия други към Ориента.

16

????

преди 2 години

Тия "руснаци" защо бягат в Истанбул........... в исторически вражеска държава-Турция,ами не си стоят в Русия да се борят за бъдещето и щастието на страната си.............страхливци са те за мен.......ама нека бягат .............истинските руснаци си остават в Русия!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Много съм щастлив, че ме осведомихте за невероятно умните мисли на тези млади и високообразовани (колко да са високообразовани на 21 години?) хора! Тяхната позиция е много значима за света!

14

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Милиони руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.