75

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО БОЛГАРОУБИЕЦЪТ Е НАРЕДИЛ НА ФИРМИТЕ СИ АПРИЛ ОЛИОТО ДА ГО ВДИГНАТ НА 10 ЛЕВА ЗА ДА УМОРИ НАРОДА ОТ ГЛАД!

74

Аз промяната

преди 2 години

Има разруха има кризи има инфлация има огромно крадене има облагодетелстване на определени хора България стана за смях в ЕП Киро си маже филии Българио докъде стигна Втори Мариупол

73

Ивелин Михайлов

преди 2 години

ГЕРБАВИТЕ ФИРМИ УМИШЛЕНО НАДУВАТ ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ! ИСКАТ ДА ОТМЪСТЯТ НА НАРОДА, ЧЕ НЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!

72

Анонимен

преди 2 години

Минчев , народа ви даде 3.57 оценка ако ти си доволен положението е много зле . Аз лично ви давам 2.51 -слаб към средно , и то заради външната ви политика . Всичко останало ви е лош 1

71

Анонимен

преди 2 години

Тоя има гълто около устата още. Майка му разрешила ли му е да говори?

70

До 78

преди 2 години

Много са ти стари опорките! Крадеца вика дръжте крадеца! Но съм съгласен ВЪН НА ВСИЧКИ ***!!! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!

69

Анонимен

преди 2 години

В отговор на кризата, най-големият Исторически парк в света до Варна утроява своята земеделска продукция в село Неофит Рилски с новия проект за чиста храна - "Храна от село."

68

Бойко Българоубиец

преди 2 години

Тая година 1 милион българи ще умрат от глад хехе, ГЕРБ ПОБЕДА!

67

Анонимен

преди 2 години

Минчев , в ми обясни едно нещо с което да сте се справили ДОБРЕ за отминалите 120 дни ? Нужно ли е да ти напомням че Гешев е още гл. Прокурор ? За инфлацията която мина вече 20%? За ширещата се огромна безработица? За африканските доходи които са средно ОСЕМ пъти по ниски за европейските? За европейските цени на ВСИЧКО? За мутро олигархията на ДС която продължава да ограбва и унищожава българския народ. За ДС които продължават да вилнеят по всички звена в държавата?

66

БСП КОМУНДЕ

преди 2 години

Вдигнахте цените, уморихте хората от глад

65

Майора

преди 2 години

Минчев , Минчев и ти като адвокат защитаваш акирчо! Какво напправихте , освен че правите политически чистки и разправа с неудобните ,за 9 дни похарчихте 9 млд о продължавате да вземате заеми , рязко скочиха цените , инфлацията е двуцифрена , Кирчо е над закона с нарушаването на Конституцията , Рашков е бухалката на кабинета и престъпността расте, избират се хора без опит на възлови места? Това ло ви е доброто?

64

Вьзмутен

преди 2 години

Боже прости тея не се свенят грам да льжат - ако вие се справяте значи , баце се е справил отлично преди вас

63

Анонимен

преди 2 години

Спешно трябва да върнем Бойко Борисов и ГЕРБ-ДПС на власт!! Само така България ще бъде спасена от тотална разруха и фалит!

62

ВАЖНО!!!

преди 2 години

Почнаха да закриват медиите в България,подкрепящи Путин. Освободените журналисти ще бъдат изгонени на борсата. Това ще стане и с ,,Dnes. Bg. ,, ,която е в списъка на медиите обслужващи Путин. В случай на война всеки си получава заслуженото.

61

Мда

преди 2 години

Браво момчета! Сега демонтирайте всички раша паметници на срама, премахнете всички русофили и напред с ЕС и НАТО! БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С РАША! БАСТА!

60

ВБЗ

преди 2 години

Промяна наистина има , вече с 100 лв не можеш да напълниш кошница в магазина. И да излезеш и с цялата си наглост да се биеш в гърдите..ето това не го разбирам.

59

Бонго Бацил

преди 2 години

За 100 дни показахте как станахте като всички предишни дърдорковци. Постепенно ще се превърнете в нещо подобно на тях!

58

Анонимен

преди 2 години

Безличен, не такъв шеф на парламента, заслужават изстрадалите ни съграждани.

57

Ало Ало

преди 2 години

Земята вика Минчев! НеВиждана Инфлация в Новата История на България (това не е Лева на Виденов, а Лев във Валутен Борд), НеВиждани Цени на ЕнергоНосители, Храни, Отопление! България също за Пръв е Обявена за Враг на Русия - вкарана в Списъка на Врагове на Кремъл...

56

Анонимен

преди 2 години

Минчев е завършил немска гимназия, Асен Василев също. Нека да прочетат в официалните немски медии, че пише Шолц е ПРОТИВ общо купуване на газ, ПРОТИВ и за таван на цените на газа. Както писах тук преди няколко дена. Хубаво е младоците управляващи да търсят повечко информация и да престанат илиюзиите за общност с ЕС. НИКОГА не е имало единство и равнипоставеност в ЕС, никога. И няма да има. Опомнете се!!!!