90

Анонимен

преди 2 години

Скорее всего, это будет сценарий, который имел место в Сирии. То есть, они устроят на одном из химических предприятий в районе Мариуполя выброс химических агентов в атмосферу с выбором потоков ветров таким образом, чтобы это обрушилось на населенный пункт. И будет объявлено, что это Российкая агрессия против Украины. Но фактически это будет подрыв ими же самими предприятия

89

Хикса

преди 2 години

В момента Испания я тресе транспортна стачка 9-ти ден.Huelga transportistas щракнете в тубата и ще се убедите,навярно и в други европейски държави има вълнения,НОООО медиите ни занимават с смешника лауреат за нобелова награда.А Путин се кефи на блокажа в Европата с печатаните хартишки/евро/От 1 април започва раздаването на 1,7трил.на печатани по схемата ковид-Маршал2.Още две годинки агония,и ще спите спокойно деца

88

Анонимен

преди 2 години

В Израел са били сразени.Зеленски им казал да се отнесат както украинския народ едно време се отнесъл към евреите и ги спасили.В Израел им увиснали устите и решили,че е някаква грешка в превода,защото помнели какво станало на Бабий яр.Отрезали са го и никаква помощ.

87

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистГражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия? Има се предвид от утре цял ЕС минава на мин заплата? Наш Киро, Фор *** и т.н. Нали сме голямо семейство... пък и общи ценности имаме...

86

Анонимен

преди 2 години

Браво Зеленски! С последното ги навря всички всички страхливци от алианса в ***....

85

Анонимен

преди 2 години

Русия освободи от данъци всички ИТ фирми и приготвя мощен пакет от грантове за ИТ бизнеса. Освен това служителите в ИТ фирми са освободени от военна служба. 80% от ИТ осигуряването в държавната администрация е руско, целта е Русия да премине на 100% руско програмно осигуряване.

84

Анонимен

преди 2 години

Болшинството, които подкрепят Зеленски, не са ходили и войници сигурно. Но, като има желаещи да заминават, да се сражават за американската кауза на Байдън. Щом ви влече.

83

Анонимен

преди 2 години

Новата стратегичесла цел на Русия - цялостно 100% скъсвене с икономикаата запада.

82

Анонимен

преди 2 години

В Русия населението добре запасено с компютри, смартфони и таблети за следващите няколко години на прехода, а и на запад и без това вече не могат да ги произвеждат, дори Apple имат проблеми с доставките. Тази техника ще стигне за следващите няколко години на прехода, и Китай ще помогне.

81

Бено

преди 2 години

Зеленски човекът, не е виновен, а тези парламенти, дето му слушат излиянията, че даже ръкопляскат! Какво падение на европейските политици, един артист ги води за носовете. Скоро и в нашето НС...

80

Програмист

преди 2 години

Аз съм съгласен да ме сменят с някой украински ИТ специалист който ще рабити за по ниско заплащане. Ние Българските програмисти така ще накажем Путин който пуска бомби над украинските дечица. Очакват се да дойдат 10 милиона украинци в ЕС. а госпожа фон дер Лайен заяви, че "Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна". Ние българските програмисти сме готови в тези тежки времена да понесем тежестите и да се жертваме.

79

Анонимен

преди 2 години

Зеленски утре: Русия ме уби, говоря от отвъдното, моля започнете трета световна за да ни спасите.

78

Анонимен

преди 2 години

Американците да му пратят Супермен, Супергърл и оня големия зелен човек! От това което съм гледал са достатъчни, но ако Путин е толкова СуперЗъл и са наложи може да го подпомогнат с Рамбо, ако се навие да излезе от пенсия.

77

този смешник

преди 2 години

Защо не врътне кранчето на Путин? Всеки ден от украинския газопровод през който тече газта за ЕС влизат около 1 милиард долара в касата на Путин. А??

76

Надупен Русофил

преди 2 години

Ние българите бяхме пас при собствената ни освободителната война от турско, а тея искат сега да се намесваме. Еми нема как да стане. Ние можем и с едните и сдругите, само олиото и бензина да са евтини.

75

Анонимен

преди 2 години

Не искате ли генерали, ето, генерал Атанасов примерно?

74

дсаа

преди 2 години

За да има такава истерия, какво ли ще открият руснаците в Украйна, освен сурогатни деца, биолаборатории и др.

73

До 85

преди 2 години

Аре у лево! Като си мераклия, пали с 200 към Украйна доброволец.

72

Анонимен

преди 2 години

Милошевич също беше жертва на агресия.

71

Велосипедист

преди 2 години

Добро колело на запад вече струва над 5000 евро. Само богатите ще карат колела, народа ще ходи пеша, градски транспорт или в най-добрия случай скърцащи таралясници за 200-300 евро. Единствено за единици от елита ща има електрички.